• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kizlar bide cok istahsizim yemek falan gozumun onune gelince bi kotu oluyorum canim istemiyo hic midem bulanacakmis gibi oluyo
Ayy keşke bn de olsam ya bnde mi tuhaflık var anlamadım bnde hiç bi değişim yok bn şok 🤯

Bizim ilaclarimizi kadın doğum mu yoksa yine eski doktorlarimizmi ayarlayacak peki öyleyse ben haftaici bı dahiliyeye baktirmayi dusunuyorum
Valla bn en son sağlık ocağında tahlil yaptım orası yazdı bakıcam duruma göre dahiliye yazar ama büyük ihtimal 😄

Gebelik tahlillerinde sağlık ocağının yapabildiği var mı?

Ayy keşke bn de olsam ya bnde mi tuhaflık var anlamadım bnde hiç bi değişim yok bn şok 🤯
Ben oglumda oyleydim hatta birinci dusuk oldugu icin doktora benim niye midem bulanmiyo bi sorunmu var demistim o da sen sansli hamilesin demisti 😅

Benim normal kan sayımı hormon ve vitaminlere bakıldı 3 tüp o kadar başka ne isterler bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Onları yapar herhalde. Benim cuma da kontrolüm. Diyorum önden yaptırayım bunları hazır olsun. 🤗 Erken mi olur?

Onları yapar herhalde. Benim cuma da kontrolüm. Diyorum önden yaptırayım bunları hazır olsun. 🤗 Erken mi olur?
Bencede yaptır hastanede öğleden sonraya sonuç çıkıyorsa beklemezsin hem hazır gidersin başka birşey isterse onları yaptırırsın artık 😍

Bi gün önceden yaptırabilirsin yada daha erken 👍

Back