Aynen sağlıklı sıhhatli olsunlarda eli ayağı düzgün akıllı fikri yerinde emmeyince büyümüyormu şimdi bizim oğlan 9 yaşında maşallahı var canları içinde olsunBen de oyle tamamen birakmasin diye aman napalim saglikli olsunlar daaman emmeleri daha iyi olur tabi insallah
Sokmuş o seni benceBnm de geçen görümcem çocuğa Kısa kol takım almış kış bebesi doğunca evde giyermişdedim kışın sen giyebiliyor mu yeni doğan giysin dedim saol alma bişi
Kış çocuğuna kısa kol almak da ne bileyimBeni mi
bn yılan sevmim
Ne bu hasretlik diyecen tövbe tövbeBeni mi
bn yılan sevmim
Hesaplarına göre Eylül de doğacakmış o zmn bile doğsa giyemez dedim karıştırdın sanırım başkasıylaKış çocuğuna kısa kol almak da ne bileyim
Bizim ev feci sıcaktıe ben bile almadım
Dengesizlik desek daha doğruNe bu hasretlik diyecen tövbe tövbe
Yaz bebesine de polar olurdu sanırımKış çocuğuna kısa kol almak da ne bileyim
Bizim ev feci sıcaktıe ben bile almadım
Hesaplarına göre miHesaplarına göre Eylül de doğacakmış o zmn bile doğsa giyemez dedim karıştırdın sanırım başkasıylabnm de sıcak yine giydirilmez bebeye
Sokmuş işteHesaplarına göre Eylül de doğacakmış o zmn bile doğsa giyemez dedim karıştırdın sanırım başkasıylabnm de sıcak yine giydirilmez bebeye
Bayılırım bdv konusunaKız zorla bdv konusu çıkartcan heee
Senin kol ne durumda maşallah bnm iyi oldum sabah aşıyı senin gazınlaBayılırım bdv konusuna
Benim kol iyi çok şükürSenin kol ne durumda maşallah bnm iyi oldum sabah aşıyı senin gazınlauyumuşum da öğlen uykuyu da geçtik atlattım sayıyorum
Sen ne durumdasın?Senin kol ne durumda maşallah bnm iyi oldum sabah aşıyı senin gazınlauyumuşum da öğlen uykuyu da geçtik atlattım sayıyorum
İyiyim şükür inşallah bişi olmazSen ne durumdasın?
Olmuyor olmuyor korkmaİyiyim şükür inşallah bişi olmaz
Kızçeme yelek örüyorum