Tek olmadigima sevindim bende suan o haldeyim kaynanamgildeyim gorumcemin gorumu misafir olarak geldi bugun bebegin cinsiyeti ne diye sordu kiza benziyo dedi dedim kadin kaynanamin ismini soyleyerek aaa x geliyor o zaman dedi kv yaninda ve onun ismini koymayi hic istemiyorum benim sinirler zipladi kadini parcalamak geldi icimden.suan kaynanam kocam kaynim onun kizi herkese cok kizgin geziyorum kaynimin kizinin annesi yok kizinca geri aglayasim geliyo ama elimde degil su halim...Canım benim daha önce kötü tecrübem var maalesef o yüzden biraz gerginim ama içimde bir yerde bu sefer herşey çok güzel gidecek hisside var.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hormonlar canım 12 yıldır yapmadığım kavgaları yapıyorum eşimle bendeherşeyi batar oldu o bardağı niye oraya oraya koydun diye çatıyorum adama
Bizim Burda sadece eğitim Araştırma hastanesi var Burda yapılmıyormuşAaa devletde 2000 TL canım bana 2000 dedi şehir hastanesi
Çok pahalı kuzum yaaaBizim Burda sadece eğitim Araştırma hastanesi var Burda yapılmıyormuş
Ay inşallah ya bende hazırlıklı olmalı insan bilmeli diye düşünen kesimdendim ama çok pişman oldum bir şey yoksa bile iki gündür deli gbii geziyorum ortada rabbim imtihan etmesin inşallahYani ne olursa olsun kabulüm diyorsan aldırmam diyorsan tarama testleri stresten başka birsey değil. Bazı arkadaşlar hazırlıklı olmak için yaptırdım diyor ama ben bunun hazırlığını yapamam tabi benim kişisel fikrim. Bilsem de sonucu tam tersi çıkarsa yada sonuç denildiği gibi çıksa bile o durumu yaşamanın hazırlığı yok bence. O yüzden küçük kızıma da buna da yaptirmadim tarama testlerini. Ayrıntılı ultrasonu farklı görüyorum ama. Organlarda bir sorun varsa müdahale edilebilir bir durumu öngörmek çok farklı bişey. Sen de sıkma canını hersey olacağını varır. Allah evlatla sınamasın korktugumuza uğratmasın
İnşallah detaylıdaki doktor çok güzel şeyler söyler de gerek kalmaz kuzumÇok pahalı kuzum yaaa
Hadi yaacanim tepecik artik parali olmus alsancaga gonderiyormus 350tl
Cnim yesilyurtu hic duymsmistim nerde yapacaksan haberim olursa cok sevinirimcanim tepecik artik parali olmus alsancaga gonderiyormus 350tl
Yaa maşallah artık hızla büyüme zamanlarına geçtiler. Gazda etkilemiştir biraz. Bende 2-3 hafta öncesine felaket gaz vardı ve bıçak gibi saplanıyordu canım acıyordu ama geçti sonra sanırım dönemsel birşey olabilir.Kizlar son uc gundur karnim yine bianda buyudubianda hamile oluverdi goruntum bu kadar hizli ataklar hic beklemiyordum
Bir de son gunlerde inanilmaz gaz oluyor, midemin orda birikiyor sanki. Doktor rahmin bagirsaklari yukari itledigini soyledi ama bu doluluk hissi cok rahatsiz edici, sizde de oyle mi?
İnşallah canım inşallah Korktuğumuz gibi olmaz rabbim büyük inş hayırlı ve güzel haberler ile gelirsin ayy bende öle inşallahİnşallah detaylıdaki doktor çok güzel şeyler söyler de gerek kalmaz kuzum
Senin yine haklı sebebin varmış kızz nefret ederim öyle boş boğaz insanlardan sanane benim kızıma koyacağım isimden hele hele bu dede nene kv kp isimleri konulmasına çok karşıyım. Anne ve babanın ortak kararı olmalı isim işi sadece eşlerden biride değil ve kimse burnunu sokmamalı ayy bakk yazarken bile sinirlendimTek olmadigima sevindim bende suan o haldeyim kaynanamgildeyim gorumcemin gorumu misafir olarak geldi bugun bebegin cinsiyeti ne diye sordu kiza benziyo dedi dedim kadin kaynanamin ismini soyleyerek aaa x geliyor o zaman dedi kv yaninda ve onun ismini koymayi hic istemiyorum benim sinirler zipladi kadini parcalamak geldi icimden.suan kaynanam kocam kaynim onun kizi herkese cok kizgin geziyorum kaynimin kizinin annesi yok kizinca geri aglayasim geliyo ama elimde degil su halim...
Beni tam 22 de çağırmıştı ama 18-23 haftaları arasında yapılabiliyormuş dr öyle demişti banaKizlar detayli usg ye gittinizmi ben yarin gidecem adetime gore 21.haftadayim ultrasona gore 22 hafta erken olmaz degilmi
Hayırlı olsun ilk bebeğiniz mi :)
Hepımize sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar dilerim.
