2021 Aralık Anneleri

Kızlar çok fazla hareket eden bebek normal midir bu konuda hiç bilginiz var mı? Surekli hareket halinde bizimki bazen rahatsızlık hissediyorum olumsuz bi durum yoktur değil mi? Kontrole gittiğimde aksi gibi en sakin zamanında oluyor. Doktora dediğimde hareketli bebek iyidir hareketsiz diye şikayet ediyor çoğunluk dedi ama sürekli bir kıpırtı var yani hiç durmuyor gibi 🤔
Benim de durmuyor.

Nolduysa şu 2 günde oldu
Sağdan sola zor dönüyorum 😂😂

Doktorumu aradım
Bu sabah güzel başlamıştım aslında
Ama şimsi yine taş gibi ağır hissetmeye başladım
NST çektir bir de idrar tahlili ver dedi
Onu yapıyorum
Kalp atışı dinlemece şu an
Oğlum heyecanlandı mı naptı alet karnımda zıplıyor ara ara 😂

Ay deme öyle
Bana arada heyecan basıyor
10 hafta 9 hafta kalmış olması biraz ürkütüyor biraz heyecanlandırıyor
Bende heyecanlaniyorum. Bazen agliyorum. Oglumu evde birakip hastanede doguma gitmek beni asiri hüzünlendiriyor

İlk nst yi de tattın demek
Zaten nst ye girince bebişlerdr heyecanlanıyor sanırım 🤣 iyi yapmışsın gitmekle
Hemşire gaz gibi sancısaldır hiç doğum gibi durmuyor dedi o yüzden rahatım şu an
Dün gece çok gergin bi insandım 😬😬

Alet çok kendi kendine zıplaması gerekiyormuş gibi durmuyor
Herhalde çocuk o zıplayan 😂

Bende heyecanlaniyorum. Bazen agliyorum. Oglumu evde birakip hastanede doguma gitmek beni asiri hüzünlendiriyor
Ben de stres oluyorum
Senin bir tane varmış
Az çok olacakları biliyorsundur
Bana biraz doğum arada dönülmez akşamın ufku gibi geliyor 😂😂
Sonrasında bi daha hiçni şey eskisi gibi olmayacak

Benimki de sürekli oynuyor eskiden sabahları durgundu geceleri oynuyordu, şimdi sabah akşam fark etmiyor sürekli vuruyor. Doktoruma sorduğumda da hareketsiz bebekte problem vardır, hareketli bebek istediğimiz bir şeydir iyi beslendiğini mutlu olduğunu gösterir dedi 🌸
Yerim o iyi beslenen göbüşü :KK16: :KK70:

Ben de stres oluyorum
Senin bir tane varmış
Az çok olacakları biliyorsundur
Bana biraz doğum arada dönülmez akşamın ufku gibi geliyor 😂😂
Sonrasında bi daha hiçni şey eskisi gibi olmayacak
Ben oglumda lohusa depresyonuna girdim. Nedeni : Hic birsey eskisi gibi olmayacak demekten :KK70:

Hemşire gaz gibi sancısaldır hiç doğum gibi durmuyor dedi o yüzden rahatım şu an
Dün gece çok gergin bi insandım 😬😬

Alet çok kendi kendine zıplaması gerekiyormuş gibi durmuyor
Herhalde çocuk o zıplayan 😂
Senin ki zıpır 🤣 nst zıplamaz

5 yil dolduysa normal deneyebiliyirmus doktorlar denemek ister misin :KK70:
Ne 5 yılı bnm 10 oluyor 🤣🤣🤣
Aslında normal düşünüyorum 38+5 den önce gelirse hay hay gelsin. Doktorum dedi çok gazla bekletmem normal olsun diye yoksa sezeryan. biraz İri sanırım yine
Senin sezeryan mı? Sen denemek istermisin 😝

Ne 5 yılı bnm 10 oluyor 🤣🤣🤣
Aslında normal düşünüyorum 38+5 den önce gelirse hay hay gelsin. Doktorum dedi çok gazla bekletmem normal olsun diye yoksa sezeryan. biraz İri sanırım yine
Senin sezeryan mı? Sen denemek istermisin 😝
Ben almayayim benimki de galiba irimsi 😂
Gecen hafta 1300 gramdi. Takvimdeki kiloya bak bide :KK70:

Normal. Sikintisi olsa yavas hareket eder.
Bu aralar cok benimkide cok fazla hareketli
Yürürken bile karnımın inip çıktığını görüyorum. Ve nerdeyse gün boyu böyle. Kızlarım da hareketliydi ama bu kadar değildi ve son dönemlerde daha fazla. Dikkatim sürekli oraya kayıyor tedirgin oluyorum. Size de bir sorayım dedim aynı olan varsa diye 🙃

Benimki de sürekli oynuyor eskiden sabahları durgundu geceleri oynuyordu, şimdi sabah akşam fark etmiyor sürekli vuruyor. Doktoruma sorduğumda da hareketsiz bebekte problem vardır, hareketli bebek istediğimiz bir şeydir iyi beslendiğini mutlu olduğunu gösterir dedi 🌸
Benim yediğimle beslenebiliyorsa ne mutlu bana 🤭 Açlıktan yapmiyordur dimi 🙈 Normal üstü sürekli bir hareket olduğu için tedirgin oldum aslında, yoksa hareketli iyidir evet.

Back