2021 Aralık Anneleri

Rica ederiz.

Rica ederim yıllardır her konuyu okuyup herşeyi yaşayınca insan biraz kurt oluyor Sağlıcakla gelişsin inşallah bebiş

Folik asite hemen başlamak gerekir mi planlı gebelik olmadığından hiç kullanmadım bu zamana kadar. Kadın doğuma 9 gün sonra gidicem .
Kızlar folikasit harici vitamin kullanıyor musunuz? Ben öğrenir öğrenmez folik asite başladım cuma günüde eczaneye gitmişken iMom Omega aldım.

Folik asite hemen başlamak gerekir mi planlı gebelik olmadığından hiç kullanmadım bu zamana kadar. Kadın doğuma 9 gün sonra gidicem .
Evet canım folikaist bebeğin gelişimi için önemli sen hemen al başla ilk 3 ay düzenli günlük 400 mg alman lazım. Doktora gitmeyi hiç bekleme bak bir ayı geri bıraktık bile

Tedavileeeer.... son 6 aydır kullandığım yumurta kalitesini de arttıran bir şeydi mesela. Bebek istedikten sonra totalde 10-12 kilo aldım. Içinde 1 de tüp bebek tedavisi var.
Anladım canım hayırlısı bak bebeğin seninle sonunda çok şükür. Inofolik mi kullandın. Bu gebelik normal mi tüp bebekle mi oldu?

Bende folbiol kullanıyorum 2 aydır yarım tablet olarak bitmek üzere bitince başka alıcam bu ağır biraz.
Bende gebeliği düşünürken folbiol kullandım ama sonra doktora gidecegim zaman bıraktım
Bence sende bırak o sana verir içinde başka vitaminler olandan veriyo
Bana sonrada folidays verdi içinde 6 tane vitamin var bebeğin her ihtiyacına göre
İçme daha folbiolu bence

Kizlar ben niye boyle korkuyorum ya bise olacakmis gibi bu saatlerde oluyor kasik agrimda bu saatte basliyo
Benim de Bi ara gece oluyordu geçti şükür
Yine ikiz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…