Hadi hayırlı olsun.Ayyy bn dün A101 e gittim baktım müslin dedikleri örtüden (10 yıl önce yoktu ) var sarı renkli aldım siftahı yaptım
Aynen zaten hamilelikte yasanilan agrilar adet olacakmissin gibi oluyoAdet agrisi gibi mu
Ay bebis aliisverisi cok tatli yaaaAyyy bn dün A101 e gittim baktım müslin dedikleri örtüden (10 yıl önce yoktu ) var sarı renkli aldım siftahı yaptım
En azından kafan rahat şuan iyi yapmışsın benceHiç gebe kalmadım daha önce. Amh düşük bende risk almak istemedim. Tüp bebek tedavimin arasına histerekopiyi sıkıştırdım.
Ayy ne heyecanlı daha neler alacağız burada neler paylaşacağızAyyy bn dün A101 e gittim baktım müslin dedikleri örtüden (10 yıl önce yoktu ) var sarı renkli aldım siftahı yaptım
Çok şükür hatta bunun gebelige sebep olduğunu düşünüyorum.En azından kafan rahat şuan iyi yapmışsın bence
Olabilir bende bir buçuk ay önce hsg çektirdim onun sebep olabileceğini düşünüyorum .Çok şükür hatta bunun gebelige sebep olduğunu düşünüyorum.
Tani ki eder etki.Olabilir bende bir buçuk ay önce hsg çektirdim onun sebep olabileceğini düşünüyorum .
Degeriniz kactiHcg değerime göre
Evet ya ama tedirgin ediyorAynen zaten hamilelikte yasanilan agrilar adet olacakmissin gibi oluyo
Keşke kullansaydim ben kürler falan yapicaktim daha anca öyle olur diyordum. Eşim varikosel ben hashimato lu o yüzden bu bebek bana sürpriz oldu aynı zamanda da hazırlığım olmadığından endişeliyim hiç sağlikli değilmiş gibiiBnm ki planlı gebelikti dr 3 ay önceden folidoce vermişti
Hiç öyle düşünme bnde hipotiroidliKeşke kullansaydim ben kürler falan yapicaktim daha anca öyle olur diyordum. Eşim varikosel ben hashimato lu o yüzden bu bebek bana sürpriz oldu aynı zamanda da hazırlığım olmadığından endişeliyim hiç sağlikli değilmiş gibii
AA öylemi ilaç dozunu ayarlaticaksin dimi sendeHiç öyle düşünme bnde hipotiroidliHemen başla
Tahmini 4500 civarı bakıldı keseyeDegeriniz kacti
Hayır sadece folikasit olan pregna formula alıyorumKızlar folikasit harici vitamin kullanıyor musunuz? Ben öğrenir öğrenmez folik asite başladım cuma günüde eczaneye gitmişken iMom Omega aldım.
Ben bebek istediğimi doktora söylediğimde ilk yaptığı folıkasıt vermekti.Şuan hamileyim yine kullanıyorum ama markasını değiştirdi.Diğer folikasıt hamile kalmak içindi.Folik asite hemen başlamak gerekir mi planlı gebelik olmadığından hiç kullanmadım bu zamana kadar. Kadın doğuma 9 gün sonra gidicem .
Benim ki gun icinde olmuyor dun evi sildim bi agri falan olmadi ama aksam 9 bucukta kasiklarimda bi agri oluyo sonra geciyoEvet ya ama tedirgin ediyor