2021 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar adetten 5 gun önce bi test yaptım ikinci cizgi hayaliden biraz daha net bi sekilde çıktı ve ustune bir suru test aldim cikmadi adete 1 gun var su an bugünde yaptım cikmadi diger yaptığım negatif cikan testlere rağmen pozitifte takıldım kaldım :KK43: sizce var mıdır bisey
Kanda baktırdınız mı 😊

Valla hersey olabılır benımkı idrar testlerınde cıkmadı. Bat 6 gün çok silik bir çizgi çıktı oda ılk 10 dk da degıl kaç saat sonra gördüm .. aynı gün kanda 47.70 cıktı

Valla hersey olabılır benımkı idrar testlerınde cıkmadı. Bat 6 gün çok silik bir çizgi çıktı oda ılk 10 dk da degıl kaç saat sonra gördüm .. aynı gün kanda 47.70 cıktı
Insallah ya olursa ikinci gebeligim olacak ilk çocuktan sonra esim istemedi kesinlikle gecen ay bi kaçma olayi oldu tam da yumurtlama donemiydi cok umitlendim bende 😢 insallah vardır

Insallah ya olursa ikinci gebeligim olacak ilk çocuktan sonra esim istemedi kesinlikle gecen ay bi kaçma olayi oldu tam da yumurtlama donemiydi cok umitlendim bende 😢 insallah vardır
Benımde ıkıncı 2 tanede kürtajım var benım gerçi. 😕 şuan sürekli uyku var. Başka belırtı kalmadı KESK’e bu gitseydıde dıgerlerı kalsaydı ya. 😫 şuan parktayım banka otursam uyuyup kalacağım o derece

Benımde ıkıncı 2 tanede kürtajım var benım gerçi. 😕 şuan sürekli uyku var. Başka belırtı kalmadı KESK’e bu gitseydıde dıgerlerı kalsaydı ya. 😫 şuan parktayım banka otursam uyuyup kalacağım o derece
Guzel duygular bunlar ya psikolojik degilse o bende de var surekli uyumak istiyorum bide kasiklarm da agri oluyor ağır bi is yaptığım zaman

Kızlar mide bulantısı yaşayan var mı? Hafif hafif bulanırdı ama bugün öğleden sonra çıkaracakmış hissi gelmeye başladı çok kötü oluyorum o anda daha erken sanki

Kizlar benim bat bugundu beta hcg 350 cikti reglden 4 gun oncede idrar testinde tam net deildi ama gostermisti kendini

Merhaba benim bat cumartesi günüydü yani 27 mart. O gün leke başladı ben de adet olacağım sandım bugün leke kesildi. Test yaptım silik çizgi çıktı yani pozitif. Yarın kan vereceğim. Siz ce leke ile başlaması normal mi? Aralık ayında da gebelik yaşadım bat tan 3 gün önce leke gelmeye başlamıştı 7 gün sürdü. 9 haftalık olana kadar bekleyip kese boş olunca kürtaj olmuştum yine öyle olursa diye korkuyorum

benim bu sabah kanamam oldu ve düşük yaptım😔 betahcg m de 14ten 5e düşmüştü. dr um kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmamı önerdi, şimdi onu yaptırıcam. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla ilerler, benimki ilerlemeden bitti... 😔
Çok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı olanı nasip etsin inş benimde 2 saat kadar önce pembe bi akıntı geldi uzanıyorum korkudan😢

Merhaba benim bat cumartesi günüydü yani 27 mart. O gün leke başladı ben de adet olacağım sandım bugün leke kesildi. Test yaptım silik çizgi çıktı yani pozitif. Yarın kan vereceğim. Siz ce leke ile başlaması normal mi? Aralık ayında da gebelik yaşadım bat tan 3 gün önce leke gelmeye başlamıştı 7 gün sürdü. 9 haftalık olana kadar bekleyip kese boş olunca kürtaj olmuştum yine öyle olursa diye korkuyorum
Merhaba uzerine görmüş olabilirsin testte çıktıysa. Yarin kan verin mutlaka

Ben birsey sormak istiyorum. Dudaklarım da kuruluk ve kabuk hali var 3 gundur surekli yanıyor şişiyor sabahları. bu belirtiyi hic duymadım görmedim ama bu hamilelikten mi. Ayazda kaldığında olur insan oyle ama çevremdeki.kimsede yok

Yerleşme kanamasidir canim korkma

X