- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor ne diyor 16 sı mı diyorMerhaba arkadaşlar benim son adet tarihime göre Aralık 26 gösteriyor doğum fakat ultrason kağıdında 16 gösteriyor hangisine göre kendimi hazırlamalıyım
Son adet tarihine göre hesaplamalısın doktor aksini söylemediği sürece. Benim bebeğimde ultrasona göre 10 gün kadar erken doğacak görünüyor ama doktor son adet tarihimi baz alıyorMerhaba arkadaşlar benim son adet tarihime göre Aralık 26 gösteriyor doğum fakat ultrason kağıdında 16 gösteriyor hangisine göre kendimi hazırlamalıyım
7. Aya göre hazırlanın benceMerhaba arkadaşlar benim son adet tarihime göre Aralık 26 gösteriyor doğum fakat ultrason kağıdında 16 gösteriyor hangisine göre kendimi hazırlamalıyım
Tam neresi?Yav bnm yine kalçam ağrıyoruffff napsam bilmiyorum
![]()
Kaba etin bacağa inen birleşim yeriTam neresi?![]()
Cıks benim orası diil.Kaba etin bacağa inen birleşim yeri![]()
Doktorunuz ne zmn doğar söylemedi miMerhaba arkadaşlar benim son adet tarihime göre Aralık 26 gösteriyor doğum fakat ultrason kağıdında 16 gösteriyor hangisine göre kendimi hazırlamalıyım
Cıks benim orası diil.tam kuyruk sokumu.
Ona sormadım bende daha yeni fark ettim aradaa 10 gün fark varDoktor ne diyor 16 sı mı diyor
Tamam o zaman ben bı Dr sorayım teşekkür ederimSon adet tarihine göre hesaplamalısın doktor aksini söylemediği sürece. Benim bebeğimde ultrasona göre 10 gün kadar erken doğacak görünüyor ama doktor son adet tarihimi baz alıyor
Oturuncaoturunca olmuyor yürüyünce oluyor bnm senin
Yok soylemedi ama bir dahaki gitmem de soracağımDoktorunuz ne zmn doğar söylemedi mi
Kağan Kocatepe nin kitabında şöyle bir bilgi mevcut. Belki içini rahatlatırKızlar bu aralar kasılmalarım çok sık. Erken değil mi bunun için yaaa![]()
Dr bi görüş kasılma varsa ilaç verir nst ye bağlar ölçer enazındanKızlar bu aralar kasılmalarım çok sık. Erken değil mi bunun için yaaa![]()
Tam tersi desene bnmki. buz tutunca masaj yapınca biraz azalıyor sonra yine bide iki taraf arasında fark da var şişiyor yada ödem oluyor bu ağrılarda normalmişOturunca![]()
Yaptırmamı iletti ,bende üzerine tekrar sordum öneriyor musunuz diye evet dedi yaptırmalısınız bende pazartesi yaptırıcam inşallahBılgı aldığınızda bızıde bılgılendırırmısınjz?
Benım de ıkıncı dızum pazartesı ıyı olur ınsallahYaptırmamı iletti ,bende üzerine tekrar sordum öneriyor musunuz diye evet dedi yaptırmalısınız bende pazartesi yaptırıcam inşallah
Amin iyi olur inşallahBenım de ıkıncı dızum pazartesı ıyı olur ınsallah