• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bende çok koku takıntısı var dolaplar da yeni şimdi kapaklar komple acık eşyalar da yıkanmamış şekilde içindeler. Tabi dolapları silip koydum. Ama 32. Haftaya girince artık tamamen siler her şeyi yıkar hazırlarım 33 34 hazır olmuş olur. Niyetim bu. 32ye kadar da alışveriş bitmiş olacak inşallah.
Doğuran arkadaşlar bana şimdiden başla yıka ütüle diyor 32 de hastane çantası vs hepsi hazır olsun diyor ağırlaşınca zor olur ya da erken doğum vs riskine karşı. Ama benim de koku takıntım vsr 2 ay içerde tozlanır gibi geliyor :/

30 dan sonra yıkamaya anca başlanır 34-36 arası hazır olur bn 32. Gibi yıkamayı düşünüyorum ay sonu odasını yapıcam oğlumun odası da değişecek boya işleri filan olcak işlerim bitince rahat rahat yaparım fazla yormadan kendimi 🙈 oğlumda tam 1 ay önce almıştım beşiği bu erkenBile olacak 🤪
Merve’ye yazdım seni görmeden okusana kuzum, doğranlar acele et yap dursun bekleme dediler hep. Benim de ilk olunca korkuyorum yetişmicek gibi geliyor ama toz olmaz mı ya erkenden

Doğuran arkadaşlar bana şimdiden başla yıka ütüle diyor 32 de hastane çantası vs hepsi hazır olsun diyor ağırlaşınca zor olur ya da erken doğum vs riskine karşı. Ama benim de koku takıntım vsr 2 ay içerde tozlanır gibi geliyor :/
32. Haftama 3 haftam var ben bekleyeceğim. 🤗

Kizlar bugun sabah kalktigimdan beri karnim sanki daha bir buyuk ve kesinlikle daha sert bu durum normal mi ?Kasilma mi acaba diyorum ama yok oyle birsey de toplanma da degil karnimda toptan icten ve distan gerginlik sertlik var ve biranda buyudu agrim yok cok sukur korkmali miyim?kendimi ilk kez bu denli agirlasmis hissediyorum
Kasılma olsa daha farklı olur bence.

Merve’ye yazdım seni görmeden okusana kuzum, doğranlar acele et yap dursun bekleme dediler hep. Benim de ilk olunca korkuyorum yetişmicek gibi geliyor ama toz olmaz mı ya erkenden
Almaz bişey olmaz daha çok eksiğim var 😝🙈 ekimin 15 de hazırlamaya başlarım 2 günlük iş bnm önce büyük işlerimi bitirmem lazım tadilat boya işleri olcak yine kirlenir 🤔🤪

Hayır kullanayım di mi artık.
Bnm kalçam ağrıyordu ya magnezyumu hergün çıkardım. Şükür rahatladım baya baya rahatlatıyor günlük soda da içiyorum doktoruna da bi sor kullan
Bn geçen sordum. Kalsiyum ve magnezyum hergün decavit3 günde. 1 kullanıyorum

Bnm kalçam ağrıyordu ya magnezyumu hergün çıkardım. Şükür rahatladım baya baya rahatlatıyor günlük soda da içiyorum doktoruna da bi sor kullan
Bn geçen sordum. Kalsiyum ve magnezyum hergün decavit3 günde. 1 kullanıyorum
Sorayım ya daha gitmeme de çok var.

Back