- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Hiç öyle düşünme iyi düşünYa etkilendim ya şimdi sanıyorum başka koysam acaba bişey mi olur çok tuhaf oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç öyle düşünme iyi düşünYa etkilendim ya şimdi sanıyorum başka koysam acaba bişey mi olur çok tuhaf oldum![]()
Mecbur ien yaptık karar veremiyorduk çünküYaaaay kura çok risklii
Ee peki kimin istedği olduMecbur ien yaptık karar veremiyorduk çünkü![]()
Aynen canım pazartesi için randevu aldımDoktoruna soyle canim muhakkak
Kura da olsn isimler sevdiğimiz karar veremediğimiz isimlerdi hangisi çıksa razıydıkEe peki kimin istedği oldu
Oh maşallah Rabbim hayrlı uzun ömürler versin inşallahKura da olsn isimler sevdiğimiz karar veremediğimiz isimlerdi hangisi çıksa razıydıkçok şükür ismi gibi
İsmi Eymen anlamı hayırlı kutlu bereketli bi çocuk oldu hep![]()
Son isim nedir bizim de net degil ama dusunmuyoruz yani birtane bulduk gibiBilmiyorum alsam mı almasam mı isim belli oldu mu bizim yine değişti![]()
Amin canım hepimizin evlatları inşallahOh maşallah Rabbim hayrlı uzun ömürler versin inşallah
Kız çatlatmadan söyleseneSon isim nedir bizim de net degil ama dusunmuyoruz yani birtane bulduk gibi![]()
OkaniyeAyy şöyle bi rüya görmek istemiyorumIçine sindiyse çok güzel koy tabi. Ama rüya bu. Abuzer de görebilirdin rüyanda
Ben bu gece Okan Bayülgen'i gördüm mesela.
![]()
Solemistim saniyom asude dusunduk tek isim istyrm baska da icime sinen yok suan:))Kız çatlatmadan söylesene
Bizim Zehra Nas oldu![]()
Zehra cok guzel isimKız çatlatmadan söylesene
Bizim Zehra Nas oldu![]()
O zaman kendi adini koy aynen dusunmeHeee anasının ismi kızçemin![]()
Kendi adım zatenO zaman kendi adini koy aynen dusunme![]()
Haber ver canim bana daAynen canım pazartesi için randevu aldım
Benim kizimda illa yaren istiyo bende kübra adamda dusunme asamasinda yani askinda Azra Kubra uyumlu olmadimi?Aynen aynen ben soylerken o isimlerin bazilarini 2dk sonra unutuyorumdogumdan sonra kesinlesir bizimkisi heralde
![]()
Iki isimi de kullanabilir mi uyumlu kuzum ama sanki soylerken iki farkli kisi gibi oluyorBenim kizimda illa yaren istiyo bende kübra adamda dusunme asamasinda yani askinda Azra Kubra uyumlu olmadimi?
Ben de mesela zeynep masal olarak dusunuyorum ama soylerken cok uzun oluyor o nedenle kimisi zeynep der kimisi masal diye bulasma bosver tek isim olsun diyorumBenim kizimda illa yaren istiyo bende kübra adamda dusunme asamasinda yani askinda Azra Kubra uyumlu olmadimi?