Ben de gece tuvalete kalkıyorum sonra da uyuyamiyorum.Uyuyacağım zaman böyle stres oluyorum huzursuz oluyorum sabahta akşamda uyuyamıyorum bugün sadece 3 saat uyudum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gece tuvalete kalkıyorum sonra da uyuyamiyorum.Uyuyacağım zaman böyle stres oluyorum huzursuz oluyorum sabahta akşamda uyuyamıyorum bugün sadece 3 saat uyudum![]()
Benim yatmaya yakin oluyor. Sabah kalınca geçiyor. Ama dün gerginlikten patlayacak gibiydi cok rahatsız oldum.Kızlar bu göbek sertleşmesi ve kasılma benim çok kafamı karıştırıyor. Göbek sertleşince kasılma mı olmuş sayılıyor ? Yoksa kasılma ayrı bir şey mi ?
Benim bebek hareket ettikçe gün içinde çok fazla kez göbeğim sertleşiyor sanki poposunu göbeğime dayamış gibi semsert oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Sertleşince de gerildiği için ağrı yapıyor. Bu kasılma mı sayılıyor yoksa kasılma olması için farklı bir şey mi hissetmem lazım ?
Nstde hafif kasılma çıktı idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik bi de magnezyum iç bugün yarın tekrar nst bAktır dediEee ne çıktı sonuç
Değildir. Bn magnezyumu hergün içiyorumNstde hafif kasılma çıktı idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik bi de magnezyum iç bugün yarın tekrar nst bAktır dedi
Kötü bi şey mi acaba?![]()
Doğurmuyorumdur herhalde di miDeğildir. Bn magnezyumu hergün içiyorum
Çok yorulduysan da olmuştur fazla yorma kendini
Yok kız ağzını hayra açDoğurmuyorumdur herhalde di mi![]()
Hafif kasılma doğumdan sayılmıyor yani di miYok kız ağzını hayra aç
Doğursan sancın olur duramazsın yerinde![]()
Geçmiş olsun canım benim de crp yüksek çıkıyor ama gebelikte normalmiş. Kaç çıktı senin?Saol canım kan vermiştim enfeksiyonum yüksek çıktı antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. İlaca başladım inşallah çabucak biter kimse hasta olmasın ya
Sen nasıl oldun. Gittin mi dr
Canım geçmiş olsun tekrar, plesanta previa durumun varsa kanama oluyordu bildiğim ve cinsellik yasaktı. Zaten doktorun söylemiştir ama sebep olarak aklıma geldi. BenKanama durdu icerde gorunen kanama alani cok sukur hic olmadi sadece ihtimalleri saydi rahimde yara rahime baski rahimde kasilma hepsinden olmus olabilir![]()
İdrar yolu enfeksiyonu bende cözülemiyor. Sürekli enfeksiyon varNstde hafif kasılma çıktı idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik bi de magnezyum iç bugün yarın tekrar nst bAktır dedi
Kötü bi şey mi acaba?![]()
Saol cnm crp değilde hemogram da çıktı enfeksiyon çıktıGeçmiş olsun canım benim de crp yüksek çıkıyor ama gebelikte normalmiş. Kaç çıktı senin?
Gerçekten öyle ya bende hiç su içmeye bile kalkmazdım uykularım o kadar kötü ki uykusuzluktan kalbim çarpıyor takatim kalmıyor artıkNormalde bi yattığımı bi kalktığımı bilirim. Ama son 1 aydır sabah erken kalkıyorum. Gündüz bilerek uyumuyorum ama geceleri sürekli uyanık geziyorum. Yatakta sürekli dönüyorum. Hiç kaliteli bir uykum yok. Gece mide yanmasıda başlıyor zaten. Seni çok iyi anlıyorum
Daha da artacak bu sık idrar olayı diyorlarBen de gece tuvalete kalkıyorum sonra da uyuyamiyorum.
Maşallah de gülüm uykuna bi bozuldu mu düzelmiyor vallaBenim uykumda henüz çok şükür bi değişiklik yok sadece gece iki kez çiş molası veriyorum
Benim doktorum çok normal karşıladı ya sertleşmeyihatta aşağıda anlatıyım bak
Benim de iki haftadır karnımda sertleşme, bebeğin toplanması gibi bişeyler oluyordu. Sanki kafasını ya da poponu dayıyormuş gibi orası büyüyor ve sert oluyordu sanki. Bu hafta doktoruma sorduğumda bunlar 3.trimesterde çok normal, bebek kendini bu yalancı kasılmalarla doğuma hazırlıyor dedi. Braxton hacks deniliyormuş araştırmak isterseniz bu şekilde bakabilirsiniz kızlar.
Sadece sıklığını takip edin, yorgunluk susuz kalmak da tetikleyebiliyormuş
Benim bu hafta randevum vardı, bir daha üç hafta sonra görüşelim dedi ama hep dört haftada birdi. Niye böyle dedi iyi bişey mi kötü bişey mi anlamadım yahuKizlar ne zaman 2 hafta da 1 e düşecek kontrollerimiz![]()
Hangi haftada 3 hafta sonra gel dedi sana?Ben son 2 seferdir 3 haftada 1 gidiyorum. Bu hafta da cuma ya da cumartesi gidicem.
Maşallah maşallahMaşallah de gülüm uykuna bi bozuldu mu düzelmiyor valla![]()
Bn kanal yaptırmıştım oğlumda dişçi ne diyor ona göre bereket et benceKızlar lütfen yardımcı olmanızı isterim etrafında dişçi bir yakını vs olup yahut kendi başına gelen var mı ? Yaklaşık 20 gün önce covid olmuştum ve o hafta dişimin yarısı kırıldı bu kadar kötü değildi idare ederim sandım ama son 3 gündür cok kötüyüm ağrı sol tarafıma tamamiyle vurmuş durumda ve metalik bir tat hissediyorum . Sizce ne yapmalıyım yani böyle 2 ay zannetmiyorum kalsın kaldı ki bir dişim daha çürüdü bu süreçte . Acaba cektirsem sorun olur mu
Canim valla muayeneye girmeden basladi hareket etmeye doktor da usg de sasirdi bu ne hareketlilik boyle dedi bi baktik ayagi suratindaydiMaşallah çok ne kıpırdamış öyle.![]()
Cnm ben bugun kan uyusmazligi icin gittim doktorum ilk test yapti ve sonuc negatif cikti.. eger pozitif ciksaydi hemen uyusmazlik ignesi yapilcakti.. negatif ciktigi icin dogumdan hemen sonra bebegin kan grubuna gore tekrar degerlendirilcek.. yani kisaca ilk once test yapiliyormus..Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı ? Ve özel hastanede. Benim bildiğim devlet karşılıyor ama özel hastanede nasıl bir prosedür izleniyor bilgisi olan paylaşabilir mi teşekkür ederim.