- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok güzel eline sağlık.Ben de ilk aylar bir heves malzemeler aldım YouTube videolarıyla amigurumi öğrendim bunu yaptım ve bıraktım bi daha elim gitmiyor
Evet uygulamadan kullanıyorum. Tamam canım çok sağolCanım uygulamadan kullanıyorsan olmaz opera ya da mozilla kullan.
Evet ama uygulamadan yaptığım için olmuyormuş. Merve yazmış. Teşekkür ederim yine deMesaj yazidgimiz alanin altindaki dosya ekleden yapiyorum ben ama denediniz mi
Sata göre mi hesaplamış başka bir hesap mı yapmışHesaplarına göre Eylül de doğacakmış o zmn bile doğsa giyemez dedim karıştırdın sanırım başkasıyla bnm de sıcak yine giydirilmez bebeye
C vitamini ve d vitamini de iyi gelir. Geçmiş olsun.Bugün çok pişmanlığını yaşadım gerçekten canım su dönemde daha dıkkat etmem gerekırdı hemen başladım ınsallah duzenlı ıcecegım artık
Çok tatlıBen de ilk aylar bir heves malzemeler aldım YouTube videolarıyla amigurumi öğrendim bunu yaptım ve bıraktım bi daha elim gitmiyor
Çok güzel güle güle oynasın inşallahBen de ilk aylar bir heves malzemeler aldım YouTube videolarıyla amigurumi öğrendim bunu yaptım ve bıraktım bi daha elim gitmiyor
Ben buzdolabına koymuştum kolonyayı soguk soguk onunla ovdum. Tetanoz degıl mıNe bileyim bana olmadı valla
Sadece acısı geçmedi henüz
Ama bana kolonyalı peçeteyle ov demişti
EvetBen buzdolabına koymuştum kolonyayı soguk soguk onunla ovdum. Tetanoz degıl mı
Bana da buz koy dedi koydum dünNe bileyim bana olmadı valla
Sadece acısı geçmedi henüz
Ama bana kolonyalı peçeteyle ov demişti
Bi bilsem Allahtan kış çocuğu olcak dedimSata göre mi hesaplamış başka bir hesap mı yapmış
E yok ki bende halaBana da buz koy dedi koydum dün
sen güvence verdin bişi yok dedin
Tetanozda olmadım covıt asısudaEvet
tetanoz aşısı
Benim 3. gün oldu
Tetanoz neden olmadın?Tetanozda olmadım covıt asısuda
Aşıdan bnm kol davul gibi şişmiş korktuğum oldu giggles hani bişi olmuyurdu buz tuttum o kadar hiç fayda yok
Dün takviyelerinizi de kullanmadığınızı yazmıştınız böyle üyelere kızıyoruzTetanozda olmadım covıt asısuda