- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.844
- 598
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 ve 18. haftada oldum ben. Doktorum hastalığın daha tehlikeli olabileceğini ve özellikle biontech olmamı söyledi. Çok şükür şimdiye dek bende yada bebeğimde bir yan etkisi olmadı. Delta varyanti hamileler üzerinde daha etkiliymis malesef bu aralar çok sık hamile kayıpları duymaya başladık. Ben hastalıktan daha çok korktuğum için aşımı oldum. Siz de doktorunuz söylüyorsa ve içinize siniyorsa yaptirabilirsiniz.Evet yazmamısım düzenledim şmdikaçıncı hafta da oldunuz bende tetenoz oldum ama covid aşısı için çok kararsızım
merve canım tüp bebek annesiyiz ya biz ben daha covid aşısı olmadım acaba varmı tüp bebeğe hamile olup aşı olan arkadaşlar sen bilirsin ?
Anladım CanmOlanlar var doktorları ne diyorsa onu dinledi genelde herkes. Ben olmadım. Sormadım da doktora. Dogurunca olcam inşallah.
İnşAllah yaşamazsın canım kaçıncı haftan da olmus oldunBende tüp bebek annesiyim.geçen hafta 1. Doz biontech aşımı oldum. Ekimin ilk haftası 2. Dozumu olucam. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.
Evet doktorum söyledi ol dedi ama işte tüp bebek olduğu için korkuyorum ama şu varyant yüzünden ölen anne çok olunca tedirgin olmaya başladım olmak istiyorum artık14 ve 18. haftada oldum ben. Doktorum hastalığın daha tehlikeli olabileceğini ve özellikle biontech olmamı söyledi. Çok şükür şimdiye dek bende yada bebeğimde bir yan etkisi olmadı. Delta varyanti hamileler üzerinde daha etkiliymis malesef bu aralar çok sık hamile kayıpları duymaya başladık. Ben hastalıktan daha çok korktuğum için aşımı oldum. Siz de doktorunuz söylüyorsa ve içinize siniyorsa yaptirabilirsiniz.
İnşAllah yaşamazsın canım kaçıncı haftan da olmus oldun![]()
Malesef suan hastaneye yatan hamile sayısı artmış durumda, üstelik önümüz kış vakalar daha çok artacak belki de. Ben bunları düşünerek ve bilime güvenerek oldum. Kendimizi korumaya çalışsak da nerden nasıl bulasacagi belli olmuyor virüsün. İnşallah hastalanmadan sağlıkla doğumlarimizi yaparız hepimizEvet doktorum söyledi ol dedi ama işte tüp bebek olduğu için korkuyorum ama şu varyant yüzünden ölen anne çok olunca tedirgin olmaya başladım olmak istiyorum artık
Senin gibi düşünüyorum canım ben ağır Bi covid geçirdim gebelikten önce. Onda bile geldi evde buldu beni dışarı çıkmamıştım o dönem hiç. Şimdi hamileyim daha çok korkuyorum. O yüzden bende 2 doz biontec oldum. Umarım sağlıklı doğumlar yaparız.Malesef suan hastaneye yatan hamile sayısı artmış durumda, üstelik önümüz kış vakalar daha çok artacak belki de. Ben bunları düşünerek ve bilime güvenerek oldum. Kendimizi korumaya çalışsak da nerden nasıl bulasacagi belli olmuyor virüsün. İnşallah hastalanmadan sağlıkla doğumlarimizi yaparız hepimiz![]()
Gecmis olsun canım. Doğum sonrası da bebeklerimiz için dikkat edicez mecburen, ben bebek görmeye kimse gelmesin dedim en azından yaza kadar, annem ve eşim dışında da kimsenin kucağına vermicem bebeğimi zatenSenin gibi düşünüyorum canım ben ağır Bi covid geçirdim gebelikten önce. Onda bile geldi evde buldu beni dışarı çıkmamıştım o dönem hiç. Şimdi hamileyim daha çok korkuyorum. O yüzden bende 2 doz biontec oldum. Umarım sağlıklı doğumlar yaparız.
Aminn İnşAllah canımMalesef suan hastaneye yatan hamile sayısı artmış durumda, üstelik önümüz kış vakalar daha çok artacak belki de. Ben bunları düşünerek ve bilime güvenerek oldum. Kendimizi korumaya çalışsak da nerden nasıl bulasacagi belli olmuyor virüsün. İnşallah hastalanmadan sağlıkla doğumlarimizi yaparız hepimiz![]()
Beni de düşündüren bu artış bende doğumdan sonra olurum diyordum ama sanırım öyle olmayacak Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşAllah canım28. Haftamda oldum. Açıkcası doğumdan sonra olmayı çok istedim ama vakalar çoğaldı kendimi koruyamam diye çok korktum. Eşim kalabalıkta çalışıyor, kardeşimin okulu açıldı. Her türlü tehlikeli yani. Birde ankaradaki hemşire arkadaşım covit yoğun bakımında çalışıyor. Hamileler çoğaldı burda diye beni uyardı.
İnşAllah olmazsın canımBen de 2 doz sinovac olmuştum 3. ayım dolunca hemen ama sinovaclı gebelerde de sıkıntı olabiliyormuş ben ilkini de ağır geçirmiştimKadın doğumcu arkadaşım 3.doz biontech olmayı düşünebilirsin dedi ama hastalığı ağır atlatanlarda genelde bu aşı ateş gibi yan etkiler yapıyor hasta gibi olur muyum acaba ince bir çizgideyim bu konuda
![]()
Muhtemelen bizde siz gibi olucaz işin garibi bir çabamızda yokBizim gibi olmasın çocuk doğdu 3 gün isimsizdi kura çekip koyduk![]()
Gecmis olsun cnm doktoruna bir danis bakalim izin veriliyor diye biliyorum benKızlar günaydın . Hamilelikte diş ağrısı çekip kanal yahut dişini çektiren var mı ? 3 gündür hiç durmadan agiriyor ve bugün doktora gideceğim sorun olur mu sizce
Bilmiyorum canım doktoruma yazdım ama çok kötüyüm bir dişim bundan bir ay önce yarisi kırıldı arada hafif ağrı yaptı şimdi diğer başka disime bakınca çürümüş görüyorumGecmis olsun cnm doktoruna bir danis bakalim izin veriliyor diye biliyorum ben