• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bu arada ben bugün doktora gittim
Anlatmayı unutmuşum 😂
Bebek 900 küsür gram ve 32 cm
Ters duruyor kendileri ve gerçekten mesanemle rahim ağzımı tekmeliyor
Ondan her an çıkacak gibi hissediyormuşum
Ve mide sorunlarımın erken başlaması da kafası baskı yaptığı içinmiş
Ama sorun yokmuş

Beyefendi yüzünü de gösterdi sonunda
Kavuştuk sayılır
Veee en önemlisi benim gibi bi insanda şeker çıkmadı 😂😂😂
İyi yüzünü göstermiş
İnşallah Bnde yarın görürüm
Dün hiç hareket yoktu 1-2 tık bugün de 3-4 tık bilmiyorum ne alemdd 🙃

İyi yüzünü göstermiş
İnşallah Bnde yarın görürüm
Dün hiç hareket yoktu 1-2 tık bugün de 3-4 tık bilmiyorum ne alemdd 🙃
Aynen şükür gösterdi
Ama gitmeden ikna ettim ben konuşup oğlumu 😂😂
Benimki artık içime içime vuruyor
Arada bi durduğum yerde ay oy oluyorum 😂
Eskisi gibi dışarıdan göremiyorum 🤷‍♀️

Kızlar dün size ayrıntılı detaylarını yazmıştım ya göbek bağında 2 arter 1 ven olurmuş bizde tek gibi ama önemli değil demişti dr diye. Gece biraz araştırdım kalp, böbrek yada kromozomal rahatsızlık işareti olabilirmiş. Kalp böbrek sıkıntı yoktu ama benim büyük kızımın kromozom anomalisi var genetik o yüzden çok kötü oldum bunları okuyunca. Ben 3 ay artık kafamdan atamam bu konuyu 😔 Nette basina gelenler genetik hikayesi olmayanlar sonucu da sorun doğuran tipte olmamış o yüzden. Bizde genetik anomali olunca içimden atamıyorum. Yazmanıza gerek yok ama nolur dua edin olur mu Allah kimseyi içinde beni de bir defa daha evlatla sınamasın 🤲🏻😞

Kızlar dün size ayrıntılı detaylarını yazmıştım ya göbek bağında 2 arter 1 ven olurmuş bizde tek gibi ama önemli değil demişti dr diye. Gece biraz araştırdım kalp, böbrek yada kromozomal rahatsızlık işareti olabilirmiş. Kalp böbrek sıkıntı yoktu ama benim büyük kızımın kromozom anomalisi var genetik o yüzden çok kötü oldum bunları okuyunca. Ben 3 ay artık kafamdan atamam bu konuyu 😔 Nette basina gelenler genetik hikayesi olmayanlar sonucu da sorun doğuran tipte olmamış o yüzden. Bizde genetik anomali olunca içimden atamıyorum. Yazmanıza gerek yok ama nolur dua edin olur mu Allah kimseyi içinde beni de bir defa daha evlatla sınamasın 🤲🏻😞
Kendini sakın olumsuz ve kötü doldurma Allah'ın izni ile çok güzel saglikli bir bebek olacak kendisi 🙏🏻 annesi

Ben detaylıya gittiğimde doktorun bir kadınla konuşmasına şahit olmuştum, ufak bir sıkıntı görmüş ama kadına sıkı sıkı tembih ediyordu sakın İnternete girip de araştırma oralarda bilgi kirliliği çok canını sıkarsın, benim söylediklerimi takip et sadece demişti.
Bana kalırsa siz de öyle yapın o tip ihtimaller olsa doktorunuz bunu sizinle paylaşırdı zaten paylaşması gerekir. Kendiniz araştırmayın gerekirse doktorunuzla tekrar görüşün ben böyle şeyler okudum diye o size durumu en doğru şekilde izah edecektir kötü düşünmeyin 💙

Başka bir doktora daha mı gitsen rahatlamak için belki o görememiştir. Kromozomsal rahatsızlık olabileceğini ben de kendi doktorumun inceleme videolarında görmüştüm ama sana normal diyen de doktor sonuçta diye bir şey demedim.

