2021 Aralık Anneleri

Doğuran arkadaşlar bana şimdiden başla yıka ütüle diyor 32 de hastane çantası vs hepsi hazır olsun diyor ağırlaşınca zor olur ya da erken doğum vs riskine karşı. Ama benim de koku takıntım vsr 2 ay içerde tozlanır gibi geliyor :/

Merve’ye yazdım seni görmeden okusana kuzum, doğranlar acele et yap dursun bekleme dediler hep. Benim de ilk olunca korkuyorum yetişmicek gibi geliyor ama toz olmaz mı ya erkenden

32. Haftama 3 haftam var ben bekleyeceğim.

Kasılma olsa daha farklı olur bence.

Merve’ye yazdım seni görmeden okusana kuzum, doğranlar acele et yap dursun bekleme dediler hep. Benim de ilk olunca korkuyorum yetişmicek gibi geliyor ama toz olmaz mı ya erkenden
Almaz bişey olmaz daha çok eksiğim var ekimin 15 de hazırlamaya başlarım 2 günlük iş bnm önce büyük işlerimi bitirmem lazım tadilat boya işleri olcak yine kirlenir

Hayır kullanayım di mi artık.
Bnm kalçam ağrıyordu ya magnezyumu hergün çıkardım. Şükür rahatladım baya baya rahatlatıyor günlük soda da içiyorum doktoruna da bi sor kullan
Bn geçen sordum. Kalsiyum ve magnezyum hergün decavit3 günde. 1 kullanıyorum

Sorayım ya daha gitmeme de çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…