Ben
bende Merve ... Geçen sene daha 1 senelik evli dahi değildik eşimin sperm testi sorunlu çıktı bizde özel diye ,tüp bebek merkezi diye oraya gidelim ne de olsa adam prof vs dedik .cahildik bu konuda ,kimseye derdimizi açıp da akılda alamadık . Neyse gittik adam eşimin sonuçlarını gördü direkt aşılama ile olur dedi ,bizde tamam dedik . Güzel gelişti yumurtlarim vs bana ikizin bile olma ihtimali yuksek vs dedi kesinkez konuştu neyse olmadı negatif...neyse biz ne de olsa derdimize derman bulmusuz sandık bukez geçen yıl temmuzda tüp bebeğe başvuru yapalım dedik aynı özel merkezde ,14 yumurtanin 11 i dolu kaliteli çıktı ve sonraki aylarda transfer e sadece elimde 2 embriyo ve 3.gün ile girdim . Transfer sonrası ilk değerim 32 çıktı ben doktora ,doktor bey bu değer normal değil tüp bebekte dedim adam beni tersledi ,hamilesin daha ne istiyorsunuz vs dedi . Ama ben biliyordum . Sonra zaten bebek olmadı kimyasal oldu . Kendisine geri gittiğimde bana eşinin spermlerinde sorun var ondan olmadı vs dedi ,bende niye peki bize yardımcı olmadan hemen tedavi baslattiniz dedim hiç sustu suratıma meymeretsiz şekilde baktı vs Allah'a dua ettim bu adamın kapısına beni bir daha düşürme.rabbim nolur... Düşünün ... Sonra ben ağlayarak oradan ciktim o çıktığım günü ,dizlerim tutmayacak ağlaya ağlaya ... Sonra mi ? Eşimle dedik üni ye gidelim biz bir ,gittik ki oradaki üroloji profu sizin hicbiseyiniz yok niye siz bunları yaptınız vs dedi ,onun sayesinde kadin doğuma yönlendirdi bir arkadasina ve o ay ben sadece tek yumurta ile aşılama ile hamile kaldım bebeğime ve verdiği doz o kadar azdı ki,ilacım bile elimde yoktu 3 gün vuruldum ve tek yumurta ile eşimin spermi ne ciple aşılama.ne başka bişey . Nasip oldu . Yani herkes aynı değil vicdan başka bişey . Ve maalesef paralı olunca sömüren de çok