2021 Aralık Anneleri

Pardon M morruj1 e cavp yazacaktım
Uterus arcuatus demişti doktor. Ben öğrendiğim günden beri işe ara verdim öyle sadece yatıyorum korkumdan. Çünkü doktorum öyle söylemişti. Benim ilk hamileliğim daha önce 1 kez kimyasal geçirdim inşallah bende sorunsuz geçiririm . Kaçıncı günde gittin doktora fitili ne zaman verdi ? Çok erken gitmek istemiyorum ama bu sebepten dolayı bi an önce gideyim de diyorum kararsızım

Pazartesi çok erken canım. Cuma git benim gibi benim cuma vajinalden gözüktü. Boşuna erkenden stres olma.
Öyle mi diyorsun canım 🙄 Bende belki progestan verir diye gideyim diyordum aslında hiç birşey göremeyeceğim biliyorum ama

iyi akşamlar kızlar bizde perşembe günü keseyi gördük sonunda kan sonuçlarıda gayet iyiyimiş ama gene bi idrar yolu enfeksiyonu var ilk bebeğimde de bütün hamilelik boyunca sürekli tekrarlamıştı şimdi gene
Hayırlı olsun geçmiş olsun bol bol su için 🎈

Ben tüp bebek tedavisi görüyodum ya ikiz çok istedik. Bi de amh düşük. Bu ay tedaviye başlayacaktık ben hamile kaldım. Neyse motivasyon olsun diye örgüler örüyorum bi tane ipten 2 tane almışım hırka yapacam diye. 1 tanesi yetti digerini de ikiz olursa diye sakladım bi daha örerim dedim. 🥲 ama betama göre tek olacak bence. Senin betan kaçtı?
Sağlık olsun bi bu büyür 2. Si olur. Hırkayı da hiç sorun etme bnmkine örersin 🤣🤣

Öyle mi diyorsun canım 🙄 Bende belki progestan verir diye gideyim diyordum aslında hiç birşey göremeyeceğim biliyorum ama
Canım düşük tehliken varsa hemen git bence. Ben daha önce kimyasal geçirdim diye doktorum progestan başlattı. Hemde hamile kalmadan önce. Yumurta tabikimi yapıyordu ilişkiden dört gün sonra progestana başlattı

Canım düşük tehliken varsa hemen git bence. Ben daha önce kimyasal geçirdim diye doktorum progestan başlattı. Hemde hamile kalmadan önce. Yumurta tabikimi yapıyordu ilişkiden dört gün sonra progestana başlattı
En iyisi gidip görüşeyim aklımda kalmasın

Bende gebeliği düşünürken folbiol kullandım ama sonra doktora gidecegim zaman bıraktım
Bence sende bırak o sana verir içinde başka vitaminler olandan veriyo
Bana sonrada folidays verdi içinde 6 tane vitamin var bebeğin her ihtiyacına göre
İçme daha folbiolu bence
Bırakıcam bırakıcam az birşey kaldı zaten kontrolüme kadar içerim verir ogün başka ilaç

X