- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah izin veriliyordur cok zor birsey dis agrisi cnmBilmiyorum canım doktoruma yazdım ama çok kötüyüm bir dişim bundan bir ay önce yarisi kırıldı arada hafif ağrı yaptı şimdi diğer başka disime bakınca çürümüş görüyorumçok kötüyüm her iki dişim aynı anda sağ ve solda agiriyor ve ağzımı açamıyorum
Kendi doktoruma sordum dedi yaptırabilirsiniz ancak resmi yazı isterler . Sana da geçmiş olsun kuzum dikkat et bol bol sıcak su limon kaynatıp içInsallah izin veriliyordur cok zor birsey dis agrisi cnm
Sahte olunca ürünü bulamıyor.Kizlar gecen hepsiburadadan bio oil almistim sizin dediginiz uygulamdan kontrol ettim gercek mi dgeil mi diye anlamadim gercek mi sahte mi ?
Himm tamam canim tesekkurlerSahte olunca ürünü bulamıyor.
Rica ederim.Himm tamam canim tesekkurler
Kızlar günaydın . Hamilelikte diş ağrısı çekip kanal yahut dişini çektiren var mı ? 3 gündür hiç durmadan agiriyor ve bugün doktora gideceğim sorun olur mu sizce
Gunaydin hamilelikte 3. Kez nezle gibi birsey oldum yaahava degisimi sanrm dikkat edin
Çok sağol kuzum Allah sizleri de korusunGeçmiş olsun kızlar.
Bn oğlumda yaptırmıştımKızlar günaydın . Hamilelikte diş ağrısı çekip kanal yahut dişini çektiren var mı ? 3 gündür hiç durmadan agiriyor ve bugün doktora gideceğim sorun olur mu sizce
Tereddütte kaldım nasıl gideyim mi gitmemeyim mi diye , özellikle niye izin istiyorlar hamilelikle ilgili o beni korkuttuBn oğlumda yaptırmıştım
Önce kadın doğumcunla görüş cnm o izin kağıdı vermeli sonra dişçiye git ve muhakkak git aksatma
Benim de bu ara sağ taraf komple ağrıyorKızlar günaydın . Hamilelikte diş ağrısı çekip kanal yahut dişini çektiren var mı ? 3 gündür hiç durmadan agiriyor ve bugün doktora gideceğim sorun olur mu sizce
Doktorumla görüştüm sorun olmaz ama resmi yazı istiyolarmis . Benim hem sağım hem solum aynı anda ve resmen cildiricam iki tarafta sorunBenim de bu ara sağ taraf komple ağrıyor
Dişimi sıktım da ondan diye düşünüyorum
Bi doktora gitmeyi düşünüyorum ben de
Gebe olduğunu bilmeli ona uygun tedavi röntgene sokmuyor ilaçları ayarlıyorTereddütte kaldım nasıl gideyim mi gitmemeyim mi diye , özellikle niye izin istiyorlar hamilelikle ilgili o beni korkuttu
Tamam canım çok teşekkür ederimGebe olduğunu bilmeli ona uygun tedavi röntgene sokmuyor ilaçları ayarlıyor
Bn oğlumda kanal tedavisi yaptırdım
Doktorum önemle yaptırmamı istemişti bebeğin kalbine varana kadar etkiliyormuş
Korkma yarın dr dan izin belgeni al git cnm
İnşallah canım sağlıklaTamam canım çok teşekkür ederiminşallah hayırlı şekilde atlatirim
Geçmiş olsun kızl
Sagol cnmmGeçmiş olsun kızlar.
Geçmiş olsun canımGunaydin hamilelikte 3. Kez nezle gibi birsey oldum yaahava degisimi sanrm dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?