- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha iyi soz dinlicek insallahKendine gel 37ye kadar hiçbi yere gelemezsin dedim
Arada bi kulağını çekmem gerekiyor![]()
İmşallah cnm. Bakalım bnm ki ne alemde anası fena haldeTahmini evet cnmbakalim hayirli haberler alrz ins
Bence almıyorHahaa öylemistandartlı baz alıyor sanırım
Kontrole getirdim tekrarHayırdır niye ki
Kız napıyon çocuğa sen böyle
Bende cumartesi gidicem , eşim diş için doktoruma gittiğinde doktorum demiş haftaya gelsin kontrole ama cumartesi gidicem hem dişten sonra bakmış olur . Acaba tetanozu ertelesem mi ? Cuma gününde onu yaptiracaktim ama bugün dişim çekilir ise sorun belki yapar mı tetanoz off resmen birbirine girdi herşeye18 gunde ne kdr buyumus olcak acaba bebisim en son 790 gr flndi merk ediom:)
Kimin kilosu biz mi bebiş miKilolar nasil gidiyir kizlar:)
Oyy sen de insallah cabuk atlatrsn ya ilk gunler agir olur hafifleyecek insİmşallah cnm. Bakalım bnm ki ne alemde anası fena halde![]()
12ye sabitledim kendimiKilolar nasil gidiyir kizlar:)
Tetanozu disten sonraya ertele cnm ben de pztsi dusunuyorm grip fln oldum diye hemsire haftaya gel iyiles dediBende cumartesi gidicem , eşim diş için doktoruma gittiğinde doktorum demiş haftaya gelsin kontrole ama cumartesi gidicem hem dişten sonra bakmış olur . Acaba tetanozu ertelesem mi ? Cuma gününde onu yaptiracaktim ama bugün dişim çekilir ise sorun belki yapar mı tetanoz off resmen birbirine girdi herşeye
Iyisin masallah:)ben de 10 bucuk olmus toplam yine iyiz ya bosver12ye sabitledim kendimi![]()
İnşallah canım bnm valla iltihabı nefesimde hissediyorum o derece yanıyorumOyy sen de insallah cabuk atlatrsn ya ilk gunler agir olur hafifleyecek ins
Zaten bir haftadır erteliyodum şimdi de dişten ötürü oldu bir türlü olamadım su tetanozu.Tetanozu disten sonraya ertele cnm ben de pztsi dusunuyorm grip fln oldum diye hemsire haftaya gel iyiles dedi
Antibiyotik ve gargara etki eder cnm yarn daha iyi olursun ins bol su icİnşallah canım bnm valla iltihabı nefesimde hissediyorum o derece yanıyorumzaten beni mahvederdi boğaz şimdi hepten Allahtan şükür ki hmn gittim dr ilerlemeden
Birsey olmaz cnm ben de haftaya olcm iyi ol da sen:)Zaten bir haftadır erteliyodum şimdi de dişten ötürü oldu bir türlü olamadım su tetanozu.İnşallah dışı atlatayim da
Ayy gargara deme bn fena oluyorum ondaAntibiyotik ve gargara etki eder cnm yarn daha iyi olursun ins bol su ic
Sifa olsun insallahhAyy gargara deme bn fena oluyorum onda
Ç vitamini ilaçlar yuvarlanıp gidiyoruz![]()
Bi de bn bu halde tetanoz da pazartesi oldum. Diğer ağrılardan kolu hisssetmiyorum o yönden iyi olfuBirsey olmaz cnm ben de haftaya olcm iyi ol da sen:)
İnşallah inşallahBirsey olmaz cnm ben de haftaya olcm iyi ol da sen:)
Hedefim 100 olmamak zatenIyisin masallah:)ben de 10 bucuk olmus toplam yine iyiz ya bosver![]()
Di mi kol agrisi ne ki:)))Bi de bn bu halde tetanoz da pazartesi oldum. Diğer ağrılardan kolu hisssetmiyorum o yönden iyi olfu![]()