- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.661
Benide ekleyebilir misiniz 2021 nisan gebelik planlayanlar grubundan geliyorum. Yaş 31 şehir istanbul, sat 11 mart beklenen doğum tarihi uygulamaya göre 16 aralık ilk çocuğum olacak inşallah1.sayfada liste var kuzum. Ordaki bilgileri verirsen seni de ekleyebilirim istersen
Yaaaa rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinBenide ekleyebilir misiniz 2021 nisan gebelik planlayanlar grubundan geliyorum. Yaş 31 şehir istanbul, sat 11 mart beklenen doğum tarihi uygulamaya göre 16 aralık ilk çocuğum olacak inşallah
Bu arada keseyi gördünüz mü acabaBenide ekleyebilir misiniz 2021 nisan gebelik planlayanlar grubundan geliyorum. Yaş 31 şehir istanbul, sat 11 mart beklenen doğum tarihi uygulamaya göre 16 aralık ilk çocuğum olacak inşallah
Amin canım inşallahDüşünmeyeceğim desemde kendimi hep aynı noktada buluyorum. Kötüyü çağırmayıp iyi düşünmek lazım. Çok teşekkür ederim bu güzel bi destek oldu bana. zaten düşünsek de korksak da herşey olacağına varıyor.İnşallah güzel şeyler olur ozaman
Hoş buldumYaaaa rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin❤ hoş geldiniz.. dilerim doğuma gidiyorum diyeceğimiz günler de gelir ❣
Evet dün randevum vardı gördük keseyi 5 haftalıkBu arada keseyi gördünüz mü acaba
Oy maşallahEvet dün randevum vardı gördük keseyi 5 haftalık
Hocam senin betalar sırasıyla kaçtı ?Ben pazartesi günü baktırdım beta HCG 143 du. Yarın yada cuma tekrar baktircam
Pazartesi 143 cuma 843 sizinki kaç kaç artisHocam senin betalar sırasıyla kaçtı ?
Ay ne gusel darısı bana bakalımOy maşallah❤
Bende de öyle bugün biraz yürüyeyim dedim bir anda bıçak saplandı ve yuruyemedim olduğum yerde kaldımKızlar benim makatımdan sanki bir igne giriyor biranda kasıklarımda son buluyor sizdede olan varmı ama geldiği zaman dayanılmaz bir agrı yaşıyorum...
Maşallah kuzumm rabbim doğduğu günleride nasip etsinSummerwinter Biz dün kalp atışını duyduk şükür 6+1 de.
Amin isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.Maşallah kuzumm rabbim doğduğu günleride nasip etsin
Beta 3bindeydi cok kucuk nokta gibi gormustuk keseyiKızlar kanamadan dolayı yarına randevu aldım.sizde beta kaçken keseyi gördünüz bileniniz var mı? Öncesi düşük olduğu için batı bilmiyorum ama yumurtlama 2 nisandi
5000 diye biliyorumKızlar kanamadan dolayı yarına randevu aldım.sizde beta kaçken keseyi gördünüz bileniniz var mı? Öncesi düşük olduğu için batı bilmiyorum ama yumurtlama 2 nisandi
Beta 3bindeydi cok kucuk nokta gibi gormustuk keseyi
O zaman imkanı yok keseyi görmemizin.eğer ikiye katlarsa 750-800 civarı olacak5000 diye biliyorum
gözün aydınHerkese selamlarUmarım herşey yolundadır!
benim bulantılarım aşırı.
Beni perişan etti açıkçası. Allah’ın izniyle yarın 8.haftaya giriyoruz. Bu arada ikizlermiş
2.çocuk nasıl olur filan derken birden 3 oldular tabi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Allah.
sizde durumlar nedir ?bulantılar başladı mı sizde de ?