-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.721
Çok beklemiş kuzuTşk ederimYaş 32 son adetim 17.03.2021 tahmini dogum 22.12.2021 4+5 günlük mucizem (13 yıl sonra geldi) İzmir
Şu an senin için önemli olan folik asit almak onuda ilaç takviyesi için aliyorsundur.bebek senden alacağını alıyor zaten sen yesende yemesende.bulanti için de Dr ilaç veriyor doktoruna danış istersenbu aksam bulantim tuttu yine ama bukez cok fena tuttu kustum kusacam. agladim bisuru gittim karanlikta yattim biraz iyi geldi corba vardi icemedim icseydim iyi koca bigun yedigim sey;
kahvalti; 2yumurta peynir zeytin maydonoz avuc ici kdr ekmek
oglen bulanti icin leblebi
ikindiye dogru kurufasulye yogurt roka
aksam hicbisey
az once 1 dilim ekmek uzeri peynir erittim tost benzeri bisey yesilzeytin ihlamur
cok mu kotu besleniyorum Allah askina bisey diyin esim cok strese koyuyo beni onu yemedin bunu yemedin zaten yiyemiyorim yiyebilcek olsam yerim
Şu an senin için önemli olan folik asit almak onuda ilaç takviyesi için aliyorsundur.bebek senden alacağını alıyor zaten sen yesende yemesende.bulanti için de Dr ilaç veriyor doktoruna danış istersen
Yok canım 5. Tüp bebek başlıyor idik heyetten geçmiştik ama gerek koymadı Rabbim 13 yıl hasrettim bu mucizeye ❤❤Ama seninki tam bir mucize imis. Başka çocuk yokmu canim..
Saglıklı olsun da inşallah canımBenimde bu civarlarda idi. Ikiz olmadi kuzum
benim de
5 nisan 59
7 nisan 140
9 nisan 370
14 nisan 5223
bian ben de acaba mi dedim simdi
daha ilk defa carsamba gitcem. artışın seyrine göre en
Bakalım gözükünce belli olacak canım keseyi gördük biz ama 4mm çok küçükmüşbenim de
5 nisan 59
7 nisan 140
9 nisan 370
14 nisan 5223
bian ben de acaba mi dedim simdi
daha ilk defa carsamba gitcem. artışın seyrine göre en fazla 2800-3000 bekliyodum..
Amiinn canım hepimizinkini hemde ne beklettiHay maşallahcok bekletmis minnos Rabbim guzellikleriyle getirsin
Amiin hepimizin inşallah canımÇok beklemiş kuzusağlıcakla gelsin inşallah
Rabbim ol deyince ne güzel oluyor. Çok sevindim. Allahım sağlıkla doğmasını da nasip.etsin inşallahYok canım 5. Tüp bebek başlıyor idik heyetten geçmiştik ama gerek koymadı Rabbim 13 yıl hasrettim bu mucizeye ❤❤
Progestani 7 ay troidi 12 ay kullandım.hiç onları düşünme.aslibda birde nane denesen tamda zamanı.yemeklerden önce taze nane mideni rahatlatabilir gerçi zararı olur mu bilmiyorum amafolikasot aliyorum evet bigun deneme yaptim acaba o mu bulandiriyor yok alaksi yok. progestandan boleyim saniyodum onuda gece 1fitile dusurduk yok onla da alakasi
gece uykudan yemek kokusuna uyanip kuscak gibi oluyorum herseyden tiksiniyorum bulasik kokusu cop kokusu pisen yemek kokusu
bulanti ilaclqri bana yaramiyor daha kotu yapiyor zaten karacigerimi yeterince yoruyorum tiroidle progestanla
Bence suan burdaki cogu kisi ayni durumda kotu hissetme.bu aksam bulantim tuttu yine ama bukez cok fena tuttu kustum kusacam. agladim bisuru gittim karanlikta yattim biraz iyi geldi corba vardi icemedim icseydim iyi koca bigun yedigim sey;
aksam hicbisey
az once 1 dilim ekmek uzeri peynir erittim tost benzeri bisey yesilzeytin ihlamur
cok mu kotu besleniyorum Allah askina bisey diyin esim cok strese koyuyo beni onu yemedin bunu yemedin zaten yiyemiyorim yiyebilcek olsam yerim
bence faydali bile besleniyosunuz. acikcasi ben oruc da tutunca sadece aksam yemeğinde ne yiyosam o. hamileligin ilk 3 ayi bebek annenin yediklerinden beslenmez derler. oyuzden stres olmayın. sadece maydanozu cok tuketmeseniz iyi olur riskli bi yesillik gebeligin ilk haftalaribu aksam bulantim tuttu yine ama bukez cok fena tuttu kustum kusacam. agladim bisuru gittim karanlikta yattim biraz iyi geldi corba vardi icemedim icseydim iyi koca bigun yedigim sey;
aksam hicbisey
aslinda maydanoz aklimdaydi ama kaynqtip suyunu icince sorun olur diye dusundum esim alinca birsey hergun soruyor yedin mi. benim de sevdigim bi yesil oldugu icin yiyorum bugun yemeyeyim.bence faydali bile besleniyosunuz. acikcasi ben oruc da tutunca sadece aksam yemeğinde ne yiyosam o. hamileligin ilk 3 ayi bebek annenin yediklerinden beslenmez derler. oyuzden stres olmayın. sadece maydanozu cok tuketmeseniz iyi olur riskli bi yesillik gebeligin ilk haftalari
Ay ben maydnz yemekten çok korkyum ya korkutylar benibu aksam bulantim tuttu yine ama bukez cok fena tuttu kustum kusacam. agladim bisuru gittim karanlikta yattim biraz iyi geldi corba vardi icemedim icseydim iyi koca bigun yedigim sey;
aksam hicbisey
kim korkutuyor? bitki cayi kola kafein kahve kdr zararli degil. gunde azicik maydanoz. sen oturup 1 demet yersen tabii o zararliAy ben maydnz yemekten çok korkyum ya korkutylar beni
İlk Trimestrde ( İlk 3 ay) beslenme nasıl olmalıdır?Bence suan burdaki cogu kisi ayni durumda kotu hissetme.
Iç kalkikligindan insanin bir sey yiyesi gelmiyor bebegi dusunup ne yiyebilirim diye agzimiza bir seyler atmaya calisiyoruz. Gececek bu gunler insallah ozenip agiz tadiyla yedigimiz bebisleri besledigimiz gunlere giricez
Genel olarak çevrem yeme dedi normalde çok severm ama yiyemyrum şmdikim korkutuyor? bitki cayi kola kafein kahve kdr zararli degil. gunde azicik maydanoz. sen oturup 1 demet yersen tabii o zararli