Yok hayir olabildigince az haraket etmem gerektigi icin ben saglik ocagina gel git yapmayayim diye oyle dusundum canimBenim kasılmalarım fazla Progestan ve magnezyum kullanıyorum azalması için.
Haftaya 2. Doz tetanoz olacaktım ertelemem mi gerekir acaba.doktorunuz mu ertelemenizi istemişti.
Bende 28 de falan olcam haftaya dr ve aile hekimi bir şey demediBana 29 için de olabilirsin dedi ama 30a çok yakın diye olmayacağım
27de olsam kesin olurdum
Ben küçük kızımda da olmadım bunda da olmayacağım. Hem yan etkileri hem de senin doktorunun dediği sebeplerden. Küçük kızımda uzunca araştırmıştım doktorum da bana bırakmıştı.Bana doktor bence olmana gerek yok eskiden pasli makasla göbek kordonu kesiliyordu ama artik hersey steril dedi. Ben yine de oldum.
Senin kanamanın tetanoz olmanla alakası olabilir mi hemen aklıma o geldi belki alakası yok amaBende ayni sorunu yazmistim daha once...tetanz 1.dozu 22de oldum...2.dozu 2 gun once oldum yani 26da....arasinda covid asisini olayim dedim doktor covidle tetanz arasinda 3 hafta brakman lazim dedi bu yuzden tetanz gecikecekti...mecbur tetanzlari oldum bitirdim bundan sonra covid asisi olacagim...keske sende covid asisini biraz erteleseydin tetanzdan kurtulsaydin once
Kız herkes tetanoz oldu kııızSenin kanamanın tetanoz olmanla alakası olabilir mi hemen aklıma o geldi belki alakası yok ama
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah sağ salimPremature Bebekler - 28 haftalik dogum
Lutfen duğalarinizi esirgemeyin sezaryene giricem birazdan yavrum 28 haftalik 🙏🙏🙏www.kadinlarkulubu.com
Suyu gelen arkadaşımız doğuruyor kızlar dua edin.
Oldu da yan etki herkeste görülmüyor ki ilaç gibi düşün. Bak şimdi birini haber verdin mesela 28.haftada erken doğum yapıyor. Ben bu tür örnekler çok gördüm o yüzden aklıma o geldi. Tabi herkeste olacak diye bisey yok ama düşük ve erken doğum yaşayan çok kişiden duydum aşı sonrası. Sebep de bulamadılar arkadaşa bisey tetiklemiş olmalı.Kız herkes tetanoz oldu kııız
Bnce böyle bi etkisi olsa doktorlar yaptırmaz aşı olduktan sonra bişey olunca aşıya bağlamak daha kolay oluyor gibi ve bir çok şeyi mesela hemşire bana dedi hareketsizlik diye bişey yok olmayınca aşıya bağlanıyor dedi. Kimseye bişey olmasında sağlık olsunOldu da yan etki herkeste görülmüyor ki ilaç gibi düşün. Bak şimdi birini haber verdin mesela 28.haftada erken doğum yapıyor. Ben bu tür örnekler çok gördüm o yüzden aklıma o geldi. Tabi herkeste olacak diye bisey yok ama düşük ve erken doğum yaşayan çok kişiden duydum aşı sonrası. Sebep de bulamadılar arkadaşa bisey tetiklemiş olmalı.
Böyle şeyleri hep bana yapıyorlar zatenBende 28 de falan olcam haftaya dr ve aile hekimi bir şey demedi
Pimpirikli hatunsunBöyle şeyleri hep bana yapıyorlar zaten
Bana bıraktı kararı doktorPimpirikli hatunsundoktoruna danışsana ne diyecek bakalım olmazsan da bi doz olmuşsun
Aynen sağlıklı olsun tüm bebişler ve anneleri inşallah canımBnce böyle bi etkisi olsa doktorlar yaptırmaz aşı olduktan sonra bişey olunca aşıya bağlamak daha kolay oluyor gibi ve bir çok şeyi mesela hemşire bana dedi hareketsizlik diye bişey yok olmayınca aşıya bağlanıyor dedi. Kimseye bişey olmasında sağlık olsun
Bende de kramp şeklinde oluyor magnezyum da kullanıyorum ama pek de bisey değişmedi. Hareketsiz miyiz acaba? Ben evin içindeki rutin işler dışında çok hareketli sayılmamYav bnm yine kalçam ağrıyoruffff napsam bilmiyorum
Bılgı aldığınızda bızıde bılgılendırırmısınjz?Bende yapılmışımdır muhtemelen. Şimdi kendi doktorumla görüşüp bilgi alicam inşallah haftaya gidip yapılabilirim şuan 27+2 deyim
Login • InstagramYav bnm yine kalçam ağrıyoruffff napsam bilmiyorum
Senin kanamanın tetanoz olmanla alakası olabilir mi hemen aklıma o geldi belki alakası yok ama
Çok teşekkür ederim
Hergün oğlumu okula yürüyerek götürüp geliyorum 10 dk gidiş 10 dk geliş günde 2 kere oluyorBende de kramp şeklinde oluyor magnezyum da kullanıyorum ama pek de bisey değişmedi. Hareketsiz miyiz acaba? Ben evin içindeki rutin işler dışında çok hareketli sayılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?