2021 Aralık Anneleri

Evet doz ayarlaması yapmak gerekiyor ama biz zaten troit hastası olduğumuz için takip ettiriyoruz...gebe olanlara muhakkak bu test yapılır çünkü gebelikte de ortaya çıkabilir doktorunuz bakicaktir muhakkak
Bende önceki sonucuma göre düşmüşte tekrar cıkarmı acaba diye merak ettim önceki dediğimde önceki gebelikte daha yüksekmiş bidaha bakalım troide demişti ozaman nasip olmamıştı

Bende önceki sonucuma göre düşmüşte tekrar cıkarmı acaba diye merak ettim önceki dediğimde önceki gebelikte daha yüksekmiş bidaha bakalım troide demişti ozaman nasip olmamıştı
De gittiğinde bakarlar gerekirse ilaç verilir sağlık olsun 🐣 büyüsün civcivler 🤣🤣

O zaman tekrar baktırın doktorunuza soyleyin muhakkak önceki gebelikte yukseldigini çünkü hormon bu yani vucudumuzun yapı taşı ilaç kullanmanız gerekirse ihmal etmeyin geçmiş olsun

Ben çok hareketsizim hamurişi hiç işim olmaz biraz avut cümbür merakım var tabi.
Kilo problemi hiç yaşamadım 52 53 kilolardaydım hep..
Dereotu bi ara düzenli yedim sonra bıraktım gitti onuda
Masallah size benm de canim hep sacma sapan seyler istiyo mesela bugun cilekli magnolya asla saglikli biseyde gozum yok gibi napacaksam ben 😕ama ben de zayifim en son 52 kiloydum

Masallah size benm de canim hep sacma sapan seyler istiyo mesela bugun cilekli magnolya asla saglikli biseyde gozum yok gibi napacaksam ben 😕ama ben de zayifim en son 52 kiloydum
Allahım bnde su içsem yarıyor son 4 yıldır diyetisyenlerdeyim al ver al ver bıktım 🥺🙄

Allahım bnde su içsem yarıyor son 4 yıldır diyetisyenlerdeyim al ver al ver bıktım 🥺🙄
Dogrudur canim yapi meselesi benim yediklerimi eminim sen yemiyosundur soylesem inanamazsin ornek vereyim gecenin bi vakti makarnaya kasar rendeleyip ustune ketcabi sıkıp yemisligim var tabi hamile degildim suan ketcaptan falan uzak durmaya calisiyorum 😅

Merak ettim benim önceki sonucum daha yüksekmiş şimdiki düşmüşte artar mı acaba diye🙄
Sağlıklı bişey bulamıyoruz zaten valla, eskiden insanlar doktor yüzü görmeden doğurur kimsede kolay kolay bişey çıkmazmış..Şimdi bizlerde öğrendiğiniz anda problemler başlıyor endişe telaş deli gibi bişey oluyoruz🤣🤣🤣
Rabbime şükür tabiki inş sorunsuz sağlıkla kucağımıza alırız 🤲

Sağlıklı bişey bulamıyoruz zaten valla, eskiden insanlar doktor yüzü görmeden doğurur kimsede kolay kolay bişey çıkmazmış..Şimdi bizlerde öğrendiğiniz anda problemler başlıyor endişe telaş deli gibi bişey oluyoruz🤣🤣🤣
Rabbime şükür tabiki inş sorunsuz sağlıkla kucağımıza alırız 🤲
Amin insallah ben kucuk bi ilcedeyim burda dogal seylere ulasmak daha kolay peynir tereyag falan guzel bulunuyo ama havasi pis termik santral var cunku

Amin insallah ben kucuk bi ilcedeyim burda dogal seylere ulasmak daha kolay peynir tereyag falan guzel bulunuyo ama havasi pis termik santral var cunku
Ben istanbuldan bursaya taşındım Bursa nın bir çok yeri bildiğiniz gri havası çok kötü fabrikalar falan hep şehir içinde çünkü sanki İstanbulun havası daha temiz geliyor bana bilemedim

Kızlar hiç çevrenizden birine söylediniz mi? Benim kaybım olduğu için anneme bile söyleyemedim bana kalsa 3 ay bitinceye kimseye söylemeyeceğim ama annem bilse bir yandan faydası olur diye düşünüyorum kafam çok karışık 😥
Analarımıza söyledik. Çok arkadaşımız yok zaten onlara söyledik. Akrabalara henüz söylemedik.

Kızlar hiç çevrenizden birine söylediniz mi? Benim kaybım olduğu için anneme bile söyleyemedim bana kalsa 3 ay bitinceye kimseye söylemeyeceğim ama annem bilse bir yandan faydası olur diye düşünüyorum kafam çok karışık 😥
Bir eşim bir de yakın arkadaşım sonucumu biliyor, ama malesef geçen hafta hasta olduğumdan iş yerimdekilerde bir şekilde suphelendigimi öğrendi şimdi peşimi birakmayacaklar...anneme kalbini duymadan doktor herşey yolunda demeden söylemeyi dusunmuyorum çünkü şimdi mutlu olur ardından üzmek istemiyorum, ama düşük falan yaparsam yine söylerim en azından bi sevinip bı üzülmez, ilk torun olucak🙈

Sadece ablam a söyledim bende 4 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum endişeliyim 3 ayı atlatmadan söylemeyi düşünmüyorum kimseye

Yok cnm ya çok erken öğrendim tek eşim biliyor

X