- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.701
Bnde 2 gündür çok fenaym bulantılarla başım dertte. Bnm ara ara kasık ağrım oluyo hafif hafif sizde de var mıHerkese selamlarUmarım herşey yolundadır!
benim bulantılarım aşırı.
Beni perişan etti açıkçası. Allah’ın izniyle yarın 8.haftaya giriyoruz. Bu arada ikizlermiş
2.çocuk nasıl olur filan derken birden 3 oldular tabi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Allah.
sizde durumlar nedir ?bulantılar başladı mı sizde de ?
Kasık ağrısı gitti ben de yok açıkçası artık ama bu bulantılar beni öldürdü. İlk gebeliğimde de çok bulanıyordum ama bu çok başka hiç bir şeye benzemiyorBnde 2 gündür çok fenaym bulantılarla başım dertte. Bnm ara ara kasık ağrım oluyo hafif hafif sizde de var mı
evetBnde 2 gündür çok fenaym bulantılarla başım dertte. Bnm ara ara kasık ağrım oluyo hafif hafif sizde de var mı
Hayir değerin normal canim.Kızlar beta HCG değerlerim Çarşamba günü 20,7 cuma günü 90,7 bugünkü 350,5 değerin ikiye katlmasi gerekmiyor mu? İkiye katliyorsa bugün 750-800 civarı olması gerekiyordu
Insallah güzelce ilerlicek canimKızlar Dr çıktım şimdi.çok şükür olumlu birseyler duymaya başladım.dr 350 beta HCG iyi bir değer dedi.coraspirini bı beş gün bırak dedi.depo progestan verdi.cuma günü acilden gel yeniden beta HCG bakalım dedi.bunun öncesi düşük olduğu için kanama yapıyor olabilirmiş.pazarteside yeniden kontrole çağırdı
Ben günde iki katına katlamasi gerekiyor diye biliyordum ama 48 saat içerisinde iki katiymisHayir değerin normal canim.
Evet 2 günde canimBen günde iki katına katlamasi gerekiyor diye biliyordum ama 48 saat içerisinde iki katiymis
Tşk ederimTabiki. Hoş geldiniztablodaki bilgilerinizi verin lütfen listeye ekleyeyim❣
Ama seninki tam bir mucize imis. Başka çocuk yokmu canim..Tşk ederimYaş 32 son adetim 17.03.2021 tahmini dogum 22.12.2021 4+5 günlük mucizem (13 yıl sonra geldi) İzmir
Benimde bu civarlarda idi. Ikiz olmadi kuzumKızlar 14 nisan 453
15 nisan 670
18 nisan 3800 degerim ikiz ihtimali var dedi dr
MerhabaHerkese selamlarUmarım herşey yolundadır!
benim bulantılarım aşırı.
Beni perişan etti açıkçası. Allah’ın izniyle yarın 8.haftaya giriyoruz. Bu arada ikizlermiş
2.çocuk nasıl olur filan derken birden 3 oldular tabi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Allah.
sizde durumlar nedir ?bulantılar başladı mı sizde de ?
benim deKızlar 14 nisan 453
15 nisan 670
18 nisan 3800 degerim ikiz ihtimali var dedi dr
Hay maşallahTşk ederimYaş 32 son adetim 17.03.2021 tahmini dogum 22.12.2021 4+5 günlük mucizem (13 yıl sonra geldi) İzmir
Kusma bulantı için ilaç veriliyor ve bebeğe zarar vermiyor. Doktorunuzla görüşebilirsinizMerhabahayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim bir haftadır bulantım ve hatta kusmam var. Doktor ilaç verdi 3 gündür kullanıyorum. Ama ilaç kullanmak da istemiyorum. Daha önce kusma için ilaç kullanan oldu mu bi şey olur mu acaba