2021 Aralık Anneleri

Merhaba bayanlar
Muğla da oturdugum icin cok kotu gunler geciriyoruz.

BUgun gunumu kizim guzellestirdi sadece.
Detayli ultrasona girdik.cok sukur sikintimiz yok hepinizi opuyorum
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda geride kalır bu zor günler Bebiş için de gözün aydın darısı bizlere

Bende detaylıya girdiğimde 21+0 olması gerekirken 20+2 çıktı boyu 23 cm 360 gram çıktı. Banada zayıf gibi geldi 1 haftadır yememe içmeme dikkat ediyorum inşallah faydası olur.
21+5 te 510 gr kilosu 26 cm boyu çıktı. İlk çocuğum bu haftalarda 630 gr filanmis raporlara baktım da 4 kilo doğmuştu. Acikcasi ben ilk cocugumdaki dikkati ve Özeni vermiyorum beslenme açısından. Beslenmeyede mi bakmıyor bu iş anlamadım. Şimdilik bu kilolar fark etmiyor. Son iki ay için önem kazanıyor. Hepimize saglikli doğumlar olsun

Bende ayni sekilde genetiks adinda bi firmaya yaptirdim riskim 1/210du 2800 verdim 270 euroydu galiba 2800 tl ye denk geliyodu burda kanimi alip yolladik almanyayla calisan bi firmaydi cok sukur sonuc iyi geldi
Teşekkür ederim ❣

Maşallah çok güzel kiloları. O kadar çok olmasını beklemiyorum zaten ben minyonum. Babasıda çok iri yarı bi adam değil. Ama 400 450 olsaydı iyidi sağlıklı olsunda kilo alınır elbet..

Hareketleri hisssetmeye başladım ben artık çok şükür :) Ben seni resimden hatırladım aynı gün öğrenmiştik sanırım hamile olduğumuzu ..aynı sayfada konusuyoduk :)
Evet bende hatırlıyorum seni ey gidi günler şimdi 20+6 yız bende hissediyorum ama çok sık değil sizde nasıl

Oğlumda 9 ay bulantı yaşadım serumlarla ayaktaydım. 4 kilo doğdu ultrasonda 4600 falan cıkıyırdu tabi kızımda daha rahattım yıyordum yınede 3400 bu 3. Gayet ıyı yiyorum 2 falan doğacak heralde 20 haftada 310 gr dı

Hic belli olmuyor valla 3 kilo olsun da en az iyidir:)

Doğru diyorsun balım bademim ama insanın elinde birşey olmuyor ki velveleye verip insanı karartı veriyorlar Allah'ım iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah rahatlardım ultrasonda kötü birşey çıkmadı çok şükür

Kuzum bende 20 haftadyım tam 350 Gr mış boyuna birşey demedi dün takılma çok fazla sağlıklı sıhhatli olsun da inş 3 cm için kafanı bozma hiç canları içinde olsun kuzularımızın

Evet canım aynı cinsiyetimiz erkek bizim sizinki bellimi sağlıkla doğururuz inşallah
Bizimde erkek bizim sezaryen olacak o yüzden biraz erken alir muhtemelen.Isim düşündünüz mü?Bide doktorların her dediğine lütfen kulak asmayın bebeğiniz sağlıklıdır ben ocak ayında 17 haftalik düsük yapmıştım doktor riskin yüksek amniyosentez filan demisti ben ysptirmsmistim ama yine kalbi durmuştu bugün genetik raporunu aldım bebekte hiçbir sorun yokmuş.Saglikliymis

Vallahi anlamadım ben de bu işi . Annem beni 5 kilo doğurmuş ne yedin anne böyle hamileyken diyiyorum köy yerinde ne yicem tarhana bulgur pilavı diyor gençliğini görsen 40 kilo kadın imkansız dersin bu kadından bu çocuk ne cevize dikkat etmişler ne süte

Benim normal olacak hayırlıca zamanında doğar inşallah canım. İsim düşünmezmiyiz oda hazır Emir Alp olacak kısmet olursa inş. Sizin isim belli mi canım ahh kulak asılmıcak gibi olmuyor ki öyle bi velveleye veriyorlarki rabbim iyi doktorlardan ayırmasın inş . Çok geçmiş olsun bebişin için canım benim herşeyin hayırlısı olsun inş tek dileğim sağlıklı sıhhatli olması ve zamanında doğması inş hiç bir sıkıntı yaşamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…