- 17 Aralık 2016
- 3.300
- 5.944
- 39
Uterus arcuatus demişti doktor. Ben öğrendiğim günden beri işe ara verdim öyle sadece yatıyorum korkumdan. Çünkü doktorum öyle söylemişti. Benim ilk hamileliğim daha önce 1 kez kimyasal geçirdim inşallah bende sorunsuz geçiririm . Kaçıncı günde gittin doktora fitili ne zaman verdi ? Çok erken gitmek istemiyorum ama bu sebepten dolayı bi an önce gideyim de diyorum kararsızım
Öyle mi diyorsun canımPazartesi çok erken canım. Cuma git benim gibi benim cuma vajinalden gözüktü. Boşuna erkenden stres olma.
Geçmiş olsun Merve daha önce düşüğe sebep olmuş muydu ?Kalp rahimde tepede çıkıntı oluyo benim hafif kalpti histereskopi oldum düzelttirdim. Amh düşük zaten risk almayayım dedim.
Eki Görüntüle 2822298
Şekil buydu.
Hayırlı olsun geçmiş olsun bol bol su içiniyi akşamlar kızlar bizde perşembe günü keseyi gördük sonunda kan sonuçlarıda gayet iyiyimiş ama gene bi idrar yolu enfeksiyonu var ilk bebeğimde de bütün hamilelik boyunca sürekli tekrarlamıştı şimdi gene
Bnm ki planlı gebelikti dr 3 ay önceden folidoce vermiştiSiz hangi folik asitten kullanıyorsunuz kizlar tavsiyeniz varmi
Sağlık olsun bi bu büyür 2. Si olur. Hırkayı da hiç sorun etme bnmkine örersinBen tüp bebek tedavisi görüyodum ya ikiz çok istedik. Bi de amh düşük. Bu ay tedaviye başlayacaktık ben hamile kaldım. Neyse motivasyon olsun diye örgüler örüyorum bi tane ipten 2 tane almışım hırka yapacam diye. 1 tanesi yetti digerini de ikiz olursa diye sakladım bi daha örerim dedim.ama betama göre tek olacak bence. Senin betan kaçtı?
Canım düşük tehliken varsa hemen git bence. Ben daha önce kimyasal geçirdim diye doktorum progestan başlattı. Hemde hamile kalmadan önce. Yumurta tabikimi yapıyordu ilişkiden dört gün sonra progestana başlattıÖyle mi diyorsun canımBende belki progestan verir diye gideyim diyordum aslında hiç birşey göremeyeceğim biliyorum ama
En iyisi gidip görüşeyim aklımda kalmasınCanım düşük tehliken varsa hemen git bence. Ben daha önce kimyasal geçirdim diye doktorum progestan başlattı. Hemde hamile kalmadan önce. Yumurta tabikimi yapıyordu ilişkiden dört gün sonra progestana başlattı
Hcg degerinize gore mi gittiniz doktora yoksa hafta hesabiniza gore miCuma hepimiz için büyük gün
Adet agrisi gibi muKizlar ben niye boyle korkuyorum ya bise olacakmis gibi bu saatlerde oluyor kasik agrimda bu saatte basliyo
Doktor vermişti zaten ama değiştircem ağır geliyor ama ben 1000lik diye hatırlıyorum yanlış değilseFolbiol 5 mg değil mi? hergün yarım çok değil mi? Doktorunuza bir sorun onu
Bırakıcam bırakıcam az birşey kaldı zaten kontrolüme kadar içerim verir ogün başka ilaçBende gebeliği düşünürken folbiol kullandım ama sonra doktora gidecegim zaman bıraktım
Bence sende bırak o sana verir içinde başka vitaminler olandan veriyo
Bana sonrada folidays verdi içinde 6 tane vitamin var bebeğin her ihtiyacına göre
İçme daha folbiolu bence
Istersen git canım ben mani olmayım. Ben de progestan aldım kan sonucunu alınca.Öyle mi diyorsun canımBende belki progestan verir diye gideyim diyordum aslında hiç birşey göremeyeceğim biliyorum ama
Hiç gebe kalmadım daha önce. Amh düşük bende risk almak istemedim. Tüp bebek tedavimin arasına histerekopiyi sıkıştırdım.Geçmiş olsun Merve daha önce düşüğe sebep olmuş muydu ?
Hcg değerime göreHcg degerinize gore mi gittiniz doktora yoksa hafta hesabiniza gore mi
Tabi anam örerim benSağlık olsun bi bu büyür 2. Si olur. Hırkayı da hiç sorun etme bnmkine örersin
Ayyy bn dün A101 e gittim baktım müslin dedikleri örtüden (10 yıl önce yoktu ) var sarı renkli aldım siftahı yaptımTabi anam örerim ben