İSİM YAŞ TAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİŞEHİR CİNSİYET @Tugceee_ 03 Aralık merve 29 2 Aralık Yalova KIZ @Fzehra26 30 6 Aralık İstanbul KIZ @Gnl2843 17 Aralık @Kontessim 28 18 Aralık İstanbul @Cxxxx 29 Aralık @Matmazelkedi 26 16 Aralık Ankara ERKEK
Canım selam benim cinsiyet erkekti ekleyebilir misin zahmet olmassa
@Whiterose89 32 12 Aralık İstanbul KIZ @Kestanesekeriiim 27 01 Aralık Kahramanmaraş @cinko 16 Aralık @cennetciim051215 29 18 Aralık Denizli ERKEK @meowme 35 18 Aralık @Saskin25 26 5 Aralık Burdur KIZ @merveaydiin 24 11 Aralık İstanbul @Balbadem13 26 26 Aralık İstanbul ERKEK
@shero 18 Aralık @delidunya 29 14 Aralık İstanbul ERKEK @Birumuttuyasataninsani 31 21 Aralık İstanbul KIZ @RAAT 30 21 Aralık Erzurum ERKEK Arsoney 33 21 Aralık Ankara ERKEK @Ozlemm35b 29 16 Aralık İzmir ERKEK @Olmuyo 29 Aralık
@tulay283300 35 8 Aralık Giresun ERKEK G gnsss 37 11 Aralık İstanbul KIZ @Nurumcan94 27 15 Aralık Antalya @Babygirl3535 11 Aralık @Masalzade 31 18 Aralık KIZ @morruj1 27 17 Aralık Mersin KIZ @KokunHuzur 30 31 Aralık Bursa @MissGamzeli 35 17 Aralık Balıkesir ERKEK
kozalak11 23 Aralık ERKEK @AyGibii 34 10 Aralık İstanbul KIZ @dilekbanu 37 25 Aralık Balıkesir @Vesilebcl 25 20 Aralık Ankara @didemelden 34 7 Aralık İzmir @iranda 30 9 Aralık İstanbul @lonely bird 35 13 Aralık İstanbul ERKEK U umutsuzvaka_ 30 Aralık İzmir @Esila3501 31 20 Aralık İzmir @melmus19 30 2 Aralık İstanbul
@Alkan_alkan 34 2 Aralık Trabzon @GiMUm 27 21 Aralık Manisa @Papatya gelin 26 13 Aralık Mersin @MorVampirella 27 17 Aralık Amasya @emineyildiz 31 5 Aralık ERKEK @Mucitpanda 33 15 Aralık Karaman KIZ @OlcayKalyon 26 19 Aralık İzmir @bsra_35 31 10 Aralık Izmir @Uzaygemisi35 30 28 Aralık Bursa KIZ @Dido337 22 13 Aralık İzmir KIZ
@newnew 25 22 Aralık Balıkesir J jijikalp 29 28 Aralık Yalova ERKEK @oglak85 36 1 Aralık Şanlıurfa KIZ @aybige58 37 11 Aralık Sivas @Happytugbi 38 28 Aralık Ankara @Golldd 8 Aralık ERKEK @Insanne 30 12 Aralık Ankara @Yuvamm 38 7 Aralık @Fatmanr 22 6 Aralık Kahramanmaraş ERKEK @pezo 24 Aralık
@Seebneem 35 18 Aralık Kahramanmaraş @bubblesdeniz 28 2 Aralık Erkek @yorgunnn_anne 25 Aralık Rapunzel90 31 16 Aralık İstanbul @nily_y 33 2 Aralık Bursa KIZ @_Citlembik_ 27 8 Aralık KIZ @Asyaseyit 28 24 Aralık Kayseri ERKEK @Gunes070920 24 14 Aralık izmir KIZ @tbk2609 37 21 Aralık İstanbul KIZ @Maviss90 31 9 Aralık İstanbul Erkek
Boşuna strese sokma kendini canım. Aklına kötü şeyler getirme.Kızlar merhaba ilk defa dertleşmek için yazıyorumdaha doğrusu yorum almak istiyorum, biz eşimle kendi işimizi yapıyoruz ev dekorasyon aydınlatma ürünleri imalatı yapıyoruz şu anda da pazarlama yapmaya karar verdik iş yerinde benimde yakın olduğum bir abla var eşim bu abla dükkanda daha pasif kaldığı için onunla gideceğini benim patron olarak dükkanda kalıp elemanların başında durmamın doğru olacağını söyledi dün bunj kırıcı bir tavırla söylemedi bahsettiğim abla da hiç öyle kaşı gözü oynayan biri değil fakat ben buna rağmen dünden beri öyle huzursuzum ki bugün ilk defa gittiler başka bir şehre gece dönecekler fakat ben o kadar mutsuz işe yaramaz hissediyorum ki hormon etkisiyle de sanki ben hamile olduğum için artık işe yaramıyormuşum geri planda kalmalıymışım gibi hissettim ve içimi nasıl rajatlatabilirim bilmiyorum siz olsanız nasıl hissederdiniz
Hahahahha bende baktım şimdi aralara yazmışım
Aslında aklıma gelen yani eşim Birşey yapar bu abla yan bakar değil daha çok kendimi arka planda hissetme sorunu sanırım.. iş için gidiyorlar sonuçta ama bu hamilelikte hep anneler Birşeylerden fedakarlık yapmak durumunda kalır ama babalar hayata normal devam eder ya bu sinirimi bozuyor belki de hormonlardan aslında düşününce kafaya takacak Birşey yok ama ne bileyim işteBoşuna strese sokma kendini canım. Aklına kötü şeyler getirme.
Ayyy maşallah sağlıkla gelsin inşallah canımSelam Kızlar bugun kontrolum vardi..
Kızçem büyümüş.. 22.5 cm 325 gram dedigelisimi cok iyi suyu cok iyi dedi. Ayrica tetanoz asimi oldum benden haberler boyle