2021 Aralık Anneleri

Insallah izin veriliyordur cok zor birsey dis agrisi cnm

Kizlar gecen hepsiburadadan bio oil almistim sizin dediginiz uygulamdan kontrol ettim gercek mi dgeil mi diye anlamadim gercek mi sahte mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20210919-101347.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210919-101340.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 37
Benim oglan da okula basladi cok korkuyorum korona olurum diye 10 haftam kaldi ne olur gelmesin diye dua ediyorum hamileyken asi olmak istemiyorum

Kızlar isim anketime yorum yapar mısınız iki isim arasında kaldık bi türlü netleştiremiyoruz.

Kızlar günaydın . Hamilelikte diş ağrısı çekip kanal yahut dişini çektiren var mı ? 3 gündür hiç durmadan agiriyor ve bugün doktora gideceğim sorun olur mu sizce
Bn oğlumda yaptırmıştım
Önce kadın doğumcunla görüş cnm o izin kağıdı vermeli sonra dişçiye git ve muhakkak git aksatma

Bn oğlumda yaptırmıştım
Önce kadın doğumcunla görüş cnm o izin kağıdı vermeli sonra dişçiye git ve muhakkak git aksatma
Tereddütte kaldım nasıl gideyim mi gitmemeyim mi diye , özellikle niye izin istiyorlar hamilelikle ilgili o beni korkuttu

Kızlar günaydın . Hamilelikte diş ağrısı çekip kanal yahut dişini çektiren var mı ? 3 gündür hiç durmadan agiriyor ve bugün doktora gideceğim sorun olur mu sizce
Benim de bu ara sağ taraf komple ağrıyor
Dişimi sıktım da ondan diye düşünüyorum
Bi doktora gitmeyi düşünüyorum ben de

Benim de bu ara sağ taraf komple ağrıyor
Dişimi sıktım da ondan diye düşünüyorum
Bi doktora gitmeyi düşünüyorum ben de
Doktorumla görüştüm sorun olmaz ama resmi yazı istiyolarmis . Benim hem sağım hem solum aynı anda ve resmen cildiricam iki tarafta sorun

Tereddütte kaldım nasıl gideyim mi gitmemeyim mi diye , özellikle niye izin istiyorlar hamilelikle ilgili o beni korkuttu
Gebe olduğunu bilmeli ona uygun tedavi röntgene sokmuyor ilaçları ayarlıyor
Bn oğlumda kanal tedavisi yaptırdım
Doktorum önemle yaptırmamı istemişti bebeğin kalbine varana kadar etkiliyormuş
Korkma yarın dr dan izin belgeni al git cnm

Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlı şekilde atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…