- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 30
İştahsızlık bende de var malesef ama midem bulanmiyo sanki midem dolu gibiKizlar bide cok istahsizim yemek falan gozumun onune gelince bi kotu oluyorum canim istemiyo hic midem bulanacakmis gibi oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İştahsızlık bende de var malesef ama midem bulanmiyo sanki midem dolu gibiKizlar bide cok istahsizim yemek falan gozumun onune gelince bi kotu oluyorum canim istemiyo hic midem bulanacakmis gibi oluyo
Hangi ilaçlardı merak ettimBen bebek istediğimi doktora söylediğimde ilk yaptığı folıkasıt vermekti.Şuan hamileyim yine kullanıyorum ama markasını değiştirdi.Diğer folikasıt hamile kalmak içindi.
Susuz kalmayın oda ekstra yapabiliyo aklınızda olsunBenim ki gun icinde olmuyor dun evi sildim bi agri falan olmadi ama aksam 9 bucukta kasiklarimda bi agri oluyo sonra geciyo
Evet hamile olduğum tescillensinAA öylemi ilaç dozunu ayarlaticaksin dimi sende
Ayy keşke bn de olsam ya bnde mi tuhaflık var anlamadım bnde hiç bi değişim yok bn şokKizlar bide cok istahsizim yemek falan gozumun onune gelince bi kotu oluyorum canim istemiyo hic midem bulanacakmis gibi oluyo
Ayyy bnde bugün yüne kan vercem yarın randevum bakalım kaç çıkacakTahmini 4500 civarı bakıldı keseye
:) su içmekten bi hal oldum vallaa günlük 2,5 litre :)Hayırlı olsun geçmiş olsun bol bol su için
Bizim ilaclarimizi kadın doğum mu yoksa yine eski doktorlarimizmi ayarlayacak peki öyleyse ben haftaici bı dahiliyeye baktirmayi dusunuyorumEvet hamile olduğum tescillensin
Valla bn en son sağlık ocağında tahlil yaptım orası yazdı bakıcam duruma göre dahiliye yazar ama büyük ihtimalBizim ilaclarimizi kadın doğum mu yoksa yine eski doktorlarimizmi ayarlayacak peki öyleyse ben haftaici bı dahiliyeye baktirmayi dusunuyorum
Benim normal kan sayımı hormon ve vitaminlere bakıldı 3 tüp o kadar başka ne isterler bilmiyorumGebelik tahlillerinde sağlık ocağının yapabildiği var mı?
Ben oglumda oyleydim hatta birinci dusuk oldugu icin doktora benim niye midem bulanmiyo bi sorunmu var demistim o da sen sansli hamilesin demistiAyy keşke bn de olsam ya bnde mi tuhaflık var anlamadım bnde hiç bi değişim yok bn şok
Benim ilki cok fena gecmisti merk ediyrm bu nasil olcak:)Ben oglumda oyleydim hatta birinci dusuk oldugu icin doktora benim niye midem bulanmiyo bi sorunmu var demistim o da sen sansli hamilesin demisti
Onları yapar herhalde. Benim cuma da kontrolüm. Diyorum önden yaptırayım bunları hazır olsun. Erken mi olur?Benim normal kan sayımı hormon ve vitaminlere bakıldı 3 tüp o kadar başka ne isterler bilmiyorum
Kolay gecer insallahBenim ilki cok fena gecmisti merk ediyrm bu nasil olcak:)
Insallah hhepimizin rahat saglikli bir hamilelik olsunKolay gecer insallah
Dr göstermen lazım olanları yaparlar olmayanı bizde bakılmıyor diyor zatenGebelik tahlillerinde sağlık ocağının yapabildiği var mı?
Bencede yaptır hastanede öğleden sonraya sonuç çıkıyorsa beklemezsin hem hazır gidersin başka birşey isterse onları yaptırırsın artıkOnları yapar herhalde. Benim cuma da kontrolüm. Diyorum önden yaptırayım bunları hazır olsun. Erken mi olur?
Bi gün önceden yaptırabilirsin yada daha erkenOnları yapar herhalde. Benim cuma da kontrolüm. Diyorum önden yaptırayım bunları hazır olsun. Erken mi olur?
Daha önce dahiliye yazmıştıValla bn en son sağlık ocağında tahlil yaptım orası yazdı bakıcam duruma göre dahiliye yazar ama büyük ihtimal