- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oymuş indirdim çok hoş mesajlarGun gun gebelik sanirim![]()
Benim hiç param kalmadıBebisin Kiyafetlerini de hazirlayip beklemek cok guzel oluyor henuz ben hazirlamadim biraz daha bekliyorumkapi süsü nasil dusunuyorsunuz ?
Kızlar 25+4teyim gece sürekli sağımla solumda yatmaktan sırtım deli gibi ağrıyor artık. Hamile yastığıyla da yatıyorum ama dayanamıyorum artık. Öneriniz var mı ne yapabilirim ?
SabretmelisinKızlar 25+4teyim gece sürekli sağımla solumda yatmaktan sırtım deli gibi ağrıyor artık. Hamile yastığıyla da yatıyorum ama dayanamıyorum artık. Öneriniz var mı ne yapabilirim ?
Doğurur doğurmaz yüzüstü ve sırtüstü yatıcam valla o günü bekliyorumSabretmelisin![]()
Teşekkür ederim deneyeceğimOturarak kürek kemiklerinizi çalıştıracak egzersizler iyi gelir tam geçirmez ama rahatlatır.
Kedi deve egzersizi masa pozisyonunda durarak yapılan o da iyi geliyor
Ben de tamamen sirtüstücülerdendim. Çok zorDoğurur doğurmaz yüzüstü ve sırtüstü yatıcam valla o günü bekliyorum![]()
Doğurur doğurmaz yüzüstü ve sırtüstü yatıcam valla o günü bekliyorum![]()
Ben sırtüstü yattığımda karnımın çekildiğini hissediyorum o yüzden de rahat edemiyorumBen sırt üstü de yatıyorum sırtım rahatladıktan sonra yana dönüyorum. Uzun süre yatmayınca bir şey olmaz.
Ben sırtüstü yattığımda karnımın çekildiğini hissediyorum o yüzden de rahat edemiyorum
Ben de hicbirsekilde rahat edemiyorum tabi dalamiyorum uyuyamiyorm bir o yana bir buyana bir de wc yeBen sırt üstü de yatıyorum sırtım rahatladıktan sonra yana dönüyorum. Uzun süre yatmayınca bir şey olmaz.
Tam da beni anlatmışsın...sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor uykuya dalcam diye uğraşırken anında sıkışıyorum hemen wcye gidiyorum.. sar baştan sağ sol derken gece 3 buluyor uyumam... sabah 6:30 kalkıp bide işe geliyorum.. çok zor valla..Ben de hicbirsekilde rahat edemiyorum tabi dalamiyorum uyuyamiyorm bir o yana bir buyana bir de wc ye![]()
Calismak cok zordur Allah yardimcin olsun insallah ben calismiyorum ama 3 bucuk yas kizim var o da uykusuz zatenTam da beni anlatmışsın...sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor uykuya dalcam diye uğraşırken anında sıkışıyorum hemen wcye gidiyorum.. sar baştan sağ sol derken gece 3 buluyor uyumam... sabah 6:30 kalkıp bide işe geliyorum.. çok zor valla..
Valla evde çocuk varsa oda çalışmak kadar zordur senin için.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)Calismak cok zordur Allah yardimcin olsun insallah ben calismiyorum ama 3 bucuk yas kizim var o da uykusuz zaten![]()
Amin cumlemizin cnmValla evde çocuk varsa oda çalışmak kadar zordur senin için.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Bilmiyorum alsam mı almasam mı isim belli oldu mu bizim yine değiştiBebisin Kiyafetlerini de hazirlayip beklemek cok guzel oluyor henuz ben hazirlamadim biraz daha bekliyorumkapi süsü nasil dusunuyorsunuz ?
Bn direk yüzüstüDoğurur doğurmaz yüzüstü ve sırtüstü yatıcam valla o günü bekliyorum![]()
Doktoruna soyle canim muhakkakEvet canım oluyor.