- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Guzel hedefHedefim 100 olmamak zaten
Aynn davul gibi şişmiş zatenDi mi kol agrisi ne ki:)))
Benim sislik olmamisti sadece kas agrisi baklm bunda nasl olckAynn davul gibi şişmiş zatenama diğerleri daha ağır basıyor
İyi hadi bakalım kız sen kilolu musun? bana hiç öyle gelmediHedefim 100 olmamak zaten
Az daha durur inşallah meleğin canım.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz 1 haftadır süre gelen ara ara olan kasılmalarım vardı. Pazartesi doktora geldim nts ye bağladı çok az sancı çıktı rahim ağzı kapalı. Kasılma artmazsa 1 hafta sonra tekrar görelim dedi. Ama dün geceden beri ara ara kasılma ardından kasıklarda az az sancı hissettim. Kalça kemiğimede vurunca korktum. Sabah doktora geldik nts ye bağladılar 100 ile 150 arası sancılar çıkıyor. Rahim ağzı 1 cm açılmış. Ciğer geliştirici iğne yaptılar serum takıldı. Şuan daha iyiyim sancılar durdu. Ama korkuyorum. Doktor bu şekilde olup 3 cm açıklıkla gününü tamamlayan hastalarım var korkma dedi. Ama endişe duymamak elde değilki. Dua edin bana nolur. Zamanında geldin kuzum
Boy da öyle dillere destan bi boy değilİyi hadi bakalım kız sen kilolu musun? bana hiç öyle gelmediboy varsa kaldırır da yoksa top gibi yuvarlan
Ben normal dogumdan korkuyorum biraz bi de simdi hemoroid belasi çıktı başıma ikinma vs nasıl olacak bilmiyorumCati bir sorun olmazsa 37 38 de olur herhalde cnm. Valla bana ne dicek bakalm ben de cuma gtcm kontrol hakkimi kullanmak istyrm bu sefer 10 gun icinde:)
Bn gibi deseneBoy da öyle dillere destan bi boy değil
Hamileliğin başında kiloluydum
Ordan kaybettim
İşe başlarsam çabuk veririm benceBn gibi desene
Valla hedef doğumdan sonra fit ana olmak istiyorum
Yani bebek belirlicek ama ben normal dogumdan daha çok korkuyorum sanki yapamazmisim gibi geliyorBebiş belirler doğumu hiç şimdiden stres yapma doğum şekli için çatıyı 37-38 de yapar onu da hiç araştırma normal muayene gibi emin ol.
Aynn öyle dr ne desinYani bebek belirlicek ama ben normal dogumdan daha çok korkuyorum sanki yapamazmisim gibi geliyordoktora arada soruyorum suan belli olmaz o deyip geçiştiriyor. Çatı muayenesi vajinal muayene gibi mi ?
Ben direkt normal doğum istemiyorum dedimYani bebek belirlicek ama ben normal dogumdan daha çok korkuyorum sanki yapamazmisim gibi geliyordoktora arada soruyorum suan belli olmaz o deyip geçiştiriyor. Çatı muayenesi vajinal muayene gibi mi ?
Olur olur olmadı buzluğa atarsın sağıp hemde kolay kilo verdirir emzirme biraz da dikkat edilirseİşe başlarsam çabuk veririm bence
Emzirme olur mu olmaz mı bilmiyorum çünkü
Ben direkt normal doğum istemiyorum dedim
Yok yokOlur olur olmadı buzluğa atarsın sağıp hemde kolay kilo verdirir emzirme biraz da dikkat edilirse
Bende bi arap atlığı söz konusuKilolar nasil gidiyir kizlar:)
Büyük konuşmak istemiyorumilk doğum da bn ikinci de normal istersin
Hiç dusunme cnm benm hayrlisi neyse o olcak zaten bebek karar vercek benim ilk dogumda bebisim normal gelmedi 41 hafta bekledik sancisiz sezeryan:)Ben normal dogumdan korkuyorum biraz bi de simdi hemoroid belasi çıktı başıma ikinma vs nasıl olacak bilmiyorummiyomum var normal doğuma engel olur mu dedim olmaz dedi ben direkt sezeryan istiyorum da diyemiyorum suan :)
Normal gayet iyisin cnm zaten bu ara cok alincak bence son iki ayBende bi arap atlığı söz konusu66.5 ile +7
Gibi gibi:) bir kerelik bisi iste oyle dusunYani bebek belirlicek ama ben normal dogumdan daha çok korkuyorum sanki yapamazmisim gibi geliyordoktora arada soruyorum suan belli olmaz o deyip geçiştiriyor. Çatı muayenesi vajinal muayene gibi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?