- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
İnş canımMasallah bu da oyle vaktinde gelcek insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canımMasallah bu da oyle vaktinde gelcek insallah![]()
Dr mu istedi cnmBen yine bi tur nstye geldim![]()
Dünkinde hafif kasılma çıkmıştıDr mu istedi cnm
Benim haftaya 28 bitmiş olacak ki zaten kontrolümde haftaya salı. Ondan sonra 2 haftada bir mi çağırır acaba gidince söyler sanırım. Çatı muayenesi falan kaçıncı haftada başlıyor biliyor musun canım? Bana doğumla ilgili de hiçbir şey demedi doktor ne sezeryan ne normal hiçbir yorumda bulunmadiKizlar asagidaki hamilelik imzamizda 2 haftada bir dr gitmeniz gerekiyor yaziyor artik 28 hafta
Cati bir sorun olmazsa 37 38 de olur herhalde cnm. Valla bana ne dicek bakalm ben de cuma gtcm kontrol hakkimi kullanmak istyrm bu sefer 10 gun icinde:)Benim haftaya 28 bitmiş olacak ki zaten kontrolümde haftaya salı. Ondan sonra 2 haftada bir mi çağırır acaba gidince söyler sanırım. Çatı muayenesi falan kaçıncı haftada başlıyor biliyor musun canım? Bana doğumla ilgili de hiçbir şey demedi doktor ne sezeryan ne normal hiçbir yorumda bulunmadi
Bnm ki 1 ay sonra gel dedi. bişi olursa gel dedi senin kiKizlar asagidaki hamilelik imzamizda 2 haftada bir dr gitmeniz gerekiyor yaziyor artik 28 hafta
Insallah bir sey cikmaz cnm hayirli sonuclarDünkinde hafif kasılma çıkmıştı
Dün 2 ilaç kullandım
Bugün tekrar çektir demişti
Bakalım ne çıkacak bugün
Ama ben kendimi epey iyi hissediyorum son 2 güne göre
Benim de en son 1 ay demisti ben bu cuma 3 hafta dolmadan gitmis olcm insBnm ki 1 ay sonra gel dedi. bişi olursa gel dedi senin ki
İyiyiz ya iyiyiz benceInsallah bir sey cikmaz cnm hayirli sonuclar![]()
Bebiş belirler doğumu hiç şimdiden stres yapma doğum şekli için çatıyı 37-38 de yapar onu da hiç araştırma normal muayene gibi emin ol.Benim haftaya 28 bitmiş olacak ki zaten kontrolümde haftaya salı. Ondan sonra 2 haftada bir mi çağırır acaba gidince söyler sanırım. Çatı muayenesi falan kaçıncı haftada başlıyor biliyor musun canım? Bana doğumla ilgili de hiçbir şey demedi doktor ne sezeryan ne normal hiçbir yorumda bulunmadi
Ne konustunuz bakimİyiyiz ya iyiyiz bence
Dün yine oğlumla konuşma yaptım
Kendine gelmiştir bugün![]()
O imzadaki yazıya kanma yaBenim de en son 1 ay demisti ben bu cuma 3 hafta dolmadan gitmis olcm ins
Senin konulma yapmanı beklemişİyiyiz ya iyiyiz bence
Dün yine oğlumla konuşma yaptım
Kendine gelmiştir bugün![]()
Evet ortalama söylüyordu herkesin bebisi ortalama olamaz tabi:))O imzadaki yazıya kanma ya
O kiloyu boyu da kafasına göre söylüyor bence
Hahaa öylemiO imzadaki yazıya kanma ya
O kiloyu boyu da kafasına göre söylüyor bence
18 gunde ne kdr buyumus olcak acaba bebisim en son 790 gr flndi merk ediom:)Hahaa öylemistandartlı baz alıyor sanırım
Hayırdır niye kiBen yine bi tur nstye geldim![]()
1 kg olmuştur rahat18 gunde ne kdr buyumus olcak acaba bebisim en son 790 gr flndi merk ediom:)
Tahmini evet cnm1 kg olmuştur rahat![]()
Kendine gel 37ye kadar hiçbi yere gelemezsin dedimNe konustunuz bakim![]()
Arada bi kulağını çekmem gerekiyorSenin konulma yapmanı beklemiştabi yordun çocuğu
sonra da konuş