- 27 Ekim 2020
- 118
- 94
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.201
Hayırlı olsunBugün yasak yok mu yaaaav?
Anaaaam hem yollar hem hastane baya bildiğin kalabalıktı he..
Çok saat sıra bekle, oraya git buraya git derken.. Anca yazabiliyorum..
Kızlaaaaar bebişi de gördük, kalp atışını da duyduk çok şükür
Hem de karından.. ben şoook
Eki Görüntüle 2821948
Öncelikle 6+4 çıktı bugün ve maşallah her şey yolunda dedi doktor.. Daha küçük olduğu için kalp atışı gümbür gümbür değil ama duydum ya Allah’ım aaaah çok şükür
Ama şöyle bir durum oluştu.. Ben aralık annelerinden kasım annelerine terfi ettim olacağaaaa bakınnnnİlk hamileliğim sezeryan doğumdu, bu da öyle olacağı için tahmini doğum kısmetse 20 kasım dedi doktorum..
İlk kontrolümde açlık kan şekeri 103 çıkmıştı.. “O sınırda” dedi. “O yüzden diyetisyene de git, beraber ilerleyelim” dedi.. Hazır hastanedeyken diyetisyenle de görüştüm.. Orda da parmakla ölçüm yaptı, 95 çıktı.. “90-95 şu an için beklediğim istediğim zaten, güzel” dedi.. “Dikkat etmek risk almamak için dikkat ederek ilerleriz” dedi.. Konuştuk hallettik onu da şükür
Yeni kontrolüm 3 hafta sonraya..
Bayramdan önceki hafta olacak..
Darısı sizlere olsun kızlar inşallah
kuzum çagrı hoca normalde hangi hastanede ?Şehir, yaş, son adet tarihi, beklenen doğum tarihi, keseyi gördüğünüz hafta gun. Kaçıncı çocuk. Bunlar canim
Kliniği var canim.hastane hocası değil. Adresi ınstagramda yazıyor.kuzum çagrı hoca normalde hangi hastanede ?
Ben ayni anda 3 tanesine bakıyorum'Gün Gün Gebelik' ve 'Hamilelik' programlarini indirdim. Hangisi daha iyi karar veremedim
Sizler ne kullaniyorsunuz
Sormayı unuttum ama onay vereceğini sanmıyorum ayakta cok durma iyi beslen dedi. Benim de tam tersi uykusuzluk var.Kizlar bu aralar çok uyku hali var bugun tatil diye cok rahatım ama okulda yatamıyorum diye baya geriliyorum. Doktorlarniza sordunuz, mu oruç için ne dediler
Aslında bir bugun gunduz uyudum. Benimm normalim gece 1 iki gibi uyurdum. Simdi 11 12 gibi şiddetli uykum geliyor. Sabaha kadar 2 üç kez uyaniyorum lavaboya sonra 7 bucuk sekizde uyku bitiyor. Ama hep yatma egilimindeyim yatakta durmak istiyorum. Ya benj cok nazlı ve duygusal yapti bu süreçSormayı unuttum ama onay vereceğini sanmıyorum ayakta cok durma iyi beslen dedi. Benim de tam tersi uykusuzluk var.
Ben de normalde cok nazliyımdır ama tam tersi oldum. Tuvalet meselesi başlı başına sorun zaten. Normalde de cok sık giderdim şimdi iyice sıklaştı.Aslında bir bugun gunduz uyudum. Benimm normalim gece 1 iki gibi uyurdum. Simdi 11 12 gibi şiddetli uykum geliyor. Sabaha kadar 2 üç kez uyaniyorum lavaboya sonra 7 bucuk sekizde uyku bitiyor. Ama hep yatma egilimindeyim yatakta durmak istiyorum. Ya benj cok nazlı ve duygusal yapti bu süreç
Ben de gece çok uyanıyorum tuvalet ihtiyacı için. En az 2-3 kez. Normalmi? Bu arada günümüz aynıymışAslında bir bugun gunduz uyudum. Benimm normalim gece 1 iki gibi uyurdum. Simdi 11 12 gibi şiddetli uykum geliyor. Sabaha kadar 2 üç kez uyaniyorum lavaboya sonra 7 bucuk sekizde uyku bitiyor. Ama hep yatma egilimindeyim yatakta durmak istiyorum. Ya benj cok nazlı ve duygusal yapti bu süreç
Kizlar bu aralar çok uyku hali var bugun tatil diye cok rahatım ama okulda yatamıyorum diye baya geriliyorum. Doktorlarniza sordunuz, mu oruç için ne dediler
Ben de gece çok uyanıyorum tuvalet ihtiyacı için. En az 2-3 kez. Normalmi? Bu arada günümüz aynıymış
Hos geldiniz. Ayni gidiyoruz sizinle. ☺Merhabalar
Bende geldimmmm
Yaşım 26
05.03.2021 sat
10.12.2021 tahmini doğum tarihi
2 tane çocuk kaybettim
4 buçuk yaşında oğlum var.
Pazartesi günü doktora gidicem
5+1 şuan
Hos geldiniz. Ayni gidiyoruz sizinle. ☺
Hoş bulduk teşekkürler
Bakalım pazartesi günü keseyi görebilcekmiyiz
Siz doktora gittinizmi
Hos geldiniz. Ayni gidiyoruz sizinle. ☺
[Hos geldiniz. Ayni gidiyoruz sizinle. ☺
Keseyi görmüşsünüz simsi gördüm hatta bugün galiba5+1 yazıyor..
Peki gene olduğunuzu ne zaman ogrendiniz ben 31 martta erken gebelik testi yaptım 2 çizgi çıkmıştı sonra kan testine gittim 26.6 cıktı yani 1 haftalikti . Sizin nasıl?
Merhabalar
Bende geldimmmm
Yaşım 26
05.03.2021 sat
10.12.2021 tahmini doğum tarihi
2 tane çocuk kaybettim
4 buçuk yaşında oğlum var.
Pazartesi günü doktora gidicem
5+1 şuan
Hoş geldin kuzum yaa kayıplar için bir neden söyledi mi doktor