2021 Aralık Anneleri

Bebisin Kiyafetlerini de hazirlayip beklemek cok guzel oluyor henuz ben hazirlamadim biraz daha bekliyorum😍kapi süsü nasil dusunuyorsunuz ?

Boyle bir şey istiyorum ya da benzer bakalim:)

Eklentiler

• Screenshot_20210918-131442.png
    Screenshot_20210918-131442.png
    403,5 KB · Görüntüleme: 46
Bebisin Kiyafetlerini de hazirlayip beklemek cok guzel oluyor henuz ben hazirlamadim biraz daha bekliyorum😍kapi süsü nasil dusunuyorsunuz ?
Benim hiç param kalmadı 😂 alamıycam şuan dün sadece dolap düzenleyicilere 180 lira verdim , onu da geçtim bebeğin ismi bile belli değil son aya dek babası erteliyo çünkü anlaşamıyoruz . Tam bir kız babası 🥰

Son düzenleme:
Kızlar 25+4teyim gece sürekli sağımla solumda yatmaktan sırtım deli gibi ağrıyor artık. Hamile yastığıyla da yatıyorum ama dayanamıyorum artık. Öneriniz var mı ne yapabilirim ?

Oturarak kürek kemiklerinizi çalıştıracak egzersizler iyi gelir tam geçirmez ama rahatlatır.
Kedi deve egzersizi masa pozisyonunda durarak yapılan o da iyi geliyor

Eklentiler

• 23D5778D-92E0-4289-AEFD-9EFB5D8FD2EA.jpeg
    23D5778D-92E0-4289-AEFD-9EFB5D8FD2EA.jpeg
    374,1 KB · Görüntüleme: 41
Ben de hicbirsekilde rahat edemiyorum tabi dalamiyorum uyuyamiyorm bir o yana bir buyana bir de wc ye😂
Tam da beni anlatmışsın...sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor uykuya dalcam diye uğraşırken anında sıkışıyorum hemen wcye gidiyorum.. sar baştan sağ sol derken gece 3 buluyor uyumam... sabah 6:30 kalkıp bide işe geliyorum.. çok zor valla..

Tam da beni anlatmışsın...sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor uykuya dalcam diye uğraşırken anında sıkışıyorum hemen wcye gidiyorum.. sar baştan sağ sol derken gece 3 buluyor uyumam... sabah 6:30 kalkıp bide işe geliyorum.. çok zor valla..
Calismak cok zordur Allah yardimcin olsun insallah ben calismiyorum ama 3 bucuk yas kizim var o da uykusuz zaten😂

Back