2021 Aralık Anneleri

Benim kasılmalarım fazla Progestan ve magnezyum kullanıyorum azalması için.
Haftaya 2. Doz tetanoz olacaktım ertelemem mi gerekir acaba. doktorunuz mu ertelemenizi istemişti.
Yok hayir olabildigince az haraket etmem gerektigi icin ben saglik ocagina gel git yapmayayim diye oyle dusundum canim

Bana doktor bence olmana gerek yok eskiden pasli makasla göbek kordonu kesiliyordu ama artik hersey steril dedi. Ben yine de oldum.
Ben küçük kızımda da olmadım bunda da olmayacağım. Hem yan etkileri hem de senin doktorunun dediği sebeplerden. Küçük kızımda uzunca araştırmıştım doktorum da bana bırakmıştı.

Senin kanamanın tetanoz olmanla alakası olabilir mi hemen aklıma o geldi belki alakası yok ama

Kız herkes tetanoz oldu kııız
Oldu da yan etki herkeste görülmüyor ki ilaç gibi düşün. Bak şimdi birini haber verdin mesela 28.haftada erken doğum yapıyor. Ben bu tür örnekler çok gördüm o yüzden aklıma o geldi. Tabi herkeste olacak diye bisey yok ama düşük ve erken doğum yaşayan çok kişiden duydum aşı sonrası. Sebep de bulamadılar arkadaşa bisey tetiklemiş olmalı.

Olan arkadaşları da endiselendirmis olmayım tabi ben bildiğim kadarını söylüyorum. Hersey herkesin başına gelmiyor yaşayınca ya da birinden duyunca haberi oluyor insanın. Kimi doktora göre doğru olan kimine göre yanlış, bilimin doğrusu bile zamanla değişebiliyor. Doktorunuz ne derse ona uyun burda bilgi paylaşımı yaptığımız için ben de fikrimi ve şüphemi dile getirdim

Bnce böyle bi etkisi olsa doktorlar yaptırmaz aşı olduktan sonra bişey olunca aşıya bağlamak daha kolay oluyor gibi ve bir çok şeyi mesela hemşire bana dedi hareketsizlik diye bişey yok olmayınca aşıya bağlanıyor dedi. Kimseye bişey olmasında sağlık olsun

Aynen sağlıklı olsun tüm bebişler ve anneleri inşallah canım

Bende de kramp şeklinde oluyor magnezyum da kullanıyorum ama pek de bisey değişmedi. Hareketsiz miyiz acaba? Ben evin içindeki rutin işler dışında çok hareketli sayılmam
Hergün oğlumu okula yürüyerek götürüp geliyorum 10 dk gidiş 10 dk geliş günde 2 kere oluyor magnezyum kullanmayı doktorum hergün dedi ağrılar için kullanıyorum ama bilmiyorum kramp değil bnm ki uzanırken yok heraket anında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…