- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
Evet ben doktora söyledim serum şeklinde aldım. Yalnız ekstra alerji ilacı eklenmis beni mahvetti buraya da yazmıştım. Doktoruna bir danış istersenDemir takviyesi hamişken damardan oluyormu acaba
Canım sende akdeniz anemisi varsa demir yüklemesi yapılıyor hastanede. Görümcemde var ona yapılmıştı hamileyken. İhmal etmemen lazım senin kansızlık tehlikeliDemir takviyesi hamişken damardan oluyormu acaba
Tamam canım haftaya gittiğimde söyleyim teşekkürlerEvet ben doktora söyledim serum şeklinde aldım. Yalnız ekstra alerji ilacı eklenmis beni mahvetti buraya da yazmıştım. Doktoruna bir danış istersen
Ayrıntılı ultrasona giricem baya iyi olduğu söyleniyor o doktorun Nifty Önerirse yaptırcam içim rahat etsin diye , çok şükür temiz çıkmış darısı bize olsun inşallahDiyorum ya benim sonucum seninkinin yanında fenaydı ona rağmen temiz sonucumuz şükür :)
Evet üçlü taramadan bahsediyorum keşke bende yaptırmasaydım gerçekten pişman oldum inanılmaz stres yaptım. Bundan sonra bebişime kardeş gelirse Allah nasip ederse yaptırmıcam test felan düpedüz stres yaniTarama testinden bahsediyorsun sanırım. Tarama testlerinde yanılma payı çok oluyor bence öyle düşünme. Sırf şu stresi yaşamamak için yaptirmadim. Allah'a tevekkül et inşallah bisey olmaz ben çok örneğini gördüm kesin down denilip sapasağlam doğan çocuklar var çevremde şu an aklıma gelen 3 tane
Ben nifty yaptırmayı düşünüyorum haftaya, cuma günü ayrıntılı ultrasona gircem bakalım doktor ne tavsiye edecek bilmiyorum , siz ayrıntılıya girdiniz mi?Aminn canım benim bendede çıktı yaş riski yaş 33 risklim 388 ilk başlarda taktım fetal amniosentez de yaptırmadım inş korktuğumuz gibi olmaz sağlıkla alırız kucağımıza dua edelim bol bol zaten bu risk nasılsa herkes de var sırf doktorlar para kazansın diye yapılan birşey bence takma kafana hiç
Aynen bende korkuyorum aslında demir kullanmadığım için Allah vinalac da var demir biraz ama et çok yiyorum inş sıkıntı olmaz haftaya söyleyim doktorlarda serum olursa süper olur vallaCanım sende akdeniz anemisi varsa demir yüklemesi yapılıyor hastanede. Görümcemde var ona yapılmıştı hamileyken. İhmal etmemen lazım senin kansızlık tehlikeli
Yok detaylı ya 26 ağustosta gireceğim canım ben ama ultrason karımda birşey çıkmadı hem özel hem devlete gidiyorum özel deki ultrasonları temiz ve güzelse hiç korkma dedi allaha tevekkül ettim inş sağlıkla doğar bebişlerimiz canım benimBen nifty yaptırmayı düşünüyorum haftaya, cuma günü ayrıntılı ultrasona gircem bakalım doktor ne tavsiye edecek bilmiyorum , siz ayrıntılıya girdiniz mi?
Şuan gaza geldim aynısını kulllanmayı düşünüyorumKimse gaza gelmeyecekse ben de gynoferon kullanıyorum günde 2 tane
Hiçbi yan etkisi de olmadı şimdiye kadar çok şükür
Varsa da ben yine bilmediğim için anlayamadan geçti
Ama siz tabi doktorunuza danışın
Güzel sonuçlarla gelinKızlar amniyosentezin ön raporu çıkmış mesaj geldi az önce. sabah gidip alıcam. dualarınıza talibim.
Olmaz bn cuma günü inşallah gidicemKizlar detayli usg ye gittinizmi ben yarin gidecem adetime gore 21.haftadayim ultrasona gore 22 hafta erken olmaz degilmi
Cinsiyeti de belli olur artik ruyalarima giriyor hep kiz dedik ama erkekmis diyolarOlmaz bn cuma günü inşallah gidicem
Daha belli olmadı mıCinsiyeti de belli olur artik ruyalarima giriyor hep kiz dedik ama erkekmis diyolarvalla kizim diyerek sevdim hep yarin erkek derse bi soka girerim.
Gitmedim ki uzattim en sonki ultrasonda yuzde 70 kiza benziyor demisti yarin ozele gidecem bakalim ne diyecekDaha belli olmadı mı
Kızdır o zmn bana %80 demişti ilk sonra kız çıktıGitmedim ki uzattim en sonki ultrasonda yuzde 70 kiza benziyor demisti yarin ozele gidecem bakalim ne diyecek
Hangi hastaneye gideceksin detaylı içinGitmedim ki uzattim en sonki ultrasonda yuzde 70 kiza benziyor demisti yarin ozele gidecem bakalim ne diyecek
Yaptırabilirsiniz ama hamileyken yapılmıyor sanırımTeşekkür ederim ama bu düzen saçma anlamadm . İstesem özelde yaptırablrmym peki bunu