Allah kimseye yaşatmasın zor oluyor dediğiniz gibi olacaksa oluyor.Ben de arka arkaya 3 düşük yaşamıştım büyük kızımdan sonra. Bir sürü test yapıldı hiçbir sebep bulunamamıştı. Sonra küçük kızıma hamile kaldım. O da düşecek diye beklerken çok şükür sıkıntı olmadan doğduEkim ayında bu kez de boş gebelik yaşadım. Bazen sebebe bile ihtiyaç olmuyor başımıza gelecekse sanırım
Bana 19 da bile gidebilirsin dediKizlar detayli usg ye gittinizmi ben yarin gidecem adetime gore 21.haftadayim ultrasona gore 22 hafta erken olmaz degilmi
canim tepecik artik parali olmus alsancaga gonderiyormus 350tlTepeciktede oyle ve guzelde bakiliyor oglumda yptirmistim
İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeYok detaylı ya 26 ağustosta gireceğim canım ben ama ultrason karımda birşey çıkmadı hem özel hem devlete gidiyorum özel deki ultrasonları temiz ve güzelse hiç korkma dedi allaha tevekkül ettim inş sağlıkla doğar bebişlerimiz canım benim
Aaa devletde 2000 TL canım bana 2000 dedi şehir hastanesiİnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeBenimde devletteki ultrasonda anomali işareti olan bir şey yok dedi özelde ayrıntılı yaptırcam orada inşallah tatmin olurum da nifty ye gerek kalmaz cidden çok pahalı 3500 istediler
Benim hemşirem 20.haftadan sonra olabilirsin ne zaman müsaitsen gel dedi. Bugün oldum tam 21deyimBen hala tetanoz aşısı olmadım. Köye geldim. Cuma olavam inşallah. Internetten baktım kesin bir zaman görmemedim.
Yok kuzum korkma ilk gebelik olduğu için daha yeni yeni hissedersin zaten düzensiz olur hissetsende inan ki 2 gün bile fark ediyor iyice hareketleniyor benimki bu ara sağlı sollu girişiyor vallaBenim ilk gebelik ya
Bazen hissediyorıö gibi geliyor
Şu an ama günlerce tık yok mesela
Korkmalı mıyım o zaman?
Benimki geçen geceden sonra yine sessizYok kuzum korkma ilk gebelik olduğu için daha yeni yeni hissedersin zaten düzensiz olur hissetsende inan ki 2 gün bile fark ediyor iyice hareketleniyor benimki bu ara sağlı sollu girişiyor valla
Hiç endişelenme kuzum başlarda düzensiz olur zaten bi gün hissedersin bi gün hissedemezsin belirli bir haftadan sonra günde en az 10 kere hareket etmesi gerekiyormuş diye duymuştum ama hangi hafta onu unuttum işte 30larda herhaldeBenimki geçen geceden sonra yine sessiz
Onu ben geçen okudum 30dan sonra takip etmek gerekiyormuş sanırım günde 1 2 kere mi neHiç endişelenme kuzum başlarda düzensiz olur zaten bi gün hissedersin bi gün hissedemezsin belirli bir haftadan sonra günde en az 10 kere hareket etmesi gerekiyormuş diye duymuştum ama hangi hafta onu unuttum işte 30larda herhalde
O haftalara sağ salim bi gelelim hayırlısıylaOnu ben geçen okudum 30dan sonra takip etmek gerekiyormuş sanırım günde 1 2 kere mi ne
En azından ingilizce kaynaklarda öyle yazıyordu
merhaba onlineda kerem kitikate var oraya bakabilirsin sade gayet hastane çıkışlarıDün bi kaç mağaza gezindim hastane çıkışı
Allahım taşlı dallı Budaklı ayıcıklı tavşanlı bi tane sade kibar model olmaz mı? Taşlı olanları önermiyoruz dedi dedim bedava verseniz almam Bülent Ersoy gibi
düz beyaz küçük bi motif çiçek olan yok
Yok canım erken olmaz tam haftaları bende 20+3üm bugün Perşembe günü 20+5te benimde randevum. İnşallah güzel sonuçlar alırız biraz gerginimKizlar detayli usg ye gittinizmi ben yarin gidecem adetime gore 21.haftadayim ultrasona gore 22 hafta erken olmaz degilmi
Niyeyse ben cok rahatim.ruh halim kotu benim de herkese sinir oluyorum icime fitne bir insan kacmis gibiyim suanYok canım erken olmaz tam haftaları bende 20+3üm bugün Perşembe günü 20+5te benimde randevum. İnşallah güzel sonuçlar alırız biraz gerginim
Maşallah sağlıkla gelsin paşa darısı başımıza bende Perşembe gideceğim ayrıntılıya. Genelde belli süre sonra yukarıya çıkıyor dikkat edin yeter stress yapmayın sakın kendinizeKızlar ben bugün detaylı usg gittim. Sonunda cinsiyeti ögrendik erkekmiş bende teorilerin takvimlerin hiç biri tutmadıherşey yolunda şükür adetime göre 20+5 im ultrasonda 21+5. Sadece plesanta aşagıdaymış çok uzun yürüme egzersiz yapma cinsel ilişki yasak dedi kanama olabilirmiş 28inci haftaya kadar yukarı cıkması lazımmış bu zamana kadar söylemediler söylemeleri gerekiyomuş aslında. Video ve fotoğrafta aldım
Evet biraz daha dikkat edecem. İnşallah güzel haberler alırsınız sizde. Herkes biraz daha rahatlar inşallah bu haftalardan sonra hepiniz için güzel geçsinMaşallah sağlıkla gelsin paşa darısı başımıza bende Perşembe gideceğim ayrıntılıya. Genelde belli süre sonra yukarıya çıkıyor dikkat edin yeter stress yapmayın sakın kendinize
Canım benim daha önce kötü tecrübem var maalesef o yüzden biraz gerginim ama içimde bir yerde bu sefer herşey çok güzel gidecek hisside var.Niyeyse ben cok rahatim.ruh halim kotu benim de herkese sinir oluyorum icime fitne bir insan kacmis gibiyim suanniye boyle olduysam
Yani ne olursa olsun kabulüm diyorsan aldırmam diyorsan tarama testleri stresten başka birsey değil. Bazı arkadaşlar hazırlıklı olmak için yaptırdım diyor ama ben bunun hazırlığını yapamam tabi benim kişisel fikrim. Bilsem de sonucu tam tersi çıkarsa yada sonuç denildiği gibi çıksa bile o durumu yaşamanın hazırlığı yok bence. O yüzden küçük kızıma da buna da yaptirmadim tarama testlerini. Ayrıntılı ultrasonu farklı görüyorum ama. Organlarda bir sorun varsa müdahale edilebilir bir durumu öngörmek çok farklı bişey. Sen de sıkma canını hersey olacağını varır. Allah evlatla sınamasın korktugumuza uğratmasınEvet üçlü taramadan bahsediyorum keşke bende yaptırmasaydım gerçekten pişman oldum inanılmaz stres yaptım. Bundan sonra bebişime kardeş gelirse Allah nasip ederse yaptırmıcam test felan düpedüz stres yani