2021 Aralık Anneleri

Normal canım. Maşallah

Nasılsınız hanımlar
Tetanoz aşımın 2. Dozunu oldum
Ve boğazlarım kızarmış evde yatış yapıyorum bakalım nasıl ve ne zamana iyileşcem bademciği çok ağır geçiren biri olarak nasıl hasta olduğumu da bilmiyorum din akşam birden ağrımaya başladı gece boyu uyutmadı. Aman dikkat edin

Hamileliğin başından beri hergun boğazım ağrıyor.Kortizon kullandığım için muhtemelen sabah yine hafralik iğnemi yaptırdım proluton deport bu haftalarda benim gibi kullanan varmi?

Gecmis olsun canim.Aynı dert bende de var bogazlarim ağrıyor kızım hastaydi bir haftadır ondan geçti sanırım
Hiç de evde ilacsiz geciremem kendi kendime bitkisel şeyler yaramıyor bana, sanırım doktoruma danışıp ilaç yazdiricam

Saol cnm sana da geçmiş olsun.Bnde tahlil verdim enfeksiyon var mı diye bakalım sonuç ne gelecek bizim evde hasta da yok oğlum sadece hapşırıyordu iyileşti birden biri oldu anlamadım bile
Beni yatıran tek hastalık bademcik inşallah çabucak atlatırız

Ben de az önce oldum 2. Doz hemen kol ve bacağımda ağrı oldu sol tarafta bakalım ne yapıcak. Hiç sevmiyorum aşı

28 haftalık gebeyim. 6. aydan itibaren damla damla geliyordu kolostrum. Bir iki damla sorun değil demişti doktorum. Bu hafta rüyamda hep emzirdiğimi görüyorum ve uyanınca çok yoğun süt gelmiş oluyor çarşaflar kolum karnım hep kurumuş süt oluyor ..kontrolüm iki hafta sonra şehir dışında. Buna benzer bir sorun yaşayıp doktoruna danışan var mı? Erken doğum belirtisi midir??

Saol cnm bnm iğnesiz geçmez biliyorum inşallah gerek kalmaz da

Benim de sütyenin içi hep kurumuş süt sarı sarı oluyor. Biraz sıkıncada geliyor parlaklık ama çok değil yani bir damla. Doktoroda sormadım çok mu tehlikeli acaba

Benim de sütyenin içi hep kurumuş süt sarı sarı oluyor. Biraz sıkıncada geliyor parlaklık ama çok değil yani bir damla. Doktoroda sormadım çok mu tehlikeli acaba
Uyarmayın gelsin süt uyardıkça akar
Bi doktora gittiğinizde sorun dr yada telle sorun
Uyardıkça kasılmalar olurmuş bu da erken doğumu tetikleyebilir akarsa aksın ellemeyin

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…