2021 Aralık Anneleri

Ya kendinize pijama takimi, gecelik falan aldjniz mi ?Alanlar nerden aldiniz bedene nasil karar verdiniz ?
Bn pijama aldım bi beden büyük aldım aldıklarımızı paylaştığımız yere etiket yaptım seni oraya da bak

Tabi birde göbek ayarlama yeride var. Acaba 2.takimi alsam mı onda tereddüt te kaldım
Olabilir kirlenince yıkama işleri olunca gerek olur İnan evde tek pijama giyiliyor
Bn hamilelik pijaması aldım geçenlerde giyerim diye giydimde onu da yanıma belki alırım 2 takım oldu bnm

Olabilir kirlenince yıkama işleri olunca gerek olur İnan evde tek pijama giyiliyor
Bn hamilelik pijaması aldım geçenlerde giyerim diye giydimde onu da yanıma belki alırım 2 takım oldu bnm
Ya ben ilk 3 ay da aldım ama o zaman dusunememis gibi bu karnı normal bedenimi almışım geçen giyindim ilkkez yok karnimda bildiğin çok dar yapışıyo ben istemezdim yapışmasını olmazsa 2.yi de Alicam çıksın lazım olur diye arada kaldim

Ya ben ilk 3 ay da aldım ama o zaman dusunememis gibi bu karnı normal bedenimi almışım geçen giyindim ilkkez yok karnimda bildiğin çok dar yapışıyo ben istemezdim yapışmasını olmazsa 2.yi de Alicam çıksın lazım olur diye arada kaldim
Pijama her türlü giyilir 😍

Kanamanin nedeni belli degil icerde kanama alani cok sukur yok o cok korktugumuz catalda bile hic hissetmiyosunuz kizlar ALLAH oyle bi cesaret veriyor ki...aciklikta yok, bebekte sukurler olsun iyi yinede igneleri yaptilar kanama hala dusuk tehlikesi olabilcegi anlamina gelir dedi ben mesela 6 aydan sonra falan dusmez diye dusunuyordum simdilik yatis verdiler dusuk ignesi ve fitili kullaniyorum takip ediyolar agri sanci vs yok cok sukur dualariniz iyi dilekleriniz icin cok saolun 🙏🏻 kanamada cok afedersiniz sabahtan beri bi damla oldu sadece insallah bitmistir 🙏🏻
Cnm cok gecmiş olsun son durumun nedir sayfayı okuyamadım ama. Bnm beşinci ayda bi kanamam oldu bi kaç gün aralıklarla sürdü. İğne ilaç verdiler. İçerde bi kanama yoktu. Rahim agzı kapalıydı. Dr kanama artmadıgı sürece sıkıntı yok demişti. Cok şükür sonrada kanama durdu. İnş sen de atlatırsın

Kan akışı için yatma sirtüstü çok uzun
Çocuğun kilosubda sıkıntı var mı ya da benim tansiyonumda bi sıkıntı var mı diye takip ettik aslında
Onlar henüz normal
Tabi öyle saatlerce yatmıyorum ama sadece sol tarafa da yatmıyorum şimdilik 😬
Bazen sağa yatınca rahatsız hissediyorum o zaman ona göre ayar çekiyorum 😬

Çocuğun kilosubda sıkıntı var mı ya da benim tansiyonumda bi sıkıntı var mı diye takip ettik aslında
Onlar henüz normal
Tabi öyle saatlerce yatmıyorum ama sadece sol tarafa da yatmıyorum şimdilik 😬
Bazen sağa yatınca rahatsız hissediyorum o zaman ona göre ayar çekiyorum 😬
Tamam bi şey anormal olmasın zaten. Bu ani kötü sonuclara belki sonuç olur bilmiyoruz tam.

merve merve canım tüp bebek annesiyiz ya biz ben daha covid aşısı olmadım acaba varmı tüp bebeğe hamile olup aşı olan arkadaşlar sen bilirsin ?

Son düzenleme:
merve merve canım tüp bebek annesiyiz ya biz ben daha aşı olmadım acaba varmı tüp bebeğe hamile olup aşı olan arkadaşlar sen bilirsin ?
Ben tüp bebekle hamile kaldım aşı derken korona aşısını soruyorsunuz sanırım. Ben oldum iki doz biontech, tetanozsa onu da oldum ne var ne yok oldum yani 😄

Ben tüp bebekle hamile kaldım aşı derken korona aşısını soruyorsunuz sanırım. Ben oldum iki doz biontech, tetanozsa onu da oldum ne var ne yok oldum yani 😄
Evet yazmamısım düzenledim şmdi 🙈 kaçıncı hafta da oldunuz bende tetenoz oldum ama covid aşısı için çok kararsızım

Back