2021 Aralık Anneleri

25 iyimiş özel olarak dikkat ettiğin birşey varmı beslenme tarzında falan yada uyguladığın birşey
Evet ara ara saldigim olsada genel olarak yediğime ictigime dikkat ediyorum evde hep sporumuda yaparım Az kilo alıyım hemen diyet spor yaparım ondandır heralde tahlillerim hep normal aralıklarda geldi ilk çıktığında bende yüksek kullandim bir 6 7 yıl oldu galiba , ilk zamanlara gore pek halsizlik falan çekmiyorum iyi gidiyo hamurisi pek tüketmemeye çalışıyorum çok halsizlestiriyo

Herkes çok ağrım var diyo benim kasıklar arada hafiften ağrıyo.
Canım geçici ağrı normal benim hiç durmadı gece 1 de başladı hasta gibiyim sürekli uzanıyorum şuan,doktora falanda gitmek istemiyorum öyle depresyonda gibiyim

Ben çok hareketsizim hamurişi hiç işim olmaz biraz avut cümbür merakım var tabi.
Kilo problemi hiç yaşamadım 52 53 kilolardaydım hep..
Dereotu bi ara düzenli yedim sonra bıraktım gitti onuda

Ben çok hareketsizim hamurişi hiç işim olmaz biraz avut cümbür merakım var tabi.
Kilo değilde sorun yediklerimiz oluyor hashimato da, doğrudan sistemi etkiliyor malesef bir de hareketsiz oldukça daha da isteksiz oluyor insan, harekete geçince farkı anlayacaksın sende

Birde abur cubur bende çok seviyorum hatta bıraksalar ogunlerimi aburcuburla gecistiririm o kadar hızımı alamıyorum, ama vücuduma verdiği hantalligi çok rahat hissediyorum o yüzden uzak durmaya calisiyorum

Bnde de 2 sene oldu çıkalı 25 ilk kullanıyorum çok yüksek olmadığından bnde gidince bi sorayım
Ne olur ne olmaz ihmal etme cnm belki yükselmemiştir ama tedbir bizden sağlık ocağında yaptırdım ben bütün testleri.
Benim kadın doğum doktorum ben ayarlarım dedi 75 lik kullanıyordum 100 yaptık bakalım

Benim senelerdir 25 e sabitlenmisti bakalım yarın veriyim kan
Troid değerleri demi bu tsh kızlar hamilelikte mi artıyor?

Canım geçici ağrı normal benim hiç durmadı gece 1 de başladı hasta gibiyim sürekli uzanıyorum şuan,doktora falanda gitmek istemiyorum öyle depresyonda gibiyim
Susuz bırakma kendini bide oraya odaklandıkçada ağrıyor bişeylerle meşgul olunca kafa başka yerde olunca daha iyi hissediyorum ben hatta ağrımıyor hiç

Susuz bırakma kendini bide oraya odaklandıkçada ağrıyor bişeylerle meşgul olunca kafa başka yerde olunca daha iyi hissediyorum ben hatta ağrımıyor hiç
2 lt civarı içiyorumdur rahat hakkımızda hayırlısı artık inş herşey yolunda gider

Bnm beta iyi yükselmiş karından gözükür inşallah kese

Eklentiler

• C8302675-752D-437F-B70E-0E6754116916.png
    272,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…