Ben detaylıya gittiğimde doktorun bir kadınla konuşmasına şahit olmuştum, ufak bir sıkıntı görmüş ama kadına sıkı sıkı tembih ediyordu sakın İnternete girip de araştırma oralarda bilgi kirliliği çok canını sıkarsın, benim söylediklerimi takip et sadece demişti.
Bana kalırsa siz de öyle yapın o tip ihtimaller olsa doktorunuz bunu sizinle paylaşırdı zaten paylaşması gerekir. Kendiniz araştırmayın gerekirse doktorunuzla tekrar görüşün ben böyle şeyler okudum diye o size durumu en doğru şekilde izah edecektir kötü düşünmeyin 💙
Canım ben de o gün önemli değil deyince üstünde durmadım ama genetik sorunu olan bir kızımız var demedik o yüzden bunu hesaba katmamış olabilir. Bu sebepten icime kurt düştü aslında. Zaten evhamlıyım bebek konusunda bir de bu ilişki kurulunca yazılarda başımdan kaynar sular döküldü. Ayrintiliya farklı bir doktora gitmiştim kendi doktoruma da durumu anlatacağım kontrole gittiğimde. Insallah korktuguma uğramam 😪

Başka bir doktora daha mı gitsen rahatlamak için belki o görememiştir. Kromozomsal rahatsızlık olabileceğini ben de kendi doktorumun inceleme videolarında görmüştüm ama sana normal diyen de doktor sonuçta diye bir şey demedim.
O gün bir süre sessiz kaldı doktor incelemeye devam etti ama. Ben de sordum hocam neye baktınız sessiz kaldınız falan diye, sorunca söyledi damar tek gibi ama sanki ince bir damar daha var emin olamıyorum ona bakıyorum dedi. Bugün bir hasta daha geldi tek arterli sorun olmuyor endişe etmeyin dedi. Tabi o anda ben bu damarlar sadece beslemeye yarıyor sandım gelişimi de yolunda deyince bu nedir diye arstirmak aklıma gelmedi aslına bakarsan ama hep de kafamdaydı. Gece bi bakayim dedim unutmadan size yazdıktan sonra o zaman gördüm kromozom anomalisi vs olan bebeklerde de bu durum görülür diye. Yarısı kadarı da sağlıklı bebekler olurmuş. Kendi doktoruma da gideyim de bir ne diyecek 🙁

Bu arada ben bugün doktora gittim
Anlatmayı unutmuşum 😂
Bebek 900 küsür gram ve 32 cm
Ters duruyor kendileri ve gerçekten mesanemle rahim ağzımı tekmeliyor
Ondan her an çıkacak gibi hissediyormuşum
Ve mide sorunlarımın erken başlaması da kafası baskı yaptığı içinmiş
Ama sorun yokmuş

Beyefendi yüzünü de gösterdi sonunda
Kavuştuk sayılır
Veee en önemlisi benim gibi bi insanda şeker çıkmadı 😂😂😂
Kız degılmıudu ben mı yanlış hatırladım

Canim benim de tek arter var kalp ve bobrekte bor sikinti gormedi detayli ultrason gelisimde de birsey olmaz insallah doktorum saglikla kucagina alanlar var dedi insallah biz de aliriz

O gün bir süre sessiz kaldı doktor incelemeye devam etti ama. Ben de sordum hocam neye baktınız sessiz kaldınız falan diye, sorunca söyledi damar tek gibi ama sanki ince bir damar daha var emin olamıyorum ona bakıyorum dedi. Bugün bir hasta daha geldi tek arterli sorun olmuyor endişe etmeyin dedi. Tabi o anda ben bu damarlar sadece beslemeye yarıyor sandım gelişimi de yolunda deyince bu nedir diye arstirmak aklıma gelmedi aslına bakarsan ama hep de kafamdaydı. Gece bi bakayim dedim unutmadan size yazdıktan sonra o zaman gördüm kromozom anomalisi vs olan bebeklerde de bu durum görülür diye. Yarısı kadarı da sağlıklı bebekler olurmuş. Kendi doktoruma da gideyim de bir ne diyecek 🙁
Detayli da birsey gorunmediyse icin rahat olsun insallah ben de oyle dua ediyorum saglikli bebislerimiz olsn

Ben yıkadım dolabınà yerlestirdim epey zaman oldu ara ara havalandiriyorum bişey olmaz Son zamanlarda çok zor oluyor bu uğraşlar
Benim de eşim inş bi yardım edip dolabı boşaltırsak başlicam ama o kadar rahat ki sağolsun doğuma giderken hazırlanıcaz bu gidişle

Back