2021 Aralık Anneleri

Sıcak su+limon+kestane balı bu üçlüyü dene
Ve bol bol sarımsak
Doktora gitmen gerekirse de benim gibi boşuna erteleme
Sonra daha çok ilaç kullanmam gerekti çünkü

Ben alacağım sanırım gümüş kapak

Bizim çocuğun 2 aylık eşyası hediye geldi resmen
Daha bi şey almayacağım o yüzden 🙈
Gümüş kapak neymiş yaa

Bende yenı duyuyorum ılk gebelıgımde çok yara olmustu emzırmek ıskenceydı nasıl canım yanardı krem sürüyordum hep 🙄 ıkıncıde çok şükür sıkıntısız atlattım bundada umutluyum sıkıntısız olacagını ılk bebekte daha çok oluyor sanırım
Ahhh ahhh benim oğlan emmedi 20 gün uğraştım emer diye yok sonra mama verdik 6 ay boyunca gece gündüz sağdım verdim o yüzden çok özeniyorum emen bebeklere inş hayırlısı ile emer yeni bebekimde eğerki emerse ne yaptın sıkıntısız oldu bende yapım canım

Ahhh ahhh benim oğlan emmedi 20 gün uğraştım emer diye yok sonra mama verdik 6 ay boyunca gece gündüz sağdım verdim o yüzden çok özeniyorum emen bebeklere inş hayırlısı ile emer yeni bebekimde eğerki emerse ne yaptın sıkıntısız oldu bende yapım canım
Bısey yapmadım kı cnm ılkınde acemı oluyor ınsan panıklıuor bence vok sağdı yanımdakıler her kafadan bı ses ıkıncı de daha rahattım az çok ogrenmısyım emzırmeuıı ondan belkıde

Bısey yapmadım kı cnm ılkınde acemı oluyor ınsan panıklıuor bence vok sağdı yanımdakıler her kafadan bı ses ıkıncı de daha rahattım az çok ogrenmısyım emzırmeuıı ondan belkıde
Ozaman bende şansa kadere diyip balıklama dalacam emerse emer emmezse hiç eziyet etmem yavruma sağar veririm mamayla beraber napim eskisi bende acemilik yapmam

Ozaman bende şansa kadere diyip balıklama dalacam emerse emer emmezse hiç eziyet etmem yavruma sağar veririm mamayla beraber napim eskisi bende acemilik yapmam
Aynen ben de cok sıkıntı cektim emsin diye cok ugrastm sagmalar yaralar . Insallah ikinciler kolaylikla saglikla emerler:)

Aynen ben de cok sıkıntı cektim emsin diye cok ugrastm sagmalar yaralar . Insallah ikinciler kolaylikla saglikla emerler:)
Ozaman anlarız halimiz den canım bende çok çektim 3 gün hastanede yattı beslenemediği için ne cahilmişim şimdi aklım olsa asla yapmam annemler mama alalım verelim diyordu ben hayır emecek diye diretiyordum ahhh ahhhh

Hastanede yaninda olsun dediler bana da nebilim cok gerekli mi bilmeyince boyle tereddutte kaliyorsun hrp
Yav yok be. Bana da bak ne almalıyız topiğinde 2 kişi dedi ki. Yani Allah korusun ama belki hiç sütün gelmeyecek mama ile beslemek zorunda kalacaksın. Ya da belki direkt sütün gelecek ve sorunsuz emzireceksin dediler. Boşuna para verme dediler. Duruma göre alırsın tembihini aldım.

Yav yok be. Bana da bak ne almalıyız topiğinde 2 kişi dedi ki. Yani Allah korusun ama belki hiç sütün gelmeyecek mama ile beslemek zorunda kalacaksın. Ya da belki direkt sütün gelecek ve sorunsuz emzireceksin dediler. Boşuna para verme dediler. Duruma göre alırsın tembihini aldım.
Su topigin adini hep unutuyorum bildirim de gelmiyor o yuzden buradan yaziyorum ben de🙈tamam canim sagol🥰

Ozaman anlarız halimiz den canım bende çok çektim 3 gün hastanede yattı beslenemediği için ne cahilmişim şimdi aklım olsa asla yapmam annemler mama alalım verelim diyordu ben hayır emecek diye diretiyordum ahhh ahhhh
Ben de oyle tamamen birakmasin diye aman napalim saglikli olsunlar da😍aman emmeleri daha iyi olur tabi insallah

Sağ olsunlar valla akrabalar hediyeye boğdu gerçekten

Bi alacağım dolap ve yatak kaldı sanırım
Kıyafet işini kapadım
Ha bi de banyo, güvenlik falan filan gibi şeyler işte
Bnm de geçen görümcem çocuğa Kısa kol takım almış kış bebesi doğunca evde giyermiş 😏 dedim kışın sen giyebiliyor mu yeni doğan giysin 🤣 dedim saol alma bişi 🤣

Bn fazla sütten kullanmıştım sürekli akıyordu. 🤣🤣

X