Bencede yaptır hastanede öğleden sonraya sonuç çıkıyorsa beklemezsin hem hazır gidersin başka birşey isterse onları yaptırırsın artık
Bi gün önceden yaptırabilirsin yada daha erken
12 haftadan sonra kalmıyomuş genelde.Kızlar her sabah miğde bulantısı şişkinlikle uyanıyorum nezaman geçer bunlar
Gynositol kullandım.Hem folik asit hem de yumurtalara faydası olan bir ilaç.Hangi ilaçlardı merak ettim
Tamam teşekkür ederimGynositol kullandım.Hem folik asit hem de yumurtalara faydası olan bir ilaç.
Merhaba doktorum benden sadece bir kere kan aldı ve orada 243 çıkmıştı beta.Bir daha da almadı.Cuma günü keseyi görmek için çağırdı o kadar.Yeniden kan vermek doktorunuzun kararı mı ? Merak ettim.Ayyy bnde bugün yüne kan vercem yarın randevum bakalım kaç çıkacak
Bn de bugün tekrar yaptım cok az bi koyuluk farkı var. Ama sizin adet yeni gecmiş o yüzden daha silik :)2 günde idrarda bu kadar artış olmuş regli 1 gün gecikti
Daha de gitmedim son verdiğim kanda çıkan değerle dr gitmeyi düşündüğümden tekrar istemesin diyeMerhaba doktorum benden sadece bir kere kan aldı ve orada 243 çıkmıştı beta.Bir daha da almadı.Cuma günü keseyi görmek için çağırdı o kadar.Yeniden kan vermek doktorunuzun kararı mı ? Merak ettim.
Ben ilk defa dün gittim doktora. Kan bile vermemiştim. Buradaki arkadaşlar gitmelisin deyince. Yatma imkanın varsa dinlen tabii. Benim yok maalesef. Fitili dün verdi yarın alırım başlamadım daha yani. İçeride kanama var dedi ama benim kanamam yok. Allaha emanetlerUterus arcuatus demişti doktor. Ben öğrendiğim günden beri işe ara verdim öyle sadece yatıyorum korkumdan. Çünkü doktorum öyle söylemişti. Benim ilk hamileliğim daha önce 1 kez kimyasal geçirdim inşallah bende sorunsuz geçiririm . Kaçıncı günde gittin doktora fitili ne zaman verdi ? Çok erken gitmek istemiyorum ama bu sebepten dolayı bi an önce gideyim de diyorum kararsızım
Yeterki ilerleme olsunda
Bn de bugün tekrar yaptım cok az bi koyuluk farkı var. Ama sizin adet yeni gecmiş o yüzden daha silik :)
Aynen önemli olan koyulaşması. Bende henüz dr a gitmediğim için idrarda takip ediyorum merakımdan:)Yeterki ilerleme olsunda
Bendede hashimato var ilaç kullandığım halde 7 lere çıkmış tshKeşke kullansaydim ben kürler falan yapicaktim daha anca öyle olur diyordum. Eşim varikosel ben hashimato lu o yüzden bu bebek bana sürpriz oldu aynı zamanda da hazırlığım olmadığından endişeliyim hiç sağlikli değilmiş gibii
Çok yeni daha.2 günde idrarda bu kadar artış olmuş regli 1 gün gecikti
AA gebe olur olmazmi çıkmisBendede hashimato var ilaç kullandığım halde 7 lere çıkmış tsh
Benim 1 hafta sonra pazartesi randevum artık böyle idare edicez napalim
Aynen önemli olan koyulaşması. Bende henüz dr a gitmediğim için idrarda takip ediyorum merakımdan:)
Aynen 4+5 te yaptırdım test 7 küsür çıkmış..İlk hamilelikte böyle yükselmemişti şimdi çok uçmuş vallaAA gebe olur olmazmi çıkmis
O zaman hemen benimde yaptırmam lazim korktum şimdi ilacınızi hangi doktor ayarladiAynen 4+5 te yaptırdım test 7 küsür çıkmış..İlk hamilelikte böyle yükselmemişti şimdi çok uçmuş valla
Ne olur ne olmaz ihmal etme cnm belki yükselmemiştir ama tedbir bizden sağlık ocağında yaptırdım ben bütün testleri.O zaman hemen benimde yaptırmam lazim korktum şimdi ilacınızi hangi doktor ayarladi
Benim senelerdir 25 e sabitlenmisti bakalım yarın veriyim kanNe olur ne olmaz ihmal etme cnm belki yükselmemiştir ama tedbir bizden sağlık ocağında yaptırdım ben bütün testleri.
Benim kadın doğum doktorum ben ayarlarım dedi 75 lik kullanıyordum 100 yaptık bakalım