- 20 Mart 2021
- 131
- 181
- 34
Pembe akıntıyı daha yenı bende gördüm ya yarın doktora gidecegımÇok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı olanı nasip etsin inş benimde 2 saat kadar önce pembe bi akıntı geldi uzanıyorum korkudan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pembe akıntıyı daha yenı bende gördüm ya yarın doktora gidecegımÇok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı olanı nasip etsin inş benimde 2 saat kadar önce pembe bi akıntı geldi uzanıyorum korkudan
9 haftalık olana kadar bekledğiniz de beta ne kadardı düzenli.bi şekilde yükslmeye devam ediyormuuyduMerhaba benim bat cumartesi günüydü yani 27 mart. O gün leke başladı ben de adet olacağım sandım bugün leke kesildi. Test yaptım silik çizgi çıktı yani pozitif. Yarın kan vereceğim. Siz ce leke ile başlaması normal mi? Aralık ayında da gebelik yaşadım bat tan 3 gün önce leke gelmeye başlamıştı 7 gün sürdü. 9 haftalık olana kadar bekleyip kese boş olunca kürtaj olmuştum yine öyle olursa diye korkuyorum
Tekrar görürsem gidicem bende şimdilik birşey yok şükürPembe akıntıyı daha yenı bende gördüm ya yarın doktora gidecegım
2 ye katlanması gerekirken katlamıyordu ama çokta düşük değildi, 6 haftalıkken 1800 Dü galiba doktor 2000 nin üzerine çıkması gerekiyordu demişti. Belirtiler normal gebelik gibiydi mide bulantısı çoktu. En son 10 cm boş kese oldu, leke var diye Dr dephaston verdi, anca boş keseyi büyüttü tutundurdu. O yüzden bu sefer akışına bıraktım9 haftalık olana kadar bekledğiniz de beta ne kadardı düzenli.bi şekilde yükslmeye devam ediyormuuydu
Benim de belim de ağrı var, ilk kızımda hiç olmamıştı ağrı falanHadi inşaAllah canim ya 2 teste rağmen emin hissedemedim kendimi. Hayırlı bakalım
Rabbim hayırlısını versin hakkımızda yan kemiklerim bile ağrıyor benimbenım ikinci bi saat 6 7 gıbı gördüm . Bırde az önce gördüm Acıle gıdexejrım ama ne yapacaklar sımdı sabahı bekleyecegım
Gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerlesinHepinize merhaba 5. Gün embriyosu 9.günüm bugün beta hcg 126.53 çıktı. Umarım sağlıklı ilerler cuma günü tekrar test yapıcam.
Merhaba benim bat cumartesi günüydü yani 27 mart. O gün leke başladı ben de adet olacağım sandım bugün leke kesildi. Test yaptım silik çizgi çıktı yani pozitif. Yarın kan vereceğim. Siz ce leke ile başlaması normal mi? Aralık ayında da gebelik yaşadım bat tan 3 gün önce leke gelmeye başlamıştı 7 gün sürdü. 9 haftalık olana kadar bekleyip kese boş olunca kürtaj olmuştum yine öyle olursa diye korkuyorum
Amin inşallah hepimizin sağlıkla ilerlesinGözünüz aydın olsun sağlıkla ilerlesin
Amin teşekkürler. İnşallah öyledir şuan kanama yok. Sizde yerleşme kanaması oldu muYerleşme de olabilir lekelenme yapıyormuş hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler ile gelin
Amin teşekkürler. İnşallah öyledir şuan kanama yok. Sizde yerleşme kanaması oldu mu
6 ay adet görmüş derken nasıl yaniBende olmadı ama olan arkadaşlarım var hatta en yakın arkadaşımın kardeşi 6 ay adet görmüş ve maşAllah turp gibi evladı
Canım sende arastirmissindir muhakkak ama beta hcg değeri en az 5in üzerinde olmalı gebelik olması için, senin değerine göre gebe değilsin ne yazikkiArkadaşlar iyi geceler ben bi sorum olacak , şuan bat 4 gün gecikti 2 gün önce kan testi 0.34 çıktı hala da ne leke ne kanama yok sadece çok şiddetli bel ağrım var ve akıntım da arttı bunlar dışında yoğun bi belirtim yok diyebilirim sizin de böyle oldu mu ? Sonrasında testiniz pozitif oldu mu veya regl oldunuz mu?
6 ay adet görmüş derken nasıl yani
Arkadaşlar iyi geceler ben bi sorum olacak , şuan bat 4 gün gecikti 2 gün önce kan testi 0.34 çıktı hala da ne leke ne kanama yok sadece çok şiddetli bel ağrım var ve akıntım da arttı bunlar dışında yoğun bi belirtim yok diyebilirim sizin de böyle oldu mu ? Sonrasında testiniz pozitif oldu mu veya regl oldunuz mu?