2021 Aralık Anneleri

Kizlar asagidaki hamilelik imzamizda 2 haftada bir dr gitmeniz gerekiyor yaziyor artik 28 hafta
Benim haftaya 28 bitmiş olacak ki zaten kontrolümde haftaya salı. Ondan sonra 2 haftada bir mi çağırır acaba gidince söyler sanırım. Çatı muayenesi falan kaçıncı haftada başlıyor biliyor musun canım? Bana doğumla ilgili de hiçbir şey demedi doktor ne sezeryan ne normal hiçbir yorumda bulunmadi

Benim haftaya 28 bitmiş olacak ki zaten kontrolümde haftaya salı. Ondan sonra 2 haftada bir mi çağırır acaba gidince söyler sanırım. Çatı muayenesi falan kaçıncı haftada başlıyor biliyor musun canım? Bana doğumla ilgili de hiçbir şey demedi doktor ne sezeryan ne normal hiçbir yorumda bulunmadi
Cati bir sorun olmazsa 37 38 de olur herhalde cnm. Valla bana ne dicek bakalm ben de cuma gtcm kontrol hakkimi kullanmak istyrm bu sefer 10 gun icinde:)

Bebiş belirler doğumu hiç şimdiden stres yapma doğum şekli için çatıyı 37-38 de yapar onu da hiç araştırma normal muayene gibi emin ol.

Back