2021 Aralık Anneleri

Ben de aksine sizi vazgeçirdim gibi oldum diye kötü hissettim yazdığım için 🙈

27. Haftada olsam kesin olurdum
30 ve 29da olmamayı tercih ettim
Son kararım bu 😬
Hayır ya ben şuan işte olduğum halde hemen işten ayrılıp gitmeyi düşündüm kadın doğum doktorumda şimdi yaptırabilirsiniz deyince . Ama pazartesi gidebilirmisim . Aksine çok teşekkür ederim ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyordum .

Valla ne yedigime dikkat etmiyorum. Ama kefir cok iciyorum. Sekerime dikkat ediyorum. Camasirim islandi. Degistim bi daha islandi. Bende gittim kacak olabilir diye
Geçmiş olsun çamaşır islanma bende de var afedersin çiş kaçırır gibi doktora sordum normal dedi ama çok rahatsizim bu durumdan ilk hamileligimde de oluyordu,mantar kaşıntı felan yapıyor mu bende islaklik dışında hiçbişey yok tahlillerim de temiz çıkmıştı
Kızlar hiç iyi değilim . Oturduğum yerde şuan çalışıyorum size yazarken ve çok canım acıdı çok korktum .ilkkez bikini bölgeme kasığıma aniden çekilme gibi bir kıramp girdi saniyelik ama canımdan can gitti ve hiç hareket etmedim o anda . Bişey olmamıştır demi ilkkez benim başıma böyle bişey geldi
normal canım ara ara oluyor öyle
1 saat once cok cok afedersiniz pembe kan.gibi bise gordum doktorumu aradim hemen fakulteye git yatirirlar erken dogum olacak muhtemelen dedi...fakulteye geldim ultrasonda bakti bebek sukurler olsun iyi kanama gorunmuyor dedi ama hala damla damla oluyor test vs aldilar sonucu bekliyoruz basindan boyle bise gecen oldumu
Ayy zamanında gelsin bebeğin inşallah 😯
Bana da biraz sürpriz oldu aslında
Böyle bir şey beklemiyordum hiç
Yanlış yönlendirmek de istemiyorum kimseyi
Siz yine de kadın doğumcunuza danışın da adım atın en iyisi
Tetanozun başıma bela olacağını düşünmemiştim ben hiç
Evet tetanoz aşısı erken doğumu tetikliyormus ben de kizimda miyomum var diye tek doz olmuştum sanırım 7 aylık felandim tam hastami hatırlamıyorum

Siz niye yaptırmadiniz canım ? Ben covid olmasaydım o hafta zaten tam 1 ayım.oluyodu 1.dozdan
Asiyi yaptirmam gereken tarihten 10gun once kasilmalarim ve agrilarim oldu 3 gun hastanede yattim canim sonra da doktor evde yatis verdi saglik ocagina gidemeyecektim hala evde yatmam gerekiyor o sebeple 32 olarak dusunmustum hani en azindan 32.haftaya hayirlisiyla gelmis olurum zaten erken dogum riskimde var erken yaptirmayayim diye dusunmustum

13 ya da 14 hafta sonra o kokunu içime çekeceğim anne :) Söylemeyi unuttum ben artık gece ve gündüzü ayırt edebiliyorum anne. Hatta yüzümü hep ışık tarafa çevirmeye çalışıyorum. Arada göbeğini aç olur mu? Gündüzleri seninle gezmek çok keyifli fakat geceleri sen uyuyorken çok sıkılıyorum, ara ara seni uyandırıyorum o yüzden. Beni sevmeyi ihmal etme olur mu? Haftaya görüşürüz anne.
Bebemin 26+0 dan mesaji 🥲 mesajina kalbimi bıraktım 😍
Şu mesaj yüzünden gündüzleri göbeem açık geziyorum evde bebem gündüzü bilsin diye 🤣

Hayır ya ben şuan işte olduğum halde hemen işten ayrılıp gitmeyi düşündüm kadın doğum doktorumda şimdi yaptırabilirsiniz deyince . Ama pazartesi gidebilirmisim . Aksine çok teşekkür ederim ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyordum .
Canim ben simdi ebe arkadasima sordum tetanoz erken dogumu tetiklemez ama boyle dusundugu icin hamilelirimiz biz 32den sonra yapma taraftari olmuyoruz dedi

