- 27 Ekim 2020
- 118
- 94
- Konu Sahibi Summerwinter
Amin. Çok teşekkürler cnmOlumsuz düşünme kuzum inşallah bu sefer sağ salim güzel olacak herşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. Çok teşekkürler cnmOlumsuz düşünme kuzum inşallah bu sefer sağ salim güzel olacak herşey
Kuzum doktorlar bi tuhaf bebeğin gün gün büyümesi farklı oluyor. Haftadan önde gidiyor geride gidiyor.. bunlar normal yani. Benim doktor riskli gebelikci hic yorum yapmadi ölçm yaptiysada söylemedi bile.. erken haftalar oldugu icin. Eminim haftaya kalp atışını duyarsın için de rahat eder.. haftaya ne zamn kontrolün? Kaç haftalık oluyorsunCanım ben 5+1 de gördüm ama ne bileyim doktor yok olması gerekenden fazla büyük şöyle böyle dedi o yüzden sana direk yazamadım.. haftaya tekrar randevu var inş sağlıdır da güzel haber veririm
Daha gitmedik canım gideceğiz inşallah
Insallah Güzel haberlerle gelirsiniz ❣Cumartesi gideceğim inşallah. Daha hic gitmedim doktora.
Ben de 5+1 de gideceğim ilk defa. Betaya batırdım sadece 2 kez. Ben de mi gec kaldim diye düşünüyorum da hayırlısı.Ben gitmedim pazartesi gidicem. 5+5 olucam gittiğimde çok mu geç kalmış olurum bilemedim. Tüp bebek doktorum haftaya git dediği için pazartesi gidicem.
Gerçekten önemli cihaz ve doktor secimi özellikleKızlar gerçekten cihaz o kadar etkiliyorki herşeyi ilk çocuğumda benim doktor cinsiyeti söyledi şehir dışına gitmiştim başka doktora daha görüneyim dedim 2 hafta geçmişti aradan cinsiyet henüz belli değil dedi çok erken dedi
Halbuki benim doktor 2 hafta öncesinde söylemişti cihazı çok yeniydi onun çünkü
Insallah Güzel haberlerle gelirsiniz
Ben de 5+2 de vajinal ultrason ile keseyi gördüm. 5 mm dedi. Embriyo henüz yok dedi. Ama boş anlamına gelmiyor bu bence. Ben tedirgin olmadım. Çünkü doktorum gebeliğin sağlıklı, düşük riskin az, iki hafta sonra kalp atışı duyulur dedi. Embriyo yok mu diye ben şok olunca, daha küçük, gözükmeyebilir. Sorun yok dediMeraba kızlar bugün ilk ultrason Muaynemi oldum kese göründü ama bebek görünmüyor dedi doktor çok kötü oldum acama boş gebelik mi erken mi tüp bebek le oldu benim bugün 5+5 günlük
Hayır canim geç değil. Ben şahsen kayıplarım var diye erken gittim. 5+0 da gittim. Sende aslında erken gidiyor oluyorsunBen de 5+1 de gideceğim ilk defa. Betaya batırdım sadece 2 kez. Ben de mi gec kaldim diye düşünüyorum da hayırlısı.
Betaya tekrar baktirmadim ya en azından bir muayene olayım dedim.Hayır canim geç değil. Ben şahsen kayıplarım var diye erken gittim. 5+0 da gittim. Sende aslında erken gidiyor oluyorsun
Kese gözükür canim karından gittiğinde. Duruma gore alttan da bakabilir doktor. Her şekilde keseyi görüp gelirsin. Güzel haberlerini verirsin inşallah canimm❤Betaya tekrar baktirmadim ya en azından bir muayene olayım dedim.
Insallah. Rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın. Herkesten guzel haberler gelir umarım.Kese gözükür canim karından gittiğinde. Duruma gore alttan da bakabilir doktor. Her şekilde keseyi görüp gelirsin. Güzel haberlerini verirsin inşallah canimm❤
Salı günü canım 6+1 olucam inş o günKuzum doktorlar bi tuhaf bebeğin gün gün büyümesi farklı oluyor. Haftadan önde gidiyor geride gidiyor.. bunlar normal yani. Benim doktor riskli gebelikci hic yorum yapmadi ölçm yaptiysada söylemedi bile.. erken haftalar oldugu icin. Eminim haftaya kalp atışını duyarsın için de rahat eder.. haftaya ne zamn kontrolün? Kaç haftalık oluyorsun
Benim daha önce boş gebelik başıma geldiği için tedirgin oluyorum benim karından baktı benim hesabıma 5+5 di.Ben de 5+2 de vajinal ultrason ile keseyi gördüm. 5 mm dedi. Embriyo henüz yok dedi. Ama boş anlamına gelmiyor bu bence. Ben tedirgin olmadım. Çünkü doktorum gebeliğin sağlıklı, düşük riskin az, iki hafta sonra kalp atışı duyulur dedi. Embriyo yok mu diye ben şok olunca, daha küçük, gözükmeyebilir. Sorun yok dedi
Benim daha önce boş gebelik başıma geldiği için tedirgin oluyorum benim karından baktı benim hesabıma 5+5 di.
Su an ben de stres oldum. Kimseye demedik keseyi bekleyelim diye ama kalp atışını beklemek daha mantıklı sanırım.Benim de 2 kez başımdan geçti boş gebelik. O yüzden kalp atışı kırmızı çizgim. O güne dek her kontrole yüreğim ağzımda giriyorum
Aynen kötü tecrübe olunca insanın yüreği ağzında oluyor Allah sonumuzu hayır etsin.Benim de 2 kez başımdan geçti boş gebelik. O yüzden kalp atışı kırmızı çizgim. O güne dek her kontrole yüreğim ağzımda giriyorum
Kalp atışını da duyarak gelirsin buraya inş kuzumSalı günü canım 6+1 olucam inş o gün
Zaten hep o kötü tecrübeler mahvetti bizi.. valla annelik hep bi yürek ağrısı hep bi telaş..Benim de 2 kez başımdan geçti boş gebelik. O yüzden kalp atışı kırmızı çizgim. O güne dek her kontrole yüreğim ağzımda giriyorum