2021 Aralık Anneleri

İçimdeki hamaratlık dışa vurdu 🙈kız o kadar ip almışım ki servet ödedim boşa mı gitsin 🤣 ayyy şeytan kulağına sıcak beni yoruyor yoksa durmucam da
Ben sıcaktan olabildiğince hareket etmemeye çalışıyorum
Örüp enerji kaybedemem 😂😂
Zaten elimden de gelmiyor giç öyle şeyler 😬
Senin kız şanslı 😂

Ben sıcaktan olabildiğince hareket etmemeye çalışıyorum
Örüp enerji kaybedemem 😂😂
Zaten elimden de gelmiyor giç öyle şeyler 😬
Senin kız şanslı 😂
Sorma Bnde örerken buhran geçiriyorum son aylar dedim öremem anca yaparım diye başladım 🤣 inşallah 😍

Bizim bugün kontrolümüz vardı 470 gr olmuşuz. Gelisimide iyi çok sukur. Şeker yüklemesine yaptırdı doktorum. Aslında bu hafta öyle bir şey dememişti ama babamda şeker hastalığı olunca yapmak istedi. Sukur ondada bir Sknti çıkmadı. Ama aklıma da takıldı 24. Haftalarda yapmıyorlar mi şeker yuklmesini. Bizim yarın 22+0 oluyor

Hastanede yaninda olsun dediler bana da nebilim cok gerekli mi bilmeyince boyle tereddutte kaliyorsun hrp
Onceden hastanelerde oluyordu kiralaniyordu degisti mi acaba,Calisiyorsan ise başladığında çok lazım oluyor birde bol süt olup çok emmezse mastit olmamak içinde sağmak gerekiyor
Ben çok sağdım verdim ama kızım sagilani çok istekli icmedi emmedi de zorla 8 ay ancak anne sütü verebildim
Medela marka guZEL öneririm

Kullanmıyordum açıkçası çok ıhmal edıyırum ama pişman oldum
Kullan canım ihmal etme bence çok önemli allah korusun şimdi covitte var
Benim arkadaşım da hiç kullanmıyordu hamileliginin Son zamanları çok zor geçti ellleri kızarip kasindi sürekli Grip hali halsizlik toprak bile yemiş avuç avuç demir ilacını kullanmadığı için

Kullan canım ihmal etme bence çok önemli allah korusun şimdi covitte var
Benim arkadaşım da hiç kullanmıyordu hamileliginin Son zamanları çok zor geçti ellleri kızarip kasindi sürekli Grip hali halsizlik toprak bile yemiş avuç avuç demir ilacını kullanmadığı için
Bugün çok pişmanlığını yaşadım gerçekten canım su dönemde daha dıkkat etmem gerekırdı hemen başladım ınsallah duzenlı ıcecegım artık

Onceden hastanelerde oluyordu kiralaniyordu degisti mi acaba,Calisiyorsan ise başladığında çok lazım oluyor birde bol süt olup çok emmezse mastit olmamak içinde sağmak gerekiyor
Ben çok sağdım verdim ama kızım sagilani çok istekli icmedi emmedi de zorla 8 ay ancak anne sütü verebildim
Medela marka guZEL öneririm
Tesrkkur ederim🥰🌸

X