2021 Aralık Anneleri

Merhaba benim bat cumartesi günüydü yani 27 mart. O gün leke başladı ben de adet olacağım sandım bugün leke kesildi. Test yaptım silik çizgi çıktı yani pozitif. Yarın kan vereceğim. Siz ce leke ile başlaması normal mi? Aralık ayında da gebelik yaşadım bat tan 3 gün önce leke gelmeye başlamıştı 7 gün sürdü. 9 haftalık olana kadar bekleyip kese boş olunca kürtaj olmuştum yine öyle olursa diye korkuyorum
9 haftalık olana kadar bekledğiniz de beta ne kadardı düzenli.bi şekilde yükslmeye devam ediyormuuydu

benım ikinci bi saat 6 7 gıbı gördüm . Bırde az önce gördüm Acıle gıdexejrım ama ne yapacaklar sımdı sabahı bekleyecegım

9 haftalık olana kadar bekledğiniz de beta ne kadardı düzenli.bi şekilde yükslmeye devam ediyormuuydu
2 ye katlanması gerekirken katlamıyordu ama çokta düşük değildi, 6 haftalıkken 1800 Dü galiba doktor 2000 nin üzerine çıkması gerekiyordu demişti. Belirtiler normal gebelik gibiydi mide bulantısı çoktu. En son 10 cm boş kese oldu, leke var diye Dr dephaston verdi, anca boş keseyi büyüttü tutundurdu. O yüzden bu sefer akışına bıraktım

Kızlar bende tek belirti ağzımdaki metalik tat şimdilik, ilk Gebeligim de hiç belirtim olmamıştı

Sizlerde nasıl belirtiler var ?

Merhaba benim bat cumartesi günüydü yani 27 mart. O gün leke başladı ben de adet olacağım sandım bugün leke kesildi. Test yaptım silik çizgi çıktı yani pozitif. Yarın kan vereceğim. Siz ce leke ile başlaması normal mi? Aralık ayında da gebelik yaşadım bat tan 3 gün önce leke gelmeye başlamıştı 7 gün sürdü. 9 haftalık olana kadar bekleyip kese boş olunca kürtaj olmuştum yine öyle olursa diye korkuyorum

Yerleşme de olabilir lekelenme yapıyormuş hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler ile gelin🤲

Arkadaşlar iyi geceler ben bi sorum olacak , şuan bat 4 gün gecikti 2 gün önce kan testi 0.34 çıktı hala da ne leke ne kanama yok sadece çok şiddetli bel ağrım var ve akıntım da arttı bunlar dışında yoğun bi belirtim yok diyebilirim sizin de böyle oldu mu ? Sonrasında testiniz pozitif oldu mu veya regl oldunuz mu?

Arkadaşlar iyi geceler ben bi sorum olacak , şuan bat 4 gün gecikti 2 gün önce kan testi 0.34 çıktı hala da ne leke ne kanama yok sadece çok şiddetli bel ağrım var ve akıntım da arttı bunlar dışında yoğun bi belirtim yok diyebilirim sizin de böyle oldu mu ? Sonrasında testiniz pozitif oldu mu veya regl oldunuz mu?
Canım sende arastirmissindir muhakkak ama beta hcg değeri en az 5in üzerinde olmalı gebelik olması için, senin değerine göre gebe değilsin ne yazikki

Rabbim gelecek aylara hayırlısı ile nasip etsin insallah

6 ay adet görmüş derken nasıl yani

Bildiğimiz adet görme. Her ay adet zamanı kanaması olmuş adet gibi. Aynı şeyi 13-14 yaşında bir evladı olan akrabamız da demişti hamile olduğunu bile geç anlamış bu yüzden

Adet gecikmesi olmuş ve değer düşük malesef yok gibi. Fakat rabbim büyük geç döllenme filanda olabilir. Geçen sene bir arkadaşım test vermişti 2 küsür bir rakam çıktı doktor gebe değilsin dedi sonra değer artmıştı fakat sağlıksız gebelik yaşadı

X