- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.001
Betalarınız kaç çıktı acabaBen de 5+1 de gideceğim ilk defa. Betaya batırdım sadece 2 kez. Ben de mi gec kaldim diye düşünüyorum da hayırlısı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Betalarınız kaç çıktı acabaBen de 5+1 de gideceğim ilk defa. Betaya batırdım sadece 2 kez. Ben de mi gec kaldim diye düşünüyorum da hayırlısı.
Adet günü 313. 4 gün sonra da 7413. Yükseliş tedirgin etti beni de.Betalarınız kaç çıktı acaba
Ben henüz gitmedim. Cumartesi gitmeyi planlıyorum nasipse. Kese ve kalp birlikte olur inşallah@mrvdrars Beyazl @Aloben @LadyVet _Citlembik_ @Mucitpanda @demet_84 T Teraryum1 @Sadglkızlar @BusraFati kızlar sizler keseyi görmeye gittiniz mi. Gördü iseniz kaç hafta günde gördünüz listeye ekleyelim ❤
Insallah kuzumBen henüz gitmedim. Cumartesi gitmeyi planlıyorum nasipse. Kese ve kalp birlikte olur inşallah
Belki ikizdir canimmAdet günü 313. 4 gün sonra da 7413. Yükseliş tedirgin etti beni de.
Benim de 2 kez başımdan geçti boş gebelik. O yüzden kalp atışı kırmızı çizgim. O güne dek her kontrole yüreğim ağzımda giriyorum
Ayyy ağzından bal damlıyor saka bir yana hayırlısı ya. Merakla bekliyorum.Belki ikizdir canimm
İnternetten alıntı : Gebeliğin 4-5. Haftalarında embriyo gözükmez sadece siyah gebelik kesesi görüntüsü olur. Gebelik kesesi günde 1mm büyür ve kese 20- 25mm boyuta ulaştığında ilk defa embriyoultrasonografide görülmeye başlar. Embriyoboyutu 5mm olduğunda ise bebeğin kalp atışları ilk defa duyulur.Benim daha önce boş gebelik başıma geldiği için tedirgin oluyorum benim karından baktı benim hesabıma 5+5 di.
Elbette şuan hepimiz için boş gebelik riski var. Ama şuan embriyo gözükmemesi normal. İçini ferah tut. Allah ın izniyle göreceğiz. Benim kesem 5+2 de 5mm ölçüldü.Benim daha önce boş gebelik başıma geldiği için tedirgin oluyorum benim karından baktı benim hesabıma 5+5 di.
Oy maşallah. Benim önce 178 çıktı 4 gün sonra 853 çıktı.Adet günü 313. 4 gün sonra da 7413. Yükseliş tedirgin etti beni de.
Maşallah güzel artmış sizin de ☺ Benimki erken döllenme diye tahmin ediyorum. Çünkü bata 5 6 gün kala kaset testle öğrendim.Oy maşallah. Benim önce 178 çıktı 4 gün sonra 853 çıktı.
Bende seni merakla bekliyormAyyy ağzından bal damlıyor saka bir yana hayırlısı ya. Merakla bekliyorum.
Oy maşallah kuzum. Rabbim sağlıkla kalp atışını duymayı da nasip etsin pc ye geçince eklicem sizi❣Selam herkese
Sat:28.02.2021
Kaçıncı çocuk:1(+1 kayıp)
Kese: 4+2
Bnde oyleyim canim mecbur zorla yicez biseylerKızlar hiç iştahım yok miğdem bulanıyor ince ince zorluyorum hep kendimi böyle olan varmı ben gibi?
Evet gördük keseyi kaç mm falan hiç bisey söylemedi ama doktor 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım o gün için@Lavinya3458 kuzum bugun randevun vardi galiba naptin gittin mi bebisi görmeye
Bende aynı geçmiyor vakitEvet gördük keseyi kaç mm falan hiç bisey söylemedi ama doktor 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım o gün için Eki Görüntüle 2820621
Su an ben de stres oldum. Kimseye demedik keseyi bekleyelim diye ama kalp atışını beklemek daha mantıklı sanırım.
Aynen kötü tecrübe olunca insanın yüreği ağzında oluyor Allah sonumuzu hayır etsin.
Zaten hep o kötü tecrübeler mahvetti bizi.. valla annelik hep bi yürek ağrısı hep bi telaş..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki iki terazi bu sefer yüzümüz gülecek insallah
İçindeki beyaz nokta bebek heralde canımEvet gördük keseyi kaç mm falan hiç bisey söylemedi ama doktor 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım o gün için Eki Görüntüle 2820621
Heralde ya bakıyorum ama anlamıyorum o yüzden attımİçindeki beyaz nokta bebek heralde canım
Gerçekten beklerken zaman ndaha yavaş akıyor sankiBende aynı geçmiyor vakit