• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Canim benim de tek arter var kalp ve bobrekte bor sikinti gormedi detayli ultrason gelisimde de birsey olmaz insallah doktorum saglikla kucagina alanlar var dedi insallah biz de aliriz
İnşallah canım. Dediğim gibi bizdeki genetik anomali olmasa endişe etmezdim. Hayırlısı bakalım olacağa da çare yok insan üzülüyor tabi 😞 insallah sen zaten düşünme sorun olmaz Allah'ın izniyle benimki farklı bir durum canım.

İnşallah canım. Dediğim gibi bizdeki genetik anomali olmasa endişe etmezdim. Hayırlısı bakalım olacağa da çare yok insan üzülüyor tabi 😞 insallah sen zaten düşünme sorun olmaz Allah'ın izniyle benimki farklı bir durum canım.
Guzel dusunelim guzel olacak insallah canim💛

O gün bir süre sessiz kaldı doktor incelemeye devam etti ama. Ben de sordum hocam neye baktınız sessiz kaldınız falan diye, sorunca söyledi damar tek gibi ama sanki ince bir damar daha var emin olamıyorum ona bakıyorum dedi. Bugün bir hasta daha geldi tek arterli sorun olmuyor endişe etmeyin dedi. Tabi o anda ben bu damarlar sadece beslemeye yarıyor sandım gelişimi de yolunda deyince bu nedir diye arstirmak aklıma gelmedi aslına bakarsan ama hep de kafamdaydı. Gece bi bakayim dedim unutmadan size yazdıktan sonra o zaman gördüm kromozom anomalisi vs olan bebeklerde de bu durum görülür diye. Yarısı kadarı da sağlıklı bebekler olurmuş. Kendi doktoruma da gideyim de bir ne diyecek 🙁

Benim iki farklı doktor inceledi bizim tek arter sizin incede olsa 2. Olma şansı varki bazen gözükmediği de oluyormuş. Bu konuda bir kaç doktordan fikir aldık yanında ekstra bir anomali çıkmadığı sürece tek başına o kadar sorun edilecek birşey değil dediler. Gelişim geriliği olabilir ama oda zamanla belli olacak. Bana doktorum sıvı alımı yapmayı önerdi ben istemedim sonuç kötü çıksada devam edeceğim için. Sizin diğer evladınızdan dolayı korkularınız çok normal ama lütfen kötü düşünmeyin herşey güzel olacak. Bende nette çok baktım ama şansıma hep iyi hikayeler denk geldi sizde netten araştırmayın bu durum rastlanılan birşey

Hanimlar gunaydin sabah sabah yine dogum korkulariyla uyandim😂
Sezeryan istiyorum vajinal doguma yuregim dayanamayacak ona kesin karar verdim ama sezeryAnda da bu sonda isi varmis. Sonda epiduralden sonra mi takiliyor once mi? O aciyi hissetcez mi illa🙄

Sezeryan istiyorum vajinal doguma yuregim dayanamayacak ona kesin karar verdim ama sezeryAnda da bu sonda isi varmis. Sonda epiduralden sonra mi takiliyor once mi? O aciyi hissetcez mi illa🙄
Sen de bendenmişsin 😂
Rüyamda görsem kan ter içinde uyanırım ben de 😂
Bana doktor epidural mi spinal mi bi şey önerdi
Belden uyuşturulan işte
Sonrası genel anesteziden daha kolaymış

Sonta mı sonda mı nasıl yazılıyorsa onu da ısrar edersek bence uyuşturulunca takarlar ya
Özelde daha kolay olur ama sonrasında taktırmak 😂

Sen de bendenmişsin 😂
Rüyamda görsem kan ter içinde uyanırım ben de 😂
Bana doktor epidural mi spinal mi bi şey önerdi
Belden uyuşturulan işte
Sonrası genel anesteziden daha kolaymış

Sonta mı sonda mı nasıl yazılıyorsa onu da ısrar edersek bence uyuşturulunca takarlar ya
Özelde daha kolay olur ama sonrasında taktırmak 😂
Bence de 🙄 ben o aciyi hissetmek istemiyorum. Dusunmemeye calisiyorum ama elimde degil geriliyorum aklima geldikce ay bu cocuk nasil dogacak🤦🏼‍♀️

Bence de 🙄 ben o aciyi hissetmek istemiyorum. Dusunmemeye calisiyorum ama elimde degil geriliyorum aklima geldikce ay bu cocuk nasil dogacak🤦🏼‍♀️
Ben de şeye ikna olmadım
Belden uyuşturunca dokunmaları hissediyormuşuz ya hala
Ama acı hissedilmiyormuş
Ben ikna olmadım
Ama anestezici bi arkadaşım var güvenilir biri
Çok garanti verdi acımadığına 😂

Icinizde catlaklar icin lierac kullanan var mi? Varsa kapagi acik sekilde kutunun agzinin fotisini atabilir mi?
benimki sahte mi diye suphelendim cunku instagramda bi kadinin surdugu lierac bal rengi, benimki krem gbi 🙄

Bn 2012 de sezeryan doğum yaptım genel anestezi oldum sonda takılmadı ama narkoz verilince de takılan varmış verilmeden önceden

Icinizde catlaklar icin lierac kullanan var mi? Varsa kapagi acik sekilde kutunun agzinin fotisini atabilir mi?
benimki sahte mi diye suphelendim cunku instagramda bi kadinin surdugu lierac bal rengi, benimki krem gbi 🙄
ÜTS diye bi uygulama var ordan barkoda baksana bi sahte gerçek gösteriyor

Happy Mom da bugün anne için yazılan bilgi nin bi bölümü 🙈

Eklentiler

• 0DCEFC86-E3AA-4C66-9764-F8179DC9EBA2.png
    0DCEFC86-E3AA-4C66-9764-F8179DC9EBA2.png
    286,8 KB · Görüntüleme: 48
Sonra takilir cnm benim spinaldi uyusturuldu sonra takldi

Ben de şeye ikna olmadım
Belden uyuşturunca dokunmaları hissediyormuşuz ya hala
Ama acı hissedilmiyormuş
Ben ikna olmadım
Ama anestezici bi arkadaşım var güvenilir biri
Çok garanti verdi acımadığına 😂
Kesinlikle acimiyor spinal sadece dokunus gibi birsey hissediyorsn

Back