- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 32
Bana sürekli söylediler oyuzden nezaman kullanacağımıda şaşıyorum.. sabah 9 da kahvaltı ediyorum süt ürünleriyle,12 de yemek eeee yoğurt var .. ancak öğleden sonra kullanılabilcek onu da unutuyorum hep :)Onu demediler ama internette okudum kalsiyum etkisini azaltıyor diye ama bişey diyen olmadı
Küçük şişelerde verdi sıvı şeklinde bişey farketmedi cnmDr sordun mu serum filan versin olmadı
Pierre cardin in hastane çıkışını beğendim ben de sade ve soft duruyor ama çok da araştırmadım tavsiye ediliyor mu diye yorumları güzeldiGüle güle giysinbn beyaz istiyorum bemmmbeyazzz
Bende erken atayım diye düşünüyorum bundan sonra inşallah uyabilirim, unutmayız umarımBana sürekli söylediler oyuzden nezaman kullanacağımıda şaşıyorum.. sabah 9 da kahvaltı ediyorum süt ürünleriyle,12 de yemek eeee yoğurt var .. ancak öğleden sonra kullanılabilcek onu da unutuyorum hep :)
Vegaferonfort verdi şimdi ilaç ismi yazdık diye ususenler olurAlla alla bnm hiç bişi olmadı ayyy Bnde mi tuhaflık var hangi ilacı verdi ki
Bn sabah uyuyanında içiyorum 2-3 saat sonda anca kahvaltı
Bi de gece içiyorum hiç bişi yok
Kahvaltıdan en az iki saat önce yenilip o iki saatte hicbirsey yenilip icilmeyecek dedi doktorBana kahvaltıdan snra da alabora mide bulantısı yapar dedi eczacı sanrm doktorum da aynı şeyi söylemişti Ben kafama göre atymgünde 1 defa
Yaaa doktora danış canım yerine muhakkak bişey verir demir eksikliği fena kullanman lazimCnm bende de büyük abdesti bozmuştu baya karın ağrısı da yaptı.. oyuzden kullanamıyorum napıcam bilmiyorum da
Vegaferonfort verdi şimdi ilaç ismi yazdık diye ususenler olursabah 6 bucukta içtim s10bucukta kahvaltı yaptım kahvaltı arasında dvit tablet içtim belki ikisi ağır geldi bilemedim gece de yatmadan magnezyum icmistim ayyy çok karışık oldu dimi
Yok canım bikaç günden hiç bişey olmazBana da 22. Haftayi da geçmesin filan dedi ama 23 başlamış olacak cuma günü. Bir şey olmaz bence de.
Ayrıntılı için gidicem haftaya cnm danışıcam gittiğimde ...teşekkür ederim cnm :)Yaaa doktora danış canım yerine muhakkak bişey verir demir eksikliği fena kullanman lazim
İnşallah cnm :)Bende erken atayım diye düşünüyorum bundan sonra inşallah uyabilirim, unutmayız umarım
Ayyy benide kabız yaptı yaa Demir ilacı bende bıraktım valla gidince söylecem doktora kabızlık ağzıma ediyor benim o ilacı içinceEvet de bağırsak kalmıcak bu gidişle bende :) ilk 2,5 ay ishalle geçti hep benim bunuda içince daha kötü oluyor
Sende de tam tersi olmuş bünye meselesi bence :) hamileliğim boyunca çoğu süreç ishalim hep :) ama çoğu kişide kabızlıktan yakınıyor.Ayyy benide kabız yaptı yaa Demir ilacı bende bıraktım valla gidince söylecem doktora kabızlık ağzıma ediyor benim o ilacı içince
Sorma bende kabızlıkdan şikayetçiydim ama çok şükür iyiyim Demir ilacı içmezsem mutlaka bir yolu vardır diye düşünüyorum yani demir olacak bişey birde ben anemiyimSende de tam tersi olmuş bünye meselesi bence :) hamileliğim boyunca çoğu süreç ishalim hep :) ama çoğu kişide kabızlıktan yakınıyor.
İğnesi olsa gider vurdururum hergün ama doktor varsa da vermedi banaSorma bende kabızlıkdan şikayetçiydim ama çok şükür iyiyim Demir ilacı içmezsem mutlaka bir yolu vardır diye düşünüyorum yani demir olacak bişey birde ben anemiyim
Evet canım Akdeniz anemisiyim yani kabızlık yapmayan ne varsa serum iğne ne derse daha önce ilacı çok içmiştim zaten hep kabızlık yaptı bende teninde kokuyor insanın iğrenç bişeİğnesi olsa gider vurdururum hergün ama doktor varsa da vermedi banaValla cnm gıdalarda varmış mesela kırmızı et de ama sindirilip atıldıgı için etkisi pek olmuyormuş doktor öle demişti bana ilaç şart dedi..anemi derken kansızlık dimi yine ?
Senin kesin kullanman lazım ozaman..Benim hemoglobin 10 hep.. doktorların çoğu kansızlık var dedi hep kan ilacı dayadı :) aaa bak koku olayını hiç farketmedim ben :)Evet canım Akdeniz anemisiyim yani kabızlık yapmayan ne varsa serum iğne ne derse daha önce ilacı çok içmiştim zaten hep kabızlık yaptı bende teninde kokuyor insanın iğrenç bişe
Bir yanım çok huzurluyken bir yanım kafayı yemek üzere sanırım aşırı taktım kafama bir an bile atamıyorumBenim de yaş 29 ve senden de riskli çıkmıştı sonucum :) En yakın arkadaşımın 2.cocugu içinde benimki gibi riskliydi ama sağsağlim doğdu. ... ilk bebekleri olup genç olup downlu bebekleri olanlar var..
Çıkan sonuç istatistik sonuçlar tanı anlamında değil..
Rahatla bence bende çok takılmıştım ama boşa takılmışım..
Niye başlamadın ki yazıldığı gibi?Bana da demir yazmisti 12. Haftada bir de devit3 valla daha baslamadim ama haftaya fln basliyim diyorum insallah kabiz fln yapmaz bakalm