- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Normal canım. MaşallahYok kuzum son günlerde aşırı hareketli normalde günde birkaç kere hissederken şimdi saatte bir hissetmem garibime gittiher an tetikte gibi . Eskiden sakin şimdi böyle yaramaz gibi ondan sordum ,şekerime baktırdım son 3 aylığa 1 hafta evvel o da normal çıktı gerek görmedi yüklemeye .
Bende de hemoroid oldu. Dogumdan sonra gecer dedi doktor basinctan da olabiliyormus
Hamileliğin başından beri hergun boğazım ağrıyor.Kortizon kullandığım için muhtemelen sabah yine hafralik iğnemi yaptırdım proluton deport bu haftalarda benim gibi kullanan varmi?Nasılsınız hanımlar
Tetanoz aşımın 2. Dozunu oldum
Ve boğazlarım kızarmış evde yatış yapıyorumbakalım nasıl ve ne zamana iyileşcem bademciği çok ağır geçiren biri olarak nasıl hasta olduğumu da bilmiyorum din akşam birden ağrımaya başladı gece boyu uyutmadı. Aman dikkat edin
Gecmis olsun canim.Aynı dert bende de var bogazlarim ağrıyor kızım hastaydi bir haftadır ondan geçti sanırımNasılsınız hanımlar
Ve boğazlarım kızarmış evde yatış yapıyorumbakalım nasıl ve ne zamana iyileşcem bademciği çok ağır geçiren biri olarak nasıl hasta olduğumu da bilmiyorum din akşam birden ağrımaya başladı gece boyu uyutmadı. Aman dikkat edin
Gecmis olsun canim.Aynı dert bende de var bogazlarim ağrıyor kızım hastaydi bir haftadır ondan geçti sanırım
Hiç de evde ilacsiz geciremem kendi kendime bitkisel şeyler yaramıyor bana, sanırım doktoruma danışıp ilaç yazdiricam
Ben de az önce oldum 2. Doz hemen kol ve bacağımda ağrı oldu sol tarafta bakalım ne yapıcak. Hiç sevmiyorum aşıNasılsınız hanımlar
Her yerim ağrıdığındaBen de az önce oldum 2. Doz hemen kol ve bacağımda ağrı oldu sol tarafta bakalım ne yapıcak. Hiç sevmiyorum aşı
Ben hergün progestan yaptryrumHamileliğin başından beri hergun boğazım ağrıyor.Kortizon kullandığım için muhtemelen sabah yine hafralik iğnemi yaptırdım proluton deport bu haftalarda benim gibi kullanan varmi?
Onu da gece fitil olarak alıyorum sabah akşam oksapar iğne yapıyorum delik deşik oldum resmen inşallah sağlıkla kucagimiza aliriz bütün acılarım geçecek o zaman inşallah bütün anneler evlatlarına sağlıkla kavuşsun.Ben hergün progestan yaptryrum
Geçmiş olsun canım boğaz ağrısına bana en iyi gelen şey çörek otu baldır. Ama çörek otunu yerken çok iyi çiğnemek gerek yoksa fazlası olmaz acısını iyice çıkartıcak yutmadan. Bir de aç karna yeme tansiyonu düşürüyor biraz. ÖpüyorumHer yerim ağrıdığında
Saol cnm bnm iğnesiz geçmez biliyorum inşallah gerek kalmaz daGeçmiş olsun canım boğaz ağrısına bana en iyi gelen şey çörek otu baldır. Ama çörek otunu yerken çok iyi çiğnemek gerek yoksa fazlası olmaz acısını iyice çıkartıcak yutmadan. Bir de aç karna yeme tansiyonu düşürüyor biraz. Öpüyorum
28 haftalık gebeyim. 6. aydan itibaren damla damla geliyordu kolostrum. Bir iki damla sorun değil demişti doktorum. Bu hafta rüyamda hep emzirdiğimi görüyorum ve uyanınca çok yoğun süt gelmiş oluyor çarşaflar kolum karnım hep kurumuş süt oluyor ..kontrolüm iki hafta sonra şehir dışında. Buna benzer bir sorun yaşayıp doktoruna danışan var mı? Erken doğum belirtisi midir??
Benim de sütyenin içi hep kurumuş süt sarı sarı oluyor. Biraz sıkıncada geliyor parlaklık ama çok değil yani bir damla. Doktoroda sormadım çok mu tehlikeli acaba
Uyarmayın gelsin süt uyardıkça akar28 haftalık gebeyim. 6. aydan itibaren damla damla geliyordu kolostrum. Bir iki damla sorun değil demişti doktorum. Bu hafta rüyamda hep emzirdiğimi görüyorum ve uyanınca çok yoğun süt gelmiş oluyor çarşaflar kolum karnım hep kurumuş süt oluyor ..kontrolüm iki hafta sonra şehir dışında. Buna benzer bir sorun yaşayıp doktoruna danışan var mı? Erken doğum belirtisi midir??
Geçmiş olsun.Nasılsınız hanımlar
Aa hala mı?Ben hergün progestan yaptryrum
SaolasınGeçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?