- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
75di benim 3 aldılar.Bu arada bugün bana da şeker yüklemesi yapıldı ama benden 2 kez kan aldılar 50lik olduğu için öyle yapıyoruz dedi hemşire ama bilemedim herkesten 3 kere almışlarsizinkiler 50 mi 75 miydi kızlar?
Sonrasinda cok fazla sert kahve tuketilmesi gerekiyormus bas agrisi yapmamasi icin. Siz ictiniz mi?Benim ilk dogumum olacak nasipse ama daha önce başka bir ameliyat için spinal anestezi yapılmıştı, ne acı ne ağrı ne dokunma hissi hiçbirini hissetmemistim ben. Hemşireler ile muhabbet ederken bitmişti bile bir de bana sakinleştirici vermişlerdi onun da etkisi olabilirasıl kötü kısmı anestezi etkisi geçince başlamıştı 3 4 gün yastıktan başımı kaldiramicak kadar kötü bir baş ağrısı ve kabızlık yaşamıştım ilaçlar bile etki etmemişti
sonrasını düşününce biraz korkuyorum spinalden tamamen uyusak daha mı iyi acaba diyorum, sonda takılma olayı da o kadar kötü değil takarken biraz acısı oluyor bi de verdiği rahatsızlık hissi azcık kötü
![]()
Bnmkı 50 ydı ıkı kere alındıBu arada bugün bana da şeker yüklemesi yapıldı ama benden 2 kez kan aldılar 50lik olduğu için öyle yapıyoruz dedi hemşire ama bilemedim herkesten 3 kere almışlarsizinkiler 50 mi 75 miydi kızlar?
75lik 3 kere alindi..50lik te 2 aliniyor diye biliyorumBu arada bugün bana da şeker yüklemesi yapıldı ama benden 2 kez kan aldılar 50lik olduğu için öyle yapıyoruz dedi hemşire ama bilemedim herkesten 3 kere almışlarsizinkiler 50 mi 75 miydi kızlar?
kahve ve bol su içmiştim ama yine de baş ağrısından kurtulamamistim belki de bende öyle olmuştur bir başkası daha kolay atlatabilirSonrasinda cok fazla sert kahve tuketilmesi gerekiyormus bas agrisi yapmamasi icin. Siz ictiniz mi?
O zaman doğru canım 50 olunca 2 kez alınıyor demek kiBnmkı 50 ydı ıkı kere alındı
Iste bu yuzden hastane ekibi cok onemli. Muhtemelen anestezi hekimi dogru sekilde uygulayamamiskahve ve bol su içmiştim ama yine de baş ağrısından kurtulamamistim belki de bende öyle olmuştur bir başkası daha kolay atlatabilirbi de normalde belden aşağısınin uyuşması gerekirken benim anestezi etkisi kalp seviyesine kadar çıkmıştı o yüzden biraz telaş da yapmışlardı doktorlar ameliyat bitmesine rağmen gec cikarmislardi odaya. Tabi kimseyi korkutmak istemem dediğim gibi bende böyle olmuştur muhtemelen
![]()
aynen canım anestezi doktoru da çok önemli. Normal doğurmaktan korkuyorum, spinal olsam o da böyle geçer yine diye korkuyorum ben bu çocuğu nasıl doguracam bilemedimIste bu yuzden hastane ekibi cok onemli. Muhtemelen anestezi hekimi dogru sekilde uygulayamamis![]()
Insallah en kolayi hayirlisi olur ben de nasil olcak bilmiyorum bakalm:)aynen canım anestezi doktoru da çok önemli. Normal doğurmaktan korkuyorum, spinal olsam o da böyle geçer yine diye korkuyorum ben bu çocuğu nasıl doguracam bilemedim![]()
İnşallah öyle olur canım. Doktorum da bu konuda bir şey demiyor 30. haftadan sonra bakarız diyor. Daha hastanem bile belli değil gidip anlaşmak mi lazım ödeme yapılıyor mu şimdiden bilmiyorumInsallah en kolayi hayirlisi olur ben de nasil olcak bilmiyorum bakalm:)
Benim de belli degil cnm senin doktorun da ozel muayenehanesimi var ?fiyat fln bile cok bilmiyorum bir kere doktora sormstm genel fiyatları yani sanirim son zamanlar netlescek hastane onerisi de doktorumdan isterim o bir kactaneyle calisiyor bana uygun olani sorarmİnşallah öyle olur canım. Doktorum da bu konuda bir şey demiyor 30. haftadan sonra bakarız diyor. Daha hastanem bile belli değil gidip anlaşmak mi lazım ödeme yapılıyor mu şimdiden bilmiyorum
Hanimlar gunaydin sabah sabah yine dogum korkulariyla uyandim
Sezeryan istiyorum vajinal doguma yuregim dayanamayacak ona kesin karar verdim ama sezeryAnda da bu sonda isi varmis. Sonda epiduralden sonra mi takiliyor once mi? O aciyi hissetcez mi illa![]()
Benimkisi tüp bebek doktorum zaten canım onunla devam ediyorum. Hastane sorduğumda diğer gebelerinin tercih ettiği 3 yeri söyledi gidip biz görüşüp anlasicaz sanırım hem hastaneye hem doktora para vericez. Fiyatları ben de hiç bilmiyorum, çok agirlasmadan gidip görüşmek lazım aslında.Benim de belli degil cnm senin doktorun da ozel muayenehanesimi var ?fiyat fln bile cok bilmiyorum bir kere doktora sormstm genel fiyatları yani sanirim son zamanlar netlescek hastane onerisi de doktorumdan isterim o bir kactaneyle calisiyor bana uygun olani sorarm
Bu arada bugün bana da şeker yüklemesi yapıldı ama benden 2 kez kan aldılar 50lik olduğu için öyle yapıyoruz dedi hemşire ama bilemedim herkesten 3 kere almışlarsizinkiler 50 mi 75 miydi kızlar?
Aynen doktor fiyat bilmiyorsa sorman lazim benimki anlasmaliymis mesela 3.5 en ucuz sanrim sezeryan demisti 8 bin ssvd yaklasik fiyatlarBenimkisi tüp bebek doktorum zaten canım onunla devam ediyorum. Hastane sorduğumda diğer gebelerinin tercih ettiği 3 yeri söyledi gidip biz görüşüp anlasicaz sanırım hem hastaneye hem doktora para vericez. Fiyatları ben de hiç bilmiyorum, çok agirlasmadan gidip görüşmek lazım aslında.
Beni de ekler misinnEkliyoom
İlki açlık 2.yukleme 60.dak 3.yukleme 120 dakKızlar şuan kontrolden çıktım. Herşey yolunda çok şükür 945 grm 28 cm bebitom. Az küçük ama benim diğer kızlarda küçüktü yapacak birşey yok. Kan verdim şeker yüklemesi için şimdi yüklemeyi yaptılar. Tekrar kan verecem 1 saat sonra. Ondan bir. Saat sonra yeniden verecekmişim. 3. Olan kan neden bileniniz var mı
Masallah cnm yuzunu gosterdimi:)Kızlar şuan kontrolden çıktım. Herşey yolunda çok şükür 945 grm 28 cm bebitom. Az küçük ama benim diğer kızlarda küçüktü yapacak birşey yok. Kan verdim şeker yüklemesi için şimdi yüklemeyi yaptılar. Tekrar kan verecem 1 saat sonra. Ondan bir. Saat sonra yeniden verecekmişim. 3. Olan kan neden bileniniz var mı