• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Za
Hanimlar gunaydin sabah sabah yine dogum korkulariyla uyandim😂
Sezeryan istiyorum vajinal doguma yuregim dayanamayacak ona kesin karar verdim ama sezeryAnda da bu sonda isi varmis. Sonda epiduralden sonra mi takiliyor once mi? O aciyi hissetcez mi illa🙄
Zaten anesteziden sonra takiliyor merak etmeyin☺️

Oglumun kışlıklarıni aldim 800 tl tuttu. Daha bi kismi eksik. Seneye kızçeme de alirsam bittik. Valla çok pahali hayat :KK14: :KK14:

Doktora gittim şükür kızçem iyi plesenta hareketleri çok kısıtlıyor çok şiddetli olunca hissedersin dedi belki kasılmam vardır dedi ilk nst deneyimimi tattım kızçemde 🙈 çok şükür bişi çıkmadı nst den çıktım hareketleri başladı 🤣 dr gitmemi beklemiş yavrum ☺️
Gözünaydın. Bana da çekecekler di mi nst önümüzdeki gidişimde artık. 🥲

sevgili aralık anneleri selamlar. Ben de bugün detaylı ultrasona girdim. Bende de tek arter göründü. Doktorum perinatolojiye yönlendirdi. İki hafta sonra randevum var. Burada bu şekilde olanlar varmış galiba. Doktorunuz nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini söyledi acaba? Bi de netten araştırma yapmıyorum bilerek. Sizce korkmalı mıyım:/

Hepsi gelmediyse duruyor canım arkadaşımın 6 aylıkken geldi baya bir aktı hem de ama içerde hala su olduğu için doğurmadı, 37 bitene kadar tuttular çok şükür. İnşallah öyle olur bu annemizin de 😔
Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin

Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
İnşallah o zmaana dek kolayca ilerler hamileliğin Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun sağlıkla al kucağına 😔

Allah yardımcın olsun. 😔

Gözünaydın. Bana da çekecekler di mi nst önümüzdeki gidişimde artık. 🥲
Saolasın e artık yavaştan başlıcak☺️
sıramı beklerken birinin sancısı vardı dr la kapıda konuluyordu sancın düzensiz çatına bakalım MI dedi yok biraz daha beklemek istiyorum dedi perşembe gel dedi çatına bakalım bn muayene oldum sonra 20 dk nst sürdü kağıdı dr göstermek için beklerken baktım yine gelmiş hem ağlıyor hem nefes alıyor kocası da ağlama ağlama diyor yolda sancı tutmuş geri gelmiş ☺️ Görünce bi tuhaf oldum rabbim herkesi bi avazda kurtarsın 😍🙈

Saolasın e artık yavaştan başlıcak☺️
sıramı beklerken birinin sancısı vardı dr la kapıda konuluyordu sancın düzensiz çatına bakalım MI dedi yok biraz daha beklemek istiyorum dedi perşembe gel dedi çatına bakalım bn muayene oldum sonra 20 dk nst sürdü kağıdı dr göstermek için beklerken baktım yine gelmiş hem ağlıyor hem nefes alıyor kocası da ağlama ağlama diyor yolda sancı tutmuş geri gelmiş ☺️ Görünce bi tuhaf oldum rabbim herkesi bi avazda kurtarsın 😍🙈
Ben hemen baktırırdım çatıma 🤣Bu meraktan ölmezsem iyidir be 🤣 Rabbim tüm bebeleri sağ salim kavuştursun ailesine. 🤲🏻

Back