Kızlar ve @Otrera Size bir sorum var
Ben bugün 2. Doz sinovac oldum
2. Doz tetanoz aşIm da 10 gün önce olmalıydım ama sinovactan 15 gün sonra ol demişti doktorum
Bu plana göre tetanoz 2. Aşı olacağım zaman 29+0 oluyorum
Sağlık ocağında 30. Haftada ve sonrasında olursan düşük riski oluyor dediler
Yine tedirgin oldum
Olmazsam ne olur diye sorunca da 1 doz aşın 1 yıllık koruyor zaten doğumdan sonra olursun dediler
Büyük ihtimalle küçükken de aşılarımı ailem aksatmamıştır
Doktorum sen bilirsin dedi ama düşük riski deyince hiç içime sinmedi olmak şimdi
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bende ayni sorunu yazmistim daha once...tetanz 1.dozu 22de oldum...2.dozu 2 gun once oldum yani 26da....arasinda covid asisini olayim dedim doktor covidle tetanz arasinda 3 hafta brakman lazim dedi bu yuzden tetanz gecikecekti...mecbur tetanzlari oldum bitirdim bundan sonra covid asisi olacagim...keske sende covid asisini biraz erteleseydin tetanzdan kurtulsaydin once

Canim ben simdi ebe arkadasima sordum tetanoz erken dogumu tetiklemez ama boyle dusundugu icin hamilelirimiz biz 32den sonra yapma taraftari olmuyoruz dedi
Ay çok sevindim bende sizlere bunları göndereyim bakın giggles giggles canım sen yine de başka bir doktorla gorus istersen içini rahatlat sonra karar ver
Screenshot_2021-09-17-15-44-16-61_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-17-15-38-09-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2021-09-17-15-38-09-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2021-09-17-15-37-11-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2021-09-17-15-37-11-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 27
Bende ayni sorunu yazmistim daha once...tetanz 1.dozu 22de oldum...2.dozu 2 gun once oldum yani 26da....arasinda covid asisini olayim dedim doktor covidle tetanz arasinda 3 hafta brakman lazim dedi bu yuzden tetanz gecikecekti...mecbur tetanzlari oldum bitirdim bundan sonra covid asisi olacagim...keske sende covid asisini biraz erteleseydin tetanzdan kurtulsaydin once
Bana da doktorum vakalar çok arttı diye bir an önce korona aşısı ol demişti
Korona aşısı olduğuma pişman değilim aslında
Çalışıyorum çünkü
Öncelik sırasına koysam yine korona olurdum
Tetanozun 1. Dozu da idare ediyormuş sanırım
Ay çok sevindim bende sizlere bunları göndereyim bakın giggles giggles canım sen yine de başka bir doktorla gorus istersen içini rahatlat sonra karar ver Eki Görüntüle 2918064
Ya bana hemşire kendi söyledi 30dan sojra olma die
Yoksa ben öyle söylentilere pek inanmam zaten
Hemşire dedikten sonra içim rahat şekilde olamam artık 🙄

Bana da doktorum vakalar çok arttı diye bir an önce korona aşısı ol demişti
Korona aşısı olduğuma pişman değilim aslında
Çalışıyorum çünkü
Öncelik sırasına koysam yine korona olurdum
Tetanozun 1. Dozu da idare ediyormuş sanırım

Ya bana hemşire kendi söyledi 30dan sojra olma die
Yoksa ben öyle söylentilere pek inanmam zaten
Hemşire dedikten sonra içim rahat şekilde olamam artık 🙄
Anladım kuzum rabbim sağ saglim şu süreçleri geçip kucağımıza almayı nasip etsin sürekli strese giriyoruz .

Geçmiş olsun çamaşır islanma bende de var afedersin çiş kaçırır gibi doktora sordum normal dedi ama çok rahatsizim bu durumdan ilk hamileligimde de oluyordu,mantar kaşıntı felan yapıyor mu bende islaklik dışında hiçbişey yok tahlillerim de temiz çıkmıştı

normal canım ara ara oluyor öyle

Ayy zamanında gelsin bebeğin inşallah 😯

Evet tetanoz aşısı erken doğumu tetikliyormus ben de kizimda miyomum var diye tek doz olmuştum sanırım 7 aylık felandim tam hastami hatırlamıyorum
Bende akinti disinda hic bisey yapmadi. Hamilelikte mantar karakter degistirip bu sekilde belirti verebilirmis

Yok canim tarih vermedi ama Merve de 29 da yaptirmis
Gerçekten internet ortamı çok kötü , şimdide bulduğum bir yazıda tetanoz aşısının içinde civa olduğu bu da otizme yol açtığı yaziyo , ne saçma şeyler . Annelerimizin zamanında bu pis kirler hiç yokmuş Allah'tan

Ben de 2. Dozu 32.haftada olacaktim canim en son 34 de yapiyolarmis benim erken dogum riskim oldugundan dolayi ertelwmistim ebe de hic bahsetmwdi boyle birseydwn

Benim kasılmalarım fazla Progestan ve magnezyum kullanıyorum azalması için.
Haftaya 2. Doz tetanoz olacaktım ertelemem mi gerekir acaba. 😕 doktorunuz mu ertelemenizi istemişti.

Ya kimse bana böyle birşey demedi. Ben tetenoz olduktan 1 hafta sonra covit aşısını oldun. Dünde 2. Doz coviti oldum. Neden tetenoz ile covit aşısı aykın olduğu zaman birşey mi oluyormuş. Tedirgin oldum şimdi ben

Back