Rica ederiz.AA şimdi anladım benim niye diğerlerine göre değerim düşük ,bende diyorum ki eşimle zaten 1 kere bir araya geldik geç yumurtlamis olamam ,değerim neden düşük diye 2 gündür kendimi yiyorum çok teşekkür ederim kizlar ya aradığım cevabı buldum sonunda
2.5 sene olacak neredeyse benim folik asitlerleKızlar folikasit harici vitamin kullanıyor musunuz? Ben öğrenir öğrenmez folik asite başladım cuma günüde eczaneye gitmişken iMom Omega aldım.
Rica ederim yıllardır her konuyu okuyup herşeyi yaşayınca insan biraz kurt oluyorAA şimdi anladım benim niye diğerlerine göre değerim düşük ,bende diyorum ki eşimle zaten 1 kere bir araya geldik geç yumurtlamis olamam ,değerim neden düşük diye 2 gündür kendimi yiyorum çok teşekkür ederim kizlar ya aradığım cevabı buldum sonunda
Kızlar folikasit harici vitamin kullanıyor musunuz? Ben öğrenir öğrenmez folik asite başladım cuma günüde eczaneye gitmişken iMom Omega aldım.
Niye okadar zamandır içiyorsun ya gereksiz kiloda aldırmıştır o. Ben öğrenince içmeye başladım tekrar2.5 sene olacak neredeyse benim folik asitlerle
Evet canım folikaist bebeğin gelişimi için önemli sen hemen al başla ilk 3 ay düzenli günlük 400 mg alman lazım. Doktora gitmeyi hiç bekleme bak bir ayı geri bıraktık bileFolik asite hemen başlamak gerekir mi planlı gebelik olmadığından hiç kullanmadım bu zamana kadar. Kadın doğuma 9 gün sonra gidicem .
Tedavileeeer.... son 6 aydır kullandığım yumurta kalitesini de arttıran bir şeydi mesela. Bebek istedikten sonra totalde 10-12 kilo aldım. Içinde 1 de tüp bebek tedavisi var.Niye okadar zamandır içiyorsun ya gereksiz kiloda aldırmıştır o. Ben öğrenince içmeye başladım tekrar
Bekleme gitmeyi hemen başla çok önemli.Folik asite hemen başlamak gerekir mi planlı gebelik olmadığından hiç kullanmadım bu zamana kadar. Kadın doğuma 9 gün sonra gidicem .
3.5 yaşında bir kızım var çok şükür :)Önceki gebelikte demiştiniz ikinci bebek mi olucak?
Anladım canım hayırlısı bak bebeğin seninle sonunda çok şükür. Inofolik mi kullandın. Bu gebelik normal mi tüp bebekle mi oldu?Tedavileeeer.... son 6 aydır kullandığım yumurta kalitesini de arttıran bir şeydi mesela. Bebek istedikten sonra totalde 10-12 kilo aldım. Içinde 1 de tüp bebek tedavisi var.
Prowomen kullandım. Bu ay 2. Tedavime başlayacaktım rabbim nasip etti.Anladım canım hayırlısı bak bebeğin seninle sonunda çok şükür. Inofolik mi kullandın. Bu gebelik normal mi tüp bebekle mi oldu?
Innate kullanıyorum.Siz hangi folik asitten kullanıyorsunuz kizlar tavsiyeniz varmi
Ben hep folidoce aldım ilk gebeliğimde dr onu önermişti öyle gittiSiz hangi folik asitten kullanıyorsunuz kizlar tavsiyeniz varmi
Ne güzel süpriz yapmış maşallah. İnşallah hepimizProwomen kullandım. Bu ay 2. Tedavime başlayacaktım rabbim nasip etti.Mucizeme sağlıkla da sarılırım inşallah. Ve tabi hepimiz.
Inşallah hep birbirimize duayla doğurup beraber sevineceğiz inşallah.Ne güzel süpriz yapmış maşallah. İnşallah hepimiz
Bende folbiol kullanıyorum 2 aydır yarım tablet olarak bitmek üzere bitince başka alıcam bu ağır biraz.Siz hangi folik asitten kullanıyorsunuz kizlar tavsiyeniz varmi
Folbiol 5 mg değil mi? hergün yarım çok değil mi? Doktorunuza bir sorun onuBende folbiol kullanıyorum 2 aydır yarım tablet olarak bitmek üzere bitince başka alıcam bu ağır biraz.
Bende gebeliği düşünürken folbiol kullandım ama sonra doktora gidecegim zaman bıraktımBende folbiol kullanıyorum 2 aydır yarım tablet olarak bitmek üzere bitince başka alıcam bu ağır biraz.
Benim de Bi ara gece oluyordu geçti şükürKizlar ben niye boyle korkuyorum ya bise olacakmis gibi bu saatlerde oluyor kasik agrimda bu saatte basliyo
Yine ikiz mi acabaEvet sonu sağlık olsun da razıyım erken dopmasını göze aldım. Bide bugün doktor kesenin arkasında kanama alanı var dedi. İkizlerimde de öyle demişti 9. Haftada o alanın ikinci kese oldugu anlaşılmıştı. Doktora gitmeye bu yüzden korkutordum