• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Icinizde catlaklar icin lierac kullanan var mi? Varsa kapagi acik sekilde kutunun agzinin fotisini atabilir mi?
benimki sahte mi diye suphelendim cunku instagramda bi kadinin surdugu lierac bal rengi, benimki krem gbi 🙄
Ben kullanıyorum cnm ama yanımda değil şuan.. rengi pembe gibi kremin tam hatırlamıyorum. jel şeklinde..

Kızlar şuan kontrolden çıktım. Herşey yolunda çok şükür 945 grm 28 cm bebitom. Az küçük ama benim diğer kızlarda küçüktü yapacak birşey yok. Kan verdim şeker yüklemesi için şimdi yüklemeyi yaptılar. Tekrar kan verecem 1 saat sonra. Ondan bir. Saat sonra yeniden verecekmişim. 3. Olan kan neden bileniniz var mı

Kızlar şuan kontrolden çıktım. Herşey yolunda çok şükür 945 grm 28 cm bebitom. Az küçük ama benim diğer kızlarda küçüktü yapacak birşey yok. Kan verdim şeker yüklemesi için şimdi yüklemeyi yaptılar. Tekrar kan verecem 1 saat sonra. Ondan bir. Saat sonra yeniden verecekmişim. 3. Olan kan neden bileniniz var mı
Bilmiyorum ama ben de 3 kez verdim. 🤗

Oh rahatladim🙏🏼🙏🏼Peki cikarirken aciyor mu? Bir de spinalin farki ne ki

Yaninda oldugunda foti atabilir misin ya kafama takildi😢
Cikarirkeni hatrlamadim acisaydi cok hatrlardm herhalde :)belden igne yapiliyor sadece bu spinal sanirim epiduralde igne takili kaliyor?bilenler aydinlatir. Ben de bas agrisi olmamisti bu arada spinale bagli

Cikarirkeni hatrlamadim acisaydi cok hatrlardm herhalde :)belden igne yapiliyor sadece bu spinal sanirim epiduralde igne takili kaliyor?bilenler aydinlatir. Ben de bas agrisi olmamisti bu arada spinale bagli
Spinalde omurilik icine iğne girip çıkıyomuş. Epiduralde kateter oluyomuş. Islem uzarsa tekrar ilaç takviyr ediliyomuş. Tam da omurilik sıvısına girmiyomuş anladığım kadarıyla.

Spinalde omurilik icine iğne girip çıkıyomuş. Epiduralde kateter oluyomuş. Islem uzarsa tekrar ilaç takviyr ediliyomuş. Tam da omurilik sıvısına girmiyomuş anladığım kadarıyla.
Simdi anladim cnm spinalde uyusmama ihtimali var sanrm tutmama yani. Bana sormuslardi uyusma kismini anlatmistim tamam demislerdi

Simdi anladim cnm spinalde uyusmama ihtimali var sanrm tutmama yani. Bana sormuslardi uyusma kismini anlatmistim tamam demislerdi
Aslında yoktur dozu ona göredir. Benim anladığım sezaryen ise direkt spinal yapıyolar. Epidurali normal doğumda da kullanıyolar ya istersek. Gerek olur da sezaryene dönerse süre uzarsa az daha ilaç verip devam ediyolar. Böyle anladım.

Kızlar noldu ya bi göbek merakına düştünüz bebekler görünmüyo ya her hamilede olan göbek işte nihayetinde napcaz birbirimizin göbegini görüp🤣🤣🤣🤣

Ayyy böyle okuyunca ürperiyorum tabı 🙈 bnm doğumlarda hangısıydıki bılemedım ılkınde ıgneyıde hıssetmedım ıkıncıdede anestesıcu çok gerdı duramıyorsunn kendını kasıyırsun falan fılan sınır olmustum

Aslında yoktur dozu ona göredir. Benim anladığım sezaryen ise direkt spinal yapıyolar. Epidurali normal doğumda da kullanıyolar ya istersek. Gerek olur da sezaryene dönerse süre uzarsa az daha ilaç verip devam ediyolar. Böyle anladım.
Evet doktorlar sezeryanda spinal tavsiye ediyor direk biz de doktora uyuyoruz:)

Ayyy böyle okuyunca ürperiyorum tabı 🙈 bnm doğumlarda hangısıydıki bılemedım ılkınde ıgneyıde hıssetmedım ıkıncıdede anestesıcu çok gerdı duramıyorsunn kendını kasıyırsun falan fılan sınır olmustum
Valla bence tecrübesizler ürksün 🤣 Yani ben 🤣 Ama çok şükür korkum yok ya. Nasıl denk gelirse doğururum ben bebemi. 🥲

Benim ilk dogumum olacak nasipse ama daha önce başka bir ameliyat için spinal anestezi yapılmıştı, ne acı ne ağrı ne dokunma hissi hiçbirini hissetmemistim ben. Hemşireler ile muhabbet ederken bitmişti bile bir de bana sakinleştirici vermişlerdi onun da etkisi olabilir 😄 asıl kötü kısmı anestezi etkisi geçince başlamıştı 3 4 gün yastıktan başımı kaldiramicak kadar kötü bir baş ağrısı ve kabızlık yaşamıştım ilaçlar bile etki etmemişti 🤦‍♀️ sonrasını düşününce biraz korkuyorum spinalden tamamen uyusak daha mı iyi acaba diyorum, sonda takılma olayı da o kadar kötü değil takarken biraz acısı oluyor bi de verdiği rahatsızlık hissi azcık kötü 😊

Back