Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bayramlar, benim değişiyor bi bakıyorum göbek değil yakın bi bakıyorum kasıklarda. Ama çoğunlukla kasık üstü yada civarıIyi bayramlar kizlar..bebek hareketlerinizi nerde hissediyorsunuz benm göbek altı idi daha aşağıya indi sanki bir sorayım dedim
Normal diyorsun yani biraz endişe ettim de en başta kese asagida filan diyordu başka bi drİyi bayramlar, benim değişiyor bi bakıyorum göbek değil yakın bi bakıyorum kasıklarda. Ama çoğunlukla kasık üstü yada civarı
Endişe edilecek bi durum olduğunu düşünmüyorum, geçen ebe bana kesen yukarıda dedi . Ama göbeğe çıkabilen bebek kese aşağıda olsa oraya da çıkmazdı sanırım. Tabi net bilmyrm ama düşününce öyle mantıklı geliyorNormal diyorsun yani biraz endişe ettim de en başta kese asagida filan diyordu başka bi dr
Gidince bir sorayım bakalım bayram sonrası:)Endişe edilecek bi durum olduğunu düşünmüyorum, geçen ebe bana kesen yukarıda dedi . Ama göbeğe çıkabilen bebek kese aşağıda olsa oraya da çıkmazdı sanırım. Tabi net bilmyrm ama düşününce öyle mantıklı geliyor
Bebek artık bi karış filan bacakları kasık tarafındayda kasıktan hissediyorsundur bence.Normal diyorsun yani biraz endişe ettim de en başta kese asagida filan diyordu başka bi dr
Ayy bi karış oldu demii ..Bebek artık bi karış filan bacakları kasık tarafındayda kasıktan hissediyorsundur bence.
Normal canım.Ayy bi karış oldu demii ..
Eskiden göbek deliği çevresi idi şimdi hiç orda yok hep asagi 2 gündür de uzun yürüyüş yaptım acaba dedim de normal sanırım
Bebek artık bi karış filan bacakları kasık tarafındayda kasıktan hissediyorsundur bence.
Ay bilemem senin de bacaklar o yöne duruyo olabilir bu dönebilen bi şey zaten sürekli ben dediğim gibi göbeklenirken kasıklardaki kaslar daha esnedi diye oralardan daha iyi hissettiğimizi düşünüyorum.Sizce o zaman benim sol yanda hissettiğim ve artık hiç hissetmediğim şey bebek olamaz mı yani?
Peki ya artık hissetmiyor olmamAy bilemem senin de bacaklar o yöne duruyo olabilir bu dönebilen bi şey zaten sürekli ben dediğim gibi göbeklenirken kasıklardaki kaslar daha esnedi diye oralardan daha iyi hissettiğimizi düşünüyorum.
Işte ben de bi kaç gün önce endişelendim. Geldi geri. Bazen içe döndüğünü oradan da hissedemediğimi düşünüyorum. Tekmeler iç organlara gidecek onu da hissedemeyecem..Peki ya artık hissetmiyor olmam
Bu akşam biraz daha odaklanayım bakayım ne olacakIşte ben de bi kaç gün önce endişelendim. Geldi geri. Bazen içe döndüğünü oradan da hissedemediğimi düşünüyorum. Tekmeler iç organlara gidecek onu da hissedemeyecem..
Çocuğumu özledim geldim dersinBu akşam biraz daha odaklanayım bakayım ne olacak
Doktora gitmeye de utanıyorum
2 hafta sonra zaten gideceğim yaÇocuğumu özledim geldim dersin
Biraz uzanır pozisyonda otur, ağzına minik tatlı bişey at bekle. Oynamazsa karnını elinle salla azıcık ben o pozisyonda çok rahat hissediyorum eşim diyor ki çocuğu niye sallıyorsunBu akşam biraz daha odaklanayım bakayım ne olacak
Doktora gitmeye de utanıyorum
Bu akşam bi deneyeceğimBiraz uzanır pozisyonda otur, ağzına minik tatlı bişey at bekle. Oynamazsa karnını elinle salla azıcık ben o pozisyonda çok rahat hissediyorum eşim diyor ki çocuğu niye sallıyorsun
Sağlık ocağındaki hemşire kalp atışını duymak için göbeğimi sallamıştı öyle bebek yer değiştirsin diye ondan öğrendim
Benim de tam o civar tık tıklatıyor sürekliBu akşam bi deneyeceğim
En çok uyku zamanı hissediyordum
Ama ben hep sol yan tarafımda hissediyorum
Göbek deliği hizamda veya daha üstüne doğru gibi
Belki doğru de değildir