2021 Aralık Anneleri

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz 1 haftadır süre gelen ara ara olan kasılmalarım vardı. Pazartesi doktora geldim nts ye bağladı çok az sancı çıktı rahim ağzı kapalı. Kasılma artmazsa 1 hafta sonra tekrar görelim dedi. Ama dün geceden beri ara ara kasılma ardından kasıklarda az az sancı hissettim. Kalça kemiğimede vurunca korktum. Sabah doktora geldik nts ye bağladılar 100 ile 150 arası sancılar çıkıyor. Rahim ağzı 1 cm açılmış. Ciğer geliştirici iğne yaptılar serum takıldı. Şuan daha iyiyim sancılar durdu. Ama korkuyorum. Doktor bu şekilde olup 3 cm açıklıkla gününü tamamlayan hastalarım var korkma dedi. Ama endişe duymamak elde değilki. Dua edin bana nolur. Zamanında geldin kuzum😔😔
Az daha durur inşallah meleğin canım. 🤗

Cati bir sorun olmazsa 37 38 de olur herhalde cnm. Valla bana ne dicek bakalm ben de cuma gtcm kontrol hakkimi kullanmak istyrm bu sefer 10 gun icinde:)
Ben normal dogumdan korkuyorum biraz bi de simdi hemoroid belasi çıktı başıma ikinma vs nasıl olacak bilmiyorum 🤦‍♀️ miyomum var normal doğuma engel olur mu dedim olmaz dedi ben direkt sezeryan istiyorum da diyemiyorum suan :)

Bebiş belirler doğumu hiç şimdiden stres yapma doğum şekli için çatıyı 37-38 de yapar onu da hiç araştırma normal muayene gibi emin ol.
Yani bebek belirlicek ama ben normal dogumdan daha çok korkuyorum sanki yapamazmisim gibi geliyor 😄 doktora arada soruyorum suan belli olmaz o deyip geçiştiriyor. Çatı muayenesi vajinal muayene gibi mi ?

Yani bebek belirlicek ama ben normal dogumdan daha çok korkuyorum sanki yapamazmisim gibi geliyor 😄 doktora arada soruyorum suan belli olmaz o deyip geçiştiriyor. Çatı muayenesi vajinal muayene gibi mi ?
Aynn öyle dr ne desin 🤣🤣 evet vajinal muayene gibi

Ben normal dogumdan korkuyorum biraz bi de simdi hemoroid belasi çıktı başıma ikinma vs nasıl olacak bilmiyorum 🤦‍♀️ miyomum var normal doğuma engel olur mu dedim olmaz dedi ben direkt sezeryan istiyorum da diyemiyorum suan :)
Hiç dusunme cnm benm hayrlisi neyse o olcak zaten bebek karar vercek benim ilk dogumda bebisim normal gelmedi 41 hafta bekledik sancisiz sezeryan:)

Back