Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Kızlar eşleriniz dogum hediyesi alacak mı, konustunuz mu beklentiniz neler , benimkine örnek gösterecegim 😁🤪 güncel durumları rica edeyim lütfen 🥳😅
Ben bizzat istedim. En son telefon almıştı borcunu bitirdi. Set istedim. Kolye küpe bileklik tarzı kaba istemedim. Yatırım amaçlı olmasın dedim vermem dedim. Çünkü aracımı alacak 😀 set 100 bin civarıydı. Almazsan doğurmam dedim 😅

Valla benim ki şu an hiç bisey alabilcek durumda değil canım masraflardan dolayı. Tedaviydi çocuğun esyalariydi derken şimdi birde doğum ücreti var önümüzde yani baya zaten bize ağır geliyor. İsterdim bisey almasını ama napalim sağlık olsun. Alabilcek durumu olanlar tabi ki alsınlar hediye 🥰 Burdan atarsınız doğum hediyelerinizi ☺️
Olsun kız. İlkimde bende istemedim bile biliodum imkanı. Bunda İmkani olmasaydı gene istemezdim.

Ben bizzat istedim. En son telefon almıştı borcunu bitirdi. Set istedim. Kolye küpe bileklik tarzı kaba istemedim. Yatırım amaçlı olmasın dedim vermem dedim. Çünkü aracımı alacak 😀 set 100 bin civarıydı. Almazsan doğurmam dedim 😅
Aracımı derken arabayi zaten alacak o başka bu başka olarak mi yoksa araci senden alıp kendi kullanır anlamında mi jdjdjdjd

Bu fiyatları duyunca halime şükrediyorum. Eşimin çalıştığı yer bana da özel sağlık yapıyor doğumun tamamını karşılıyor şükür böyle bir para ayırmadik. Bu yenidoğan haberleri yüzünden bir ara şehir hastanesinde mi doğum yapsam diye de düşündüm. Ama doktora da alıştım
Valla ben de çalıştığım kurumun sigortası iyi olduğu için bu kadar rahatım hoş 2025 paketini hala açıklamadı ama şu an olsaydım 20.000 falan ödeyecektik acıbademe bence gayet iyi

Ahaha idolumsun, canım benden önce dogurursan hediyeni paylaşır mısın kocam beye örnek teşkil edeyim 🤪😅😅

Aracımı derken arabayi zaten alacak o başka bu başka olarak mi yoksa araci senden alıp kendi kullanır anlamında mi jdjdjdjd
Yok canım onun aracı var. Bunu evlendikten sonra takılarım gitmişti aldı tamamen senin takıların yerine dedi. 1 seneye ev alırsak peşinat olsun mu dedi. Tabi evim olsun yeterki dedim. İşe başlamadan sana almam lazım araçsız olmaz dedi. Kendi aracını satamaz işinden dolayı.

Aynen valla bizimkinde öyle cok bir özellik yok ama iyi yani memnunum kurtarıcı resmen. Esim bile alisti aniden biri gelecek olsun hemen topluyor etrafi çalıştırıyor bizde o sırada diğer işleri hallediyoruz oh miss ☺️
Hergün çalıştı mı ev pırıl pırıl oluyor. Ben hiç süpürge yapmıom 🫣

Yok canım onun aracı var. Bunu evlendikten sonra takılarım gitmişti aldı tamamen senin takıların yerine dedi. 1 seneye ev alırsak peşinat olsun mu dedi. Tabi evim olsun yeterki dedim. İşe başlamadan sana almam lazım araçsız olmaz dedi. Kendi aracını satamaz işinden dolayı.
Heeee şimdi anladım snndjdjd hamilelikten mi bilmiyorum okuduğumu anlayamıyorum bazen 😂 olsun kız araba el ayak cidden biz de yeni sattık yaza doğru yükseltmeyi düşünüyorduk zaten eşimden çok ben kullanıyorum tim takıları verdim, olur da ev alacak olursak onun için yükseltiyoruz arabayi her sene üstüne ekleyerek 🥰 alsın madem araba niye hayır diyesin ki 😂😂

Heeee şimdi anladım snndjdjd hamilelikten mi bilmiyorum okuduğumu anlayamıyorum bazen 😂 olsun kız araba el ayak cidden biz de yeni sattık yaza doğru yükseltmeyi düşünüyorduk zaten eşimden çok ben kullanıyorum tim takıları verdim, olur da ev alacak olursak onun için yükseltiyoruz arabayi her sene üstüne ekleyerek 🥰 alsın madem araba niye hayır diyesin ki 😂😂
Tabi canım 3 yıl önce almıştı. Eskittim baya. Zaten nereye gitsek bizi götürür araç ihtiyacı çok duymam. Ücretsiz izinde olacağım dönem yapmayı planlıyoruz inşallah.

Hayal ettiğim hayat sjnjwjdjsjdkd enerjim varsa yapiyom supurge gelsin hiç yapmam diğer şeylere zaman ayırım 🥰🥰🥰🥰
Gelince inşallah görürsün. Sana gerek kalmıo. Ben mutfağı falan toparlayıp kahve keyfi yapana kadar o silip süpürüyor. Kendime yaptığım en büyük iyilik gerçekten